|
Nu esti logat.
JEANINE-19#343 2008-08-18 23:01:11
Re: JEANINEstiu acest lucru...insa totusi nu am primit raspuns la intrebarea mea, nu sunt f lamurita...dak am facut asa cum scria in prospect (am term folia si am inceput urmat folie fara sa mai fac pauza) este totul in regula? Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #344 2008-08-19 00:38:09
Re: JEANINEpai dak nu te-ai protejat suplimentar 7 zile...nu trebuia sa incepi alta folie pt k nu stii dak esti insarcinata sau nu...si n-ar fi deloc ok sa le iei peste sarcina... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #345 2008-08-19 10:57:38
Re: JEANINEva multumesc pt rasp...nu inteleg d c in prospect nu precizeaza acest lucru, chiar si in sapt a 3a dak ai uitat o pilula sau ai avut varsaturi trebuie sa t protejezi in urmatoarele zile 7 zile..d c in prospect sp k trebuie luata urmat folie fara a mai face pauza??...acu urmeaza sa fac un test sa vad dak am fost ghinionista sau nu.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #346 2008-08-19 11:05:22
Re: JEANINEnu stiu ce sa zic in legatura cu prospectul... insa la intarzieri se poate produce ovulatia...acuma nush...depinde si de organism...si de cat timp iei... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #347 2008-08-19 11:27:23
Re: JEANINEmc de incurajare...:..sper si eu ca totul sa fie ok.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline Publicitateloading...
#348 2008-08-19 11:50:35
Re: JEANINEcu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #349 2008-08-19 14:37:34
Re: JEANINEmi-am facut curaj si am facut testul:a iesit negativ..nu o sa am bebe ...pt o mai mare siguranta am sa-l repet peste 1 saptaman..totusi mai am o nedumerire: de ce anume am starile de greata: sa fie datorita faptului k am luat pastilele 2 luni fara sa mai fac pauza de 7 zile, se poate k organismul meu sa respinga pastilele sau poate datorita autosugestiei??...mai trebuie sa mentionez ca simt nevoia d a urina frecvent, am mai cautat pe net simptome ale infectiei urinare :una dintre ele nevoia de a urina frecvent, dar si greata, chiar varsaturi..este posibil sa fie asta? Ultima oara a fost editat de Joy'n'Happiness (2008-08-19 14:53:01) Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #350 2008-08-19 15:36:35
Re: JEANINEda...e posibil sa fie si o infectie urinara,sau autosugestia "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #351 2008-08-19 19:03:02
Re: JEANINEbuna am si eu nevoie de ajutor iau ac jeanine de 3 luni adik acum sunt la a trei a folie in prima luna aproape cand terminam pastilele am avut o scurgere maronie cam 7 zile in a doua luna aceasta scurgere a lipsit dar tin sa mentionez k ciclulu a venit in ambele luni iar acum in a treia luna cand mai am 4 pastile iar a aparut acea scurgere maronie credeti k exista vrun motiv de ingrijorare pt k pastilele le-am luat corect Ultima oara a fost editat de sweet bebe (2008-08-19 19:17:33) Offline #352 2008-08-19 19:05:18
Re: JEANINEin cele 7 zile de pauza este absolut necesar sa te protejezi suplimentar ? adica exista riscul de a ramane gravida? Ultima oara a fost editat de sweet bebe (2008-08-19 19:45:58) Offline #353 2008-08-19 19:08:49
Re: JEANINEscurgerea e spotting, e normal sa apara in primele 3 luni de administrare. daca apare si dupa astea 3 luni, mergi la doctor, trebuie schimbate. nu-i nimic grav, nu te ingrijora... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #354 2008-08-19 19:09:04
Re: JEANINEcineva se alege cu warn..sweet bebe sa citesti regulile Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #355 2008-08-19 19:19:26
Re: JEANINEok am citit regulile dar nu inteleg de ce sa ma aleg cu warn ce se intampla?ok am inteles voi fi sanctionata pentru asta? Ultima oara a fost editat de sweet bebe (2008-08-19 20:08:35) Offline #356 2008-08-19 19:23:13
Re: JEANINEai scris 2 mesaje unul dupa altul... ceea ce nu se face numai dak au trecut 20 de minute. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #357 2008-08-19 23:00:10
Re: JEANINEsunt foarte ingrijorata dupa cum va spuneam acea scurgere maronie a devenit mult mai abundenta decat la inceput mai am 3 pastile iar in seara asta dupa un contact sexual neprotejat cu finish in........ scurgerea maronie a devenit rosie nu stiu ce sa cred sunt foarte ingrijorata ce se intampla de fapt ? e posibil sa imi fi venit ciclul desi nu am terminat toate pastilele de pe folie? totusi de ce a devenit scurgerea maronie atat de abundenta si si-a schimbat culoarea e prea ciudat pt mine explicati-mi si mie va rog chiar nu stiu ce se intampla multumesc Ultima oara a fost editat de sweet bebe (2008-08-19 23:19:37) Offline #358 2008-08-19 23:01:31
Re: JEANINEStai linistita, e spoting in continuare. Daca se repeta si luna viitoare, fugutza la medicul de planning sa ti le schimbe. #359 2008-08-20 11:09:36
Re: JEANINEBuna Offline #360 2008-08-20 11:14:06
Re: JEANINEle-ai luat corect? in caz k nu...s-a diminuat efectul...si de-aceea a aparut sangerarea mai devreme. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #361 2008-08-20 12:47:44
Re: JEANINEda...din acest motiv sunt si ingrijorata.mentionez ca am fost cateva zile la munte inainte si am depus ceva efort (urcat pe munte, chestii). oare sa fie din cauza efortului ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|