homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La ce sa ma astept dupa ce ma mut cu el?-5

#77 2009-04-22 22:26:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: La ce sa ma astept dupa ce ma mut cu el?

ma bucur pink k lucrurile merg bine intre voi ...bravo ....sa va iubiti mult

..be the best ...fuck the rest smile))

#78 2009-04-22 22:50:18

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Oi, ce bine ca aud ca nu se intampla cearturi peste tot. Ca m-a speriat tare lumea in general, si tot asteptam sa se intample inevitabilul lol

#79 2009-04-22 22:52:10

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

nu toata lumea se cearta... nu e lege smile
e normal sa mai fie discutii in contradictoriu... suntem oameni... nu putem gandi la fel...

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2009-04-22 22:53:20)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#80 2009-04-22 23:31:47

skumpi
Vizitator

PillBlast da nu te mai stresa atata cu certuri si cu povesti ca o sa ajungi si la ele lol putintica rabdare tongue
nu, serios acum...dak te tot stresezi o sa le aduci chiar tu... lasa relatia sa mearga de la sine si bucura`te de ea si de momentele astea frumoase de inceput smile

#81 2009-04-23 10:43:02

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

da da , bine zice scumpiloi... toate la timpul lor smile

Publicitate

loading...

#82 2009-04-23 11:02:54

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Hmmm... cu fostul, imediat dupa ce ne-am mutat impreuna... am inceput sa ne scoatem ochii  diablo
Era razboi in toata regula, nu imi placeau multe chestii la el, pe care nu aveam cum sa le vad inainte... si eram impreuna de ceva timp, inainte sa ne mutam... deci nu era o relatie abia inceputa..
El era un dobitoc mincinos... eu.. si mai mare dobitoaca pt ca am stat cu el  big_smile

Acum... cu sotul meu ( apropos... ne casatorim in iunie  applause ) ma inteleg foarte bine.
Si chestia e ca am inceput relatia asa... fulgerator.. ne-am cunoscut in realitate in iulie, am stat 10 zile impreuna, apoi am mai venit in august... am mai stat 14 zile.. iar apoi a fost testul cel mare. Am venit de tot in decembrie!!
Deci nu am avut timp de acomodare sau chestii de genul asta.
Si eu zic asa: atunci cand te intelegi cu el de la inceput, locuiti impreuna si nu aveti nicio problema, nu ai de ce sa iti faci griji.

P.S. in iulie facem 3 ani de cand suntem impreuna  applause

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#83 2009-04-23 13:39:36

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Hi hi, love_t genial sa auzi povesti de genul. Felicitari pt cei 3 ani, sper sa ajung si eu la atati, si la mai mare smile

#84 2009-04-23 16:08:29

sunshine16
Banat
Site

chicot  Initial imi pierdusem increderea in mine, eram trista tot timpul si credeam ca decat sa mai dau peste un bou ca primul...  mai bine sa stau cativa ani singura... si uite ca viata nu a fost sa fie asa, avea alte planuri pt mine.
De aceea nu poti sa te gandesti la ce va fi, si sa iti planifici viitorul. Doar traieste momentul si bucura-te ca ai pe cineva alaturi.  kram

#85 2009-04-23 16:15:26

skumpi
Vizitator

parerea mea... cand dai peste un dobitoc si se intampla ca ala sa fie primu ...e jale mare ca ai impresia ca asa sunt toti...si de`abia apoi cand dai peste unu okey realizezi ca sunt fel si fel de barbati... si`ti vine sa`ti dai pumni in cap ca ai pierdut vremea cu asemenea specimen... dar daca de la inceput dai peste un tip de treaba... si se intampla sa te desparti...si cunosti un dobitoc lol ii dai jet rpd ca esti obisnuita cu binele big_smile
aici depinde de noroc, de soarta etc etc

#86 2009-04-23 16:19:52

sunshine16
Banat
Site

Da, clar! pai de aia nu vroiam sa gasesc altul prea curand... de frica sa nu fie si al doile-a dobitoc  rotfl

#87 2009-04-23 20:33:11

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pitzipoank a scris:

nu toata lumea se cearta... nu e lege smile
e normal sa mai fie discutii in contradictoriu... suntem oameni... nu putem gandi la fel...

asa este.Sunt persoane care se inteleg super.Eu cu al meu de exemplu,ne certam ff rar si atunci ne trece imediat,nu stam suparati unul pe altul sau tampenii de genul.Depinde de la cuplu la cuplu...unii se cearta zi de zi din toate tampeniile,altii deloc.Tine de compatibilitate.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-04-23 20:33:47)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.