|
Nu esti logat.
IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIE#1 2009-06-09 22:10:11
IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEBuna , Offline #2 2009-06-09 22:34:35
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEiti apar de la caldura sau de la soare? adica si daca stai in casa si e cald apar sau doar cand iesi afara la soare? mama de exemplu pateste asa ca tine cand se expune la soare, e foarte sensibila, nu mai suporta deloc orele 10-17. si-a luat acum de la vichy o crema pe baza de apa termala cu factor de protectie 50 si este foarte buna. poti merge la o farmacie sau un dermatolog sa vezi cineva specializat ce sfaturi ar avea si daca intr-adevar nu e nimic de facut, poti oricand opta pt o rochie mai pe gat putin bafta sa rezolvi problema V., soarele si luna Offline #3 2009-06-10 11:25:07
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEdermatologul ce a zis? avand in vedere ca el este cel mai indicat sa puna un diagnostic... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-06-10 14:12:32
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEnu mai gasesc topicul cu maxim asa ca imi cer scuze dar scriu aici. mi-a sosit deodorantul.voi cat timp l-ai folosit? pana ati simtit ca e ok pt voi? Offline #5 2009-06-10 14:15:08
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEE asta, complez: http://forum.anticonceptionale.ro/t1951 … scap-.html Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-10 14:34:41
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEAlcoolul mentolat nu ar putea ajuta in cazul asta? Offline #7 2009-06-10 15:01:49
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEstiu ca alcoolul mentolat mai mult calmeaza iritatia, poate si vindeca, nu stiu sigur. sora mea mai folosea la iritatii din astea. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2009-06-14 23:05:31
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEhello .. soryy ca raspund asa tarziu ... serviciul Offline #9 2009-06-14 23:07:05
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEaa si uitam .. deobicei imi mai apar in zona feselor .. dar numai cand port ciorap-dress sau blugi cand este cald. Ultima oara a fost editat de nastaseioana (2009-06-14 23:07:25) Offline #10 2009-06-14 23:15:40
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEMie mi se pare ca e un fel de dermatita alergica de contact - adica de la transpiratie si materialul pe care il ai peste piele (blugi sau ciorapi) te iriti... Si eu am avut asa ceva si nu mi-a trecut pana nu am incetat sa port ciorapii respectivi... Oricum, cred ca dermatologul e cel mai potrivit sa-ti dea un diagnostic. Offline #11 2009-06-15 11:26:23
Re: IRITATII CAUZATE DE CALDURA & TRANSPIRATIEda... am sa incerc sa evit pe cat posibil pe zona pieptului parfumul , cremele , lotiuni tonice si sa vad ce rezultat da cu bepanthen plus .... si sper sa ajung la un dermatolog. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|