|
Nu esti logat.
Fara recomandarea medicului?-2#20 2009-05-06 18:56:47
Re: fara recomandarea medicului?sper sa te ajute eu chiar amincredere in ea..........o sa.ti faci o fisa eu parca am dat 40 d lei........consultul este la fel d ieftin am si un nr d tel d acolo daca te ajuta cu ceva Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #21 2009-05-06 18:58:31
Re: fara recomandarea medicului?am gasit pe google tot ce-mi trebuia. multumesc inca o data Offline #22 2009-05-06 19:01:30
Re: fara recomandarea medicului?n,ai pt ce si multa multa sanatate..............eu chiar maine ii fac o vizita doamnei doctor;))) Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #23 2009-05-07 18:39:20
Re: fara recomandarea medicului?buna fetelor sunt fericita am fost pana la urma la endocrinolug si mi.a dat incontinuare acel duphaston voi face o cura d 3luni si sper sa.mi fie bine:D....... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #24 2009-05-07 18:46:40
Re: fara recomandarea medicului?Buna, eu am aceeasi problema ca si Michelle (ca sa zic asa)...mi-e rusine sa ma duc la un cabinet sa-mi prescrie anticonceptionale...mai e nevoie si de niste analize...Ce sa fac sfatuiti-ma va rog...mi-am inceput viata sexuala de 1 luna...Multumesc! Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-07 19:18:20
Re: fara recomandarea medicului?si mi.e imi era inainte rusine de ginecolog dar am cautat un gineco fem si totul a fost oki........sanatatea e mai presus d rusine Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #26 2009-05-08 10:00:49
Re: fara recomandarea medicului?adinutzzza, de ce sa iti fie rusine sa mergi la planning? acolo gasesti doctori deschisi, care despre asta vb toata ziua. plus ca n-o sa te inrebe cine stie ce detalii intime, te va intreba lucruri generale, despre starea ta de sanatate. sfatul meu e sa mergi. Offline #27 2009-06-11 19:47:43
Re: fara recomandarea medicului?pai...........medicul mi.a fost si mie recomandat d cineva...dar este f d incredere femeia merge la sigur.........eu si in prezent urmez un tratam d la ea si sunt extrem d multumita d ea ........consultatia tot 40 d lei este..... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|