|
Nu esti logat.
Fise de lucru engleza#1 2009-05-27 21:41:44
fise de lucru englezaas vrea niste idei pt niste fise de lucru la engleza pt clasele mici , ma poate ajuta cineva? nu ma prea pricep eu cu engleza asta Ultima oara a fost editat de aadela (2009-05-27 21:42:07) Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata. Offline #2 2009-05-27 21:51:12
Re: fise de lucru englezaPai ai putea sa pui exercitii tip joc mai usurele. De exemplu cuvinte simple pt spanzuratoarea , si alte jocuri asemanatoare.. poti sa le dai un sir de litere din care ei sa formeze cuvinte. De ex le dai literele A,B, O, T, P, C, E..si ei sa formeze cuv ca BOAT, TOP, POT si tot asa . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #3 2009-05-27 21:55:05
Re: fise de lucru englezaAAdela intra pe didactic .ro, gasesti multe acolo. Offline #4 2009-05-27 22:25:51
Re: fise de lucru englezaSau ce stiu eu ... deseneaza chestii de-astea gen ... o umbrela ... o barca ... o paine ... etc .. si copiii sa scrie langa numele obiectului desenat; dar asta merge numai pentru clasa I, cel mult a II-a, pentru III - IV deja e super-simplu. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-05-28 15:32:42
Re: fise de lucru englezamultumesc mult pt raspunsuri mi-au fost de ajutor Cea mai infidela amanta a omului este speranta. Te inseala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|