homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?

#1 2009-05-10 20:56:51

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?

Ce credeti, necazurile prin care trece un membru al unui cuplu poate duce la schimbarea atitudinii acestuia fata de partener?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2009-05-10 20:59:00

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?

da, dar nu neaparat in rau

#3 2009-05-10 21:09:26

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

Wildhoney a scris:

Ce credeti, necazurile prin care trece un membru al unui cuplu poate duce la schimbarea atitudinii acestuia fata de partener?

cand ai un necaz e normal sa'ti schimbi usor atitudinea fata de toti si de toate,sa te lasi afectat de probleme,dar daca gasesti in partenerul tau sprijin  si intelegere,depasirea unei probleme,de orice natura ar fi ea,e un punct in plus pt relatie,o consolideaza si  dragostea devine  mai puternica hjarta

#4 2009-05-10 21:19:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

da... depinde de la om la om si de la necaz la necaz in ce sens are loc schimbarea

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#5 2009-05-10 21:20:51

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

princesss a scris:

Wildhoney a scris:

cand ai un necaz e normal sa'ti schimbi usor atitudinea fata de toti si de toate,sa te lasi afectat de probleme,dar daca gasesti in partenerul tau sprijin  si intelegere,depasirea unei probleme,de orice natura ar fi ea,e un punct in plus pt relatie,o consolideaza si  dragostea devine  mai puternica hjarta

cred ca depinde si de natura personala, daca esti o persoana care tinde sa isi rezolve singura problema, oricat sprijin ai avea cred ca te indepartezi de partener pentru ca esti prea absorbita de problema respectiva

Si daca esti praf pe toate planurile (financiar,profesional etc) nu cred ca poti sa fii pe deplin fericita pe plan personal...

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-05-10 21:25:21)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-05-10 21:36:32

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

Wildhoney a scris:

Si daca esti praf pe toate planurile (financiar,profesional etc) nu cred ca poti sa fii pe deplin fericita pe plan personal...

nu am varsta la care sa pot vorbi de un plan financiar sau profesional(in adevaratul sens al cuvantului)..dar am trecut prin destule greutati neutral  pentru ca el m'a ajutat intotdeauna s'o fac.asa am ajuns sa ne iubim asa de mult,trecand impreuna si prin momente grele,nu traind clipa de clipa un vis neutral
la mine e cam asa:daca pe plan personal imi merge bine,atunci si in rest e fb smile
cred k sunt putini cei care incearca sa'si rezolve singuri problemele,fara a cere sprijinul persoanelor apropiate

#7 2009-05-10 21:51:01

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

oo da.. daca yo sunt intr'o drepesie sau nervoasa .. si el at e langa mine.. p cine cade. si uite cearta cum vine...

fie mai sunt cazuri cand e si de bine cand vezi k celalat e supi si incerci sa'l impaci... da mai rare lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#8 2009-05-10 22:27:33

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Depinde de la caz la caz.....poate unele persoane nu sunt atat de tari psihic si fac fata mai greu la stres si probabil ca in acele momente reactioneaza ciudata fata de partener....mie nu mi s-a intamplat sa ma schimb fata de iubit cand am trecut printr-un moment greu si nici el...de cele mai multe ori cand e ceva si avem vreo problema personala discutam pt ca el mi-a zis ca eu sunt persoana cea mai de incredere si care-l intelege si sprijina cel mai mult si doar cu mine poate sa-si deschida sufletul si eu la randul meu la fel fac cand am un necaz vorbesc cu el, dar in niciun caz nu ne schimbam atitudinea.

#9 2009-05-10 22:32:06

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Se poate sa isi schimbe atitudinea, acum depinde si de ce probleme e vorba, de sentimente, de felul fiecaruia de a fi.
Dar, de multe ori greutatile, pot apropia doua persoane, le face sa comunice mai mult, mai profund, mai sincer...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2009-05-10 22:50:46

Himmel
Insomniac member

ahh sau mai mi se intampla sa fiu suparata de la fac si sa ma cert cu x si yo sa tip si sa'mi dau duhul acolo de nervi si sa ma sune iubi si eu sa i rasp miorlait asa ...un daaa.. rodnar  lol e f amuzant cateodata lol

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-05-10 22:51:32)

#11 2009-05-11 19:27:49

skumpi
Vizitator

April calmeaza`te.... commenturile alea pot sa nu insemne nik... i`aparut dragutza tipa ..i`a facut cateva complimente si atat... asta nu inseamna ca nu te iubeste`...ca a complimentat o fata... dak erau sa zic mai multe... atunci aveai motive dar asa...
eventual intreaba`l cine e tipa si spune`i ca te`a deranjat... intreaba`l cum s`ar simti el dak ar vedea ca tu le lasi commenturi la alti baieti... etc...
o intrebare ... u ii interzici sa iasa in cluburi cu colegii lui sau nu iese el de buna voie ?

