|
Nu esti logat.
Psoriasis pe cap-2#20 2008-09-26 19:01:08
Re: Psoriasis pe cap
ciudat..k paru ramane ok...adika eu pot sa stau o saptamana sa nu`l spal ca nu mi se unge...poate si cum il am cretz atata cu cojitele alea ! #21 2008-10-28 03:04:58
Re: Psoriasis pe capskumpi din ceea ce descrii tu mie mi se pare a fi dermatita seboreica... in fine initial am cautat un post unde sa gasesc numele doctorului nedelcu pt ca si eu aveam o problema cu cojitele la nivelul fruntii si cefei care in timp s'a extins iar mai apoi mi'a aparut o mica chelie (chelia fiind o a doua boala-pseudo pelada) iar ET mi la recomandat pe domnul doctor nedelcu..ei bine am ajuns la dansul la cabinet mi'a descoperit cum ziceam doua boli pe scalp: dermatita seboreica(cojitele) si pseudo pelada(cheliutza) iar acum le tratez pe amandou cu multe vitamine fara stres cu un sampon si o solutie adecvate precum si cu un regim alimentar:fara cofeina,cola,pepsi,grasimi,prajelii,ciocolata..alcool,condimente si cu un iaurt pe zi 2 mere si un morcov pana aucm sun multumita..cum ziceam multumesc ET pentru recomandare....skumpi treci la doctor nu sta asha!!!!!!! Ultima oara a fost editat de mimoo (2008-10-28 03:05:37) when god made man she was only kidding. Offline #22 2008-10-28 06:39:03
Re: Psoriasis pe capCum ai reusit sa ajungi la Nedelcu???? #23 2008-10-28 07:27:14
Re: Psoriasis pe capinsista eu l-am mai recomandat cuiva ptr vitiligo si a reusit sa se programeze a si fost. dar tu nu ai numarul de telefon bun sau cum adica nu reusesti Offline #24 2008-10-28 07:28:19
Re: Psoriasis pe capBa il am. Mi s-a zis sa sun pe 1 sau 16 dupa ora 12, ca se fac programari in limita locurilor disponibile. Da suna ocupat mai ceva ca la concursuri Publicitateloading...
#26 2008-10-28 07:32:33
Re: Psoriasis pe capOf, chiar ca de bafta am nevoie. Si mai naspa e ca desi fac tratemente peste tratamente, deramtita mea se agraveaza #27 2008-10-28 07:34:07
Re: Psoriasis pe capam inteles ca nu mai e la spital ca ar fi iesit la pensie Offline #28 2008-10-28 07:41:46
Re: Psoriasis pe capUite de asta nu stiu, atunci mi se reduc dramatic sansele de a ajunge la el #29 2008-10-28 09:50:03
Re: Psoriasis pe capmergi mai bine la un medic naturist. Psoriasis se poate vindeca. Bineinteles ca poate sa reapara cand treci prin perioade stesante. Insa cu dieta si medicatie pe baza naturista poti tine boala in frau, deci poti scapa de eruptia aia pe piele. Alifia de tataneasa este foarte indicata la aceasta boala. Sa fi doar foarte atenta sa nu dai de vreun medic care incearca sa te convinga sa folosesti creme pe baza de cortizon. Un homeopat te poate ajuta sa intlegi ce e aia autovindecare, deoarece psihicul joaca un rol foarte important cand e vorba de boli sau mai bine zis de vindecarea bolilor. Medicul homeopat va trata cauza,nu simpotmul. Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-28 09:53:59) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #30 2008-12-01 09:15:23
Re: Psoriasis pe capsuni de dimineata nu de dupa 12 si iti raspunde la un moment dat iar daca e sa nu mai fie locuyri ii spui moshului d ela telefon ca e o urgenta si iti baga o suprataxa de 50 de lei si gata when god made man she was only kidding. Offline #31 2008-12-01 09:18:31
Re: Psoriasis pe cap
nu mai est el aspital dar incearca este imposibil ti'am zis eu am fost din priuma dar am platit o supratxa when god made man she was only kidding. Offline #32 2008-12-01 13:31:11
Re: Psoriasis pe capfetelor si eu am unele simptome de care voi vorbiti.mi se cojeste pielea capului si a doua zi dupa ce ma sapl mi se face parul la radacina de zicio ca nu l-am spalat de 1 saptamana iar cateaodata daca terc 3 zile si nu ma spal ma apuca si mancarimea.vreau sa precizez ca parul meu este si un pic gras iar cojile acelea stau lipite de cap.am crezut ca e de la sampon,la-am schimbat dar nu s-a intamplat nimic.de la ce sa fie oare? Offline #33 2008-12-02 13:02:39
Re: Psoriasis pe capmergi la unc ontrol nu mai stati asa astea nu sunt simptome este deja boala declansata.....din cauza stresului a unui regim de viata neechilibrat....cauta un doc dermatolog bun si du'te nu mai sta sa ajungi ca mine doamne ferste de la niste coji sa tragi si o semipelada( chelie...) when god made man she was only kidding. Offline #34 2009-06-17 23:14:22
Re: Psoriasis pe capRevin cu un post aici ...nici nu stiu cum s aincep nici nu stiu ce sa scriu e atat de mult de povestit idee e cam atat de simpla din noiembrie pana ieri stimabilul domnu profesor capitan bla bla bla IOAN NEDELCU nu a fost in stare sa ma trateze corect!!!!! Ma mancat de bani si nu a fost in stare sa imi dea diagnosticul bun!!!!!!!!!!! Ii multumesc din suflet domnul IRINEL NEDELCU ....pentru ca e om in primul rand si mai apoi medic....va pot da o mie de detalii..... dar consider ca macar atata e de stiu domnul Ioan nu este un medic atat de pro pe cat pare m-a dezamagit total ma gandesc sa il dau in judecata!!!! when god made man she was only kidding. Offline #35 2009-06-17 23:34:25
Re: Psoriasis pe capZi-ne ce s-a intamplat, mimoo. Ma lupt si eu cu o nenorocita de dermatita seboreica de ani de zile (am mai scris pe aici) si chiar imi pusesem ultimele sperante in Ioan Nedelcu, dar nu am reusit sa ma programez, tot nu dau de el. Ce s-a intamplat? #36 2009-06-17 23:40:08
Re: Psoriasis pe capvai fetelor mor de nervi tremur nu mai pot innebunesc when god made man she was only kidding. Offline #37 2009-06-17 23:41:16
Re: Psoriasis pe capmimoo, linisteste-te, stii si tu ca daca te agiti nu-ti faci bine deloc la rahatu asta de boala #38 2009-06-17 23:52:07
Re: Psoriasis pe capacum deschid alt topic si scriu acolo tot when god made man she was only kidding. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|