|
Nu esti logat.
JEANINE-3#39 2007-10-02 16:07:58
Re: JEANINEnu sunt probleme Oana.pastilele au aceiasi concentratie de hormoni asa ca poti sa le iei in ce ordine vrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-10-03 00:06:45
Re: JEANINEMultumesc mult, m-ai scos dintr-o mare dilema . Atunci am sa termin folia si o sa urmez restul pasilor conform planului adica pauza and here we go again. Offline #41 2007-10-12 02:58:55
Re: JEANINEVa rog ajutati-ma cu un sfat.Si eu folosesc jeanine de doua luni.In prima luna nu am avut CM,iar acum dupa a doua folie mi-a aparut doar o usoara sangerare,foarte redusa cantitativ,de culoare maronie,care a durat doar doua zile.Este normal?Nu stiu ce sa fac?Sa le iau in continuare?As renunta la AC dar mi-e teama de reaparitia chisturilor ovariene.Va multumesc. Offline #42 2007-10-12 09:42:49
Re: JEANINEeu zic doar sa le schimbi...mergi si discuta cu un medic de planning si sigur se va gasi solutia cea mai potrivita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2007-10-12 14:58:27
Re: JEANINEProblema este ca momentan nu sunt in tara si duminica ar trebui sa incep o noua folie.Nu mai am timpul necesar sa consult un doctor de planning.Inainte luam yasmine si totul a fost in regula.Are ceva daca dupa doua luni de Jeanine trec din nou la Yasmine?Sau ar fi mai bine sa fac o pauza ? Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-12 16:37:15
Re: JEANINEdaca yasmin le ai luat la recomandarea medicului si te ai inteles bine cu el atunci eu zic ca poti sa l schimbi pe yasmin... happy with him...inlove with him... Offline #45 2007-10-17 13:45:16
Re: JEANINEbuna fetelor!sunt noua pe forum si evident ca oricare dintre noi am si eu o nelamurire!am folosit yasmin timp de 8 luni si in afara de faptul ca m-am ingrasat 10 kg nu am avut alte reactii adverse...dar binenteles ca am renuntzat la ele pt ca ajunsesem sa nu manac nimc toata ziua si tot ma ingrasam.evident ca dupa ce am renuntat la yasmin am slabit la loc intr-o luna.prietenele mele folosesc laurine si mi-au spus ca nu s-au ingrasat de le ele si ca sunt ok...medicul meu ginecolog mi-a recomandat jeanine(dupa ureche cum fac de obicei)...acum nu stiu ce sa aleg...cel mai frica este sa nu ma ingras!!!voi ce experienta ati avut cu jeanin sau laurine? Offline #46 2007-10-17 13:49:17
Re: JEANINEIa ce ti-a recomandat medicul tau.Poate pt prietenele tale sunt bune laurine,dar pt tine nu.Mergi cel mai bine la un planning sa iti dea unele potrivite .. Mamica de 2 pui scumpi Offline #47 2007-10-17 14:01:36
Re: JEANINE
la fel zic si eu... happy with him...inlove with him... Offline #48 2007-10-17 20:35:24
Re: JEANINE(( fetele..ce ma fac..am luat cele 21 de pastile JEANINE corect:((( si acum este a 3 a zi si inca nu mi` a aparut menstra ..ce sa fac ....? Offline #49 2007-10-17 20:37:18
Re: JEANINEnu faci nimic .o sa vina in oricare 7 zile din pauza.dc le-ai luat corect nu e nici o problema Mamica de 2 pui scumpi Offline #50 2007-10-17 20:37:34
Re: JEANINEnu faci nimic astepti sa iti vina .menstra poate sa apara in una din cele 7 zile de pauza oricare nu conteaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2007-10-17 20:38:25
Re: JEANINEpai fetele de ce nu-mi apare ca pana acum in a 2 a zi ....? Offline #52 2007-10-17 20:40:15
Re: JEANINEse mai modifica ziua.daca le-ai luat corect stai linistita si asteapta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-10-17 20:41:30
Re: JEANINEof ma omoara asteptarea asta...rabdarea nu este punctul meu forte cand vine vorba de mine, multumesc din suflet ca mi-ati raspuns Offline #54 2007-10-17 20:42:45
Re: JEANINEcunosc sentimentul.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2007-10-17 21:52:05
Re: JEANINEeee cine`i cea mai fericita:>:>:> EU:X,gata ralucutza mi`a venit :Xam skpat ,multumesc ca mi-ai fost alaturi Offline #56 2007-11-14 10:27:40
Re: JEANINEbuna.Eu tocmai am trecut de pe lofemenal la jeanine(la recomandarea medicului),dar n-am fost ft atenta cand mi-a spus cum exact sa le iau cand le schimb.Am citit prospectul...dar nu sunt sigura... Offline #57 2007-11-14 10:29:16
Re: JEANINEfaci pauza aia de 7 zile si in a8a zi incepi cu noul contraceptiv VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|