homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am obosit sa lupt:(-5

#77 2009-05-26 19:35:51

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: am obosit sa lupt:(

Poate ar fi cel mai bine lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#78 2009-05-26 20:40:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Draga mea, nu conteaza ce ai facut... Ce faci tu cu viata ta, cu relatia ta, te priveste doar pe tine, nu are nimeni dreptul sa te judece, nici macar sa isi dea cu parerea, indiferent cat de "prieten(a)" ti-ar fi neutral
Daca tu accepti asa ceva, nu inteleg de ce te mai miri ca nu esti respectata in relatie...
va

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#79 2009-05-30 10:55:50

alexxa83
Banat
Inregistrat: 2009-05-24

camysh a scris:

daca mai continuati cu offtopicul inchid subiectul.

Pai cred ca ar fii cea mai buna decizie avand in vedere, ca toti au devenit offtopic, si Stefi si-a dorit inchiderea topicului(  dumbom  ), dupa postul lu angy. Sa speram ca a luat cea mai buna decizie. Numai bine.  santa

#80 2009-05-30 11:09:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

draga mea alexxa83 sau steffy0102, pt ca esti una si aceeasi persoana, acest topic a ramas deschis pt ca s-a terminat cu offtopicul.
si da, ai 2 usere, pt ca initial ai postat acelasi mesaj cu cel de mai sus dar folosind userul steffy0102.
pt ca regulamentul nu permite ca aceeasi persoana sa aiba 2 usere, cel creat mai tarziu, adica  alexxa83 va fi banat.

#81 2009-06-22 14:47:28

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetele scriu si eu aici sa nu mai deschid un topic nou...
am probleme cu iubitul. In primul rand e foarte foarte suparacios. Astazi de exemplu m-a rugat sa ma duc in alta camera in timp ce el se imbraca sa ii aduc mapa cu cursurile k el trebuia sa plece. Cand am intrat in camera am vazut k imi suna telefonul (pus la incarcat, deci nu aveam cum sa il scot sa plec cu el), era tata...am vb cu el 3-4 minute. La un mom dat vine iubitul val-vartej k am uitat de el, k stau si vb la telefon k ce nu puteam sa nu raspund k singur mai suna o data...am incercat sa ii explic k am fost cu ochii pe ceas tot timpul si k mai erau 5 minute pana trebuia sa plece si k doar nu am stat 2 ore la telefon dar nu am avut cu cine sa vb...
Ieri alta intamplare: l-am rugat sa ma mai ajute si pe mine la treburile casei (lucuim la curte si se face mizerie foarte repede) pentru ca eu spal, eu calc, eu spal vasele, eu gatesc, eu fac curat ... la care el a sarit ca ars k el se duce la munca (lucreaza part-time 4 ore) si ca eu stau acasa si ca lui nu i se pare asa solicitant sa fac ceea ce fac eu...si ca atunci cand o sa lucrez si eu o sa impartim treburile dar acum k au stau acasa ar trebui sa ma descurc neutral

Am nevoie de un sfat, cum sa fac sa nu mai fie asa suparacios din orice kkt si cum sa il fac sa constientizeze k ceea ce fac eu in casa nu e chiar floare la ureche?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#82 2009-06-22 15:00:06

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Dar spune-i sa se "puna"pt o jumate de ora in locul tau....dak pe el l-ar suna cineva important sau cineva foarte apropiat,ar pute-a sa nu raspunda la tel?Sau uite de exemplu cand te  suna el...i-ar place-a sa il lasi sa sune ca un nebun shi tu sa nu-i rasp?Tot asa te poate trimite tatal tau de exemplu pana in cealalta camera sa ii aduci un tricou shi tot asa te poate suna el si tu sa nu-i raspunzi....el cum s-ar simti?