#12 2009-05-11 19:58:36

skumpi
Vizitator

las`o pe cand vine acasa...asa o sa`i vezi reactia...iar dak se eschiveaza... o sa stii ca ceva nu`i in regula...
legat de atitudinea lui fata d iesit...nu e tocmai una buna...asta in conditiile in care tu il incurajezi sa iasa... vezi sa nu cumva sa zica numa ca nu iese si cand colo sa o faca...dak zici k e asa posesiv...  ai grija oricum..
voi va stiti relatia....ce aveti voie si ce nu...ce va permiteti...ce nu va permiteti etc...
oricum linisteste`te ca nu e asa grav... o sa vina acasa si o sa vb.... tu il cunosti...stii dak minte sau spune adevarul.

#13 2009-05-11 22:44:50

Himmel
Insomniac member

april stai lin k sunt doar comm
si yo am o gramada d'astea q nr de tel&co si nu m a interesat vreodata...

#14 2009-05-11 23:13:33

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

eu sunt f sad:( nus ce se intampla cu iubi in ultimul timp.... e f distant cu mine....nu i mai convine sa il puss in public sau asa....nu ii mai place sa fiu dragastoasa....inainte i placea...acum nus....i-am zs chestia asta si mi-a zs ca nu isi da seama si ca ma iubeste la fel de mult....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#15 2009-05-11 23:20:57

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

april nu-i spune nimic ca i-ai vazut comm-urile. isi va da seama ca-l cam controlezi si asta s-ar putea sa-l scoata din pepeni. Taci si faci. Vezi ce mai face in continuare. Si mie mi se pare stupid sa incepi sa imparti complimente in stanga si-n dreapta, dar asa sunt barbatii, n-ai ce sa le faci!! Fi fata desteapta si prefa-te ca e totul ok. Oricum, mare branza nu-i, stai linistita.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#16 2009-05-11 23:29:55

Himmel
Insomniac member

el i a trm ei? nu ea lui? k yo asa am inteles....

#17 2009-05-12 09:55:39

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

april,trebuie sa fii diplomata
eu lui austriacul meu i-am intrat pe telefon,fara sa stie..sa-ti mai spun ca era plin de sms de la cateva fufe care ii dadeau tarcoale,sms pline de subanteles??la care si el raspunse-se?
nu i-am spus niciodata,dar am monitorizat din umbra totul,multe faze nu le-am putut controla,ptr ca era perioada in care plecam inapoi in tara,dar multe altele,da.Iti dai seama ca daca i-as fi spus ca stiu ce are pe telefon,zburam??
asta tine de intimitatea unui om...nu ai voie sa faci asta,eu am facut-o,bineinteles ca nu e prost cred ca si-a dat seama intr-un final din apropourile mele si reactia a fost aceea ca sa ma uit pe tel lui,ca nu are nimic de ascuns,iar ce e acolo scris nu prezinta nici un pericol ptr relatia noastra..
vrei sa-ti spun cati tipi pe net,in mesaje mi-au facut mie complimente?am si eu cont pe netlog,si pe multe altele...ai fi socata sa afli cati barbati,multi casatoriti sunt acolo...si fac complimente sau bat apropouri..dar...retine,se intampla pe net,depinde cat de mult crede cel care face asa ceva, in asa ceva. De multe ori este ceva inofensiv...eu zic sa nu bagi in seama chestiile astea..
eu am conturi deschise in rom si am prieten,dar si al meu are in tara lui asa ceva si nu ma deranjeaza...asta e...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#18 2009-05-12 13:07:46

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Wildhoney a scris:

da,si o pot afecta f mult relatia
been there done that
eu dak am pb devin mai distanta si mai rece fata de el
el observa,se supara,certuri,etc
deci nervii din alte planuri trebuie controlati altfel se ajunge rau

They can because they think they can.

#19 2009-05-12 13:10:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu daca am probleme le discut cu el... si el la fel, daca are probleme le discuta cu mine. si ne intelegem reciproc ca atunci cand avem unele probleme nu suntem in cea mai buna dispozitie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.