homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?-2

#20 2009-05-12 13:14:03

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Problemele de zi cu zi afecteaza relatia?

referitor la topic,la ce a intrebat Wildhoney,da pot afecta relatia,daca nu stii sa te detasezi de probleme,sa nu iti sara nervii pe respectivul,doar ptr ca ai avut o zi proasta sau ai un esec profesional,nu trebuie sa le amesteci..
orice om are probleme,dar eu le consider acum banalitati cele cum ar fi durerea de cap,cearta cu copilul,cearta la servici...discutand cu partenerul ,il fac sa inteleaga ca trec printr-o pasa proasta in care el nu are nici o vina si incerc sa nu ma exteriorizez de fata cu el

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#21 2009-05-12 16:28:11

skumpi
Vizitator

bafta april.... dar sa ai mare grija.... ce a facut el a fost un santaj emotional...a vazut ca nu`i merge cu minciuna a dat`o pe plans` neutral stiind ca nu o sa`i rezisti..
eu zic ca dak nu avea nik d ascuns recunostea d la inceput ... da mai i`am lasat un comm unei fete si atat... mare lucru....in schimb el a dat`o pe minciuni si apoi pe altele sa te impresioneze... de ce ? ramane un semn mare de intrebare...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-05-12 16:39:33)

#22 2009-05-12 16:31:15

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

normal ca afecteaza relatia....cel putin daca nu esti o persoana care reuseste sa sapare problemele de la servici cu cele de acasa.....eu una am nevoie de ceva timp sa-mi revin dupa un esec...si din pacate imi descarc nervii pe cei din jurul meu sad ...

#23 2009-05-12 16:40:08

skumpi
Vizitator

eu nu am zis ca s`a prefacut cand a plans smile

#24 2009-05-14 19:25:13

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

april puss
e cu intarziere sfatul meu,dar n am mai intrat de cateva zile pe forum....am citit  ce ai scris,si sincer si eu daca eram in locul tau ma suparam la fel de tare...de fapt mai bine zis,m as fi simtit dezamagita...stii cum e,cand ai o anumita parere despre o persoana,si intr o zi il prinzi cu vreo minciuna,e greu sa mai crezi in ceea ce ti zice sau sa nu te intrebi oare de cate ori nu o mai fi mintit inainte..eu zic sa mai porti o dicutie cu el,cand va vedeti(ka m inteles ca akm e plek la fac),si cere i  explicatii si priveste l in ochi si poate iti vei da seama cam cum au stat lukrurile....bafta par
A! si referitor la faptul ca a plans,sincer si eu sunt de acord cu skumpi....

Publicitate

loading...

#25 2009-05-14 20:14:25

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

OneOnly a scris:

Wildhoney a scris:

Ce credeti, necazurile prin care trece un membru al unui cuplu poate duce la schimbarea atitudinii acestuia fata de partener?

da,si o pot afecta f mult relatia
been there done that
eu dak am pb devin mai distanta si mai rece fata de el
el observa,se supara,certuri,etc
deci nervii din alte planuri trebuie controlati altfel se ajunge rau

Subscriu  neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#26 2009-05-14 20:22:34

ryanna22
Hero member

ma bukur ka i trekut peste puss  orikm va tb sa ti recastige increderea...dap, m ai mult eu av o problema... k el e de nota 10 dar....deokamdata nu ne am despartit  ,am luat o pauza mai lunga sa mi dau seama de ceea ce simt,si poate o sa mi dispara sentimentele astea contradictorii... neutral  timpul le va rezolva p toate...

#27 2009-05-14 20:32:57

ryanna22
Hero member

mersi iubita,sper sa iasa totul bn in cele din urma si sa fac alegerea cea mai buna... smile
si eu iti tin pumnii sa fie totul ok in rel ta puss

#28 2009-05-14 20:37:55

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

april sunset a scris:

ms ry puss am dezbatut subiectul foarte mult, nu mai vreau nici eu sa aducem vorba despre asta si el cu atat mai putin. stiu ca a regretat enorm si mi-a promis ca n-o sa se mai intample niciodata nimic de genul asta. si de acum in colo nu-mi va mai ascunde nimic. am spus ca ii mai acord o sansa si de vreme ce am facut asta sa mai amintesc de acest episod ar fi neplacut, l-am iertat deci am trecut peste. sper sa se tina de cuvant. oricum stie ca m-a dezamagit foarte tare si i-am spus ca are putin de lucrat pana voi avea din nou incredere in el si a spus ca isi asuma consecintele pt ce a facut. sper sa fie bine de acum in colo. tu ce ai mai facut? stiu ca si tu aveai o problema cu al tau..pana la urma cum s-a rezolvat? puss

Draguta, nu te consuma din toate fleacururile...Nu-i cine stie ce k a lasat un comentariu la o fata! Eu am cont pe hi5 si sunt casatorita si mai las si eu cate un comentariu la cate un baiat dragut...ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place.Sotul a fost curios numai sa vada ce poze am; nu s-a uitat la comentariile primite/trimise de mine...
Daca el nu s-a schimbat in comportament nu ai motive sa nu mai ai incredere in el...
Cred k a gresit k nu ti-a spus de contul acela, dar nu-i asa grav.Stai linistita si iubiti-va mult!

Iubesc si sunt iubita

#29 2009-05-14 21:02:49

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Wildhoney a scris:

Ce credeti, necazurile prin care trece un membru al unui cuplu poate duce la schimbarea atitudinii acestuia fata de partener?

eu sunt d parere k nu schimba relatia prob d zi cu zi  asta daca exista iubire cu adev .......si am sa va dau un examplu in august anul trecut am ajuns la spital sad  si d atunci ma lupt cu prob d sanatate sad  usor usor eu am devenit rece distanta fata d iubitul meu  nu mai ieseam afara nu mai sunam nu imi doream decat sa dorm sa fiu eu singura......iar el mi.a fost in fiecare zi alaturi ma suna venea la mine..m.a ajutat in fiecare zi sa trec peste toate prob chiar daca eu il dadeam la o parte .......dupa toata per asta acum in prezent suntem mai uniti k nicodata.....nu lasati prob sa.si puna amprenta in relatia voastra mai tarziu veti regreta knd sunteti voi 2 fiti doar voi 2

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.