|
Nu esti logat.
Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?-2#20 2009-05-12 13:14:03
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?referitor la topic,la ce a intrebat Wildhoney,da pot afecta relatia,daca nu stii sa te detasezi de probleme,sa nu iti sara nervii pe respectivul,doar ptr ca ai avut o zi proasta sau ai un esec profesional,nu trebuie sa le amesteci.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #21 2009-05-12 16:28:11
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?bafta april.... dar sa ai mare grija.... ce a facut el a fost un santaj emotional...a vazut ca nu`i merge cu minciuna a dat`o pe plans` stiind ca nu o sa`i rezisti.. Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-05-12 16:39:33) #22 2009-05-12 16:31:15
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?normal ca afecteaza relatia....cel putin daca nu esti o persoana care reuseste sa sapare problemele de la servici cu cele de acasa.....eu una am nevoie de ceva timp sa-mi revin dupa un esec...si din pacate imi descarc nervii pe cei din jurul meu ... Offline #23 2009-05-12 16:40:08
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?eu nu am zis ca s`a prefacut cand a plans #24 2009-05-14 19:25:13
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?april Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-14 20:14:25
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?
Subscriu Offline #26 2009-05-14 20:22:34
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?ma bukur ka i trekut peste orikm va tb sa ti recastige increderea...dap, m ai mult eu av o problema... k el e de nota 10 dar....deokamdata nu ne am despartit ,am luat o pauza mai lunga sa mi dau seama de ceea ce simt,si poate o sa mi dispara sentimentele astea contradictorii... timpul le va rezolva p toate... Offline #27 2009-05-14 20:32:57
Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?mersi iubita,sper sa iasa totul bn in cele din urma si sa fac alegerea cea mai buna... Offline #28 2009-05-14 20:37:55
Draguta, nu te consuma din toate fleacururile...Nu-i cine stie ce k a lasat un comentariu la o fata! Eu am cont pe hi5 si sunt casatorita si mai las si eu cate un comentariu la cate un baiat dragut...ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place.Sotul a fost curios numai sa vada ce poze am; nu s-a uitat la comentariile primite/trimise de mine... Iubesc si sunt iubita Offline #29 2009-05-14 21:02:49
eu sunt d parere k nu schimba relatia prob d zi cu zi asta daca exista iubire cu adev .......si am sa va dau un examplu in august anul trecut am ajuns la spital si d atunci ma lupt cu prob d sanatate usor usor eu am devenit rece distanta fata d iubitul meu nu mai ieseam afara nu mai sunam nu imi doream decat sa dorm sa fiu eu singura......iar el mi.a fost in fiecare zi alaturi ma suna venea la mine..m.a ajutat in fiecare zi sa trec peste toate prob chiar daca eu il dadeam la o parte .......dupa toata per asta acum in prezent suntem mai uniti k nicodata.....nu lasati prob sa.si puna amprenta in relatia voastra mai tarziu veti regreta knd sunteti voi 2 fiti doar voi 2 Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|