#83 2009-06-22 15:05:17

Emilya
Platinum member
Site

ai mei sunt plecati amandoi din tara si vorbesc cu ei o data pe zi si nu intelege k poate cand ii dau eu bip lui tata mai tarziu nu o sa mai poata sa vorbeasca sad Mi se pare ca e gelos pe ai mei...k acum mi-a zis "Evident, te-a sunat taica-tu si ai uitat de mine"

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#84 2009-06-22 15:11:19

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Dar nu l-ai intrebat k dak situatia era invers...el ce face-a....dak tu il trimite-ai undeva shi il suna taicasau?..Nu cred k nu raspunde-a....asa cand stati de vb ia intreaba-l k el  ce ar fii facut  dak era invers....a lui sa fie plecati....vezi ce o sa zica....fa-l sa gandeasca logic shi mai matur,,,,cati ani are?

#85 2009-06-22 15:13:36

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Wild mi se pare mie sau al tau e putin macho?
cumva ii cad mainile daca face si el ceva in casa?Eu nu locuiesc cu al meu dar stam non stop impreuna cand scapa de la munca si am avut zile cand am spalat si eu vase dar de cele mai multe ori daca eu gatesc el spala vasele.si nu conteaza ca munceste 8 ore si eu poate in ziua aia nu am facut nimic
sa nu spunem in sesiune ca m-a ajutat ff mult
problemele mele cu el sunt altele da in fine nu vbim de asta aici
plus ca la faza cu ai tai nu vad de ce ar comenta..sunt parintii tai si trebuie sa vbesti cu ei atunci cand te suna
chestia e ca trebuie sa pui picioru in prag ca el vede ca ii merge cu tine si  de aia face asa
de exemplu eu ii aminteam mereu lu iubi ca trebuie sa-si spele hainele si cand ma duc acasa la el..descui usa si vad ditamai mormanu de haine.ce am facut?(el nu era acasa era la munca)
am luat toate hainele si le-am aruncat in hol..ditamai maldaru de haine si am plecat.cand a venit a vazut dezastru si s-a pus sa-si spele.fara comentarii si fara tipat..nici macar nu m-a sunat sa ma intrebe de ce am facut asta
m-a sunat dupa 2h ca a spalat 2 masini de haine

#86 2009-06-22 15:19:23

Emilya
Platinum member
Site

are 21 de ani
mel el zice k daca il rog sa ma ajute cu ceva ma ajuta dar k nu vrea sa impartim treburile pe jumate deocamdata pentru ca eu stau acasa si el munceste...cat despre vase mi-a specificat k nu ii place, in rest ma ajuta...ce ma enerveaza pe mine e ca daca il rog sa ma ajute la ceva face o fatza de parca l-am luat de la nush ce treburi importante...
oricum acum sa fiu sincera niciodata cand l-am rugat sa ma ajute cu ceva nu mi-a zis "da de ce nu faci tu singura" doar k il vad k nu ma ajuta cu placere si asta ma deranjeaza

#87 2009-06-22 15:23:44

Melany1
Banat

Wild eu sunt de parere ca asa cumm il inveti asa il ai...daca acum nu te ajuta cu placere mai incolo nici atat
nu inseamna ca daca el munceste 4 h moare daca te ajuta din proprie initiativa
cred ca si ai tai iti trimit bani si nu va intretineti doar din banii lui

#88 2009-06-22 15:27:24

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

wildhoney,asa a fost el de la inceput(de cand locuiti impreuna)?poatea are si el o perioada mai ,,,stresanta si ii sare tandara din orice fleac(asa is eu akm,ca am cv probl pe la scoala,iar la prima contra sar in sus-de obicei is foarte calma-)

#89 2009-06-22 15:30:20

Emilya
Platinum member
Site

practic nu locuim impreuna decat in vacante...sincer nu imi mai aduc aminte daca asa a fost de la inceput, imi amintesc totusi k nu am vrut sa il las la inceput sa faca nimic si de asta s-o fi invatat asa
si chestia cu propria initiativa...de exemplu azi am gatit si m-a intrebat "Auzi da nu vrei sa te ajut la nimic" deci nu pot sa spun k chiar k nesimtit si ma vede k ma spetesc si nu ma ajuta dar daca s-ar putea sa nu ma ajute tare bine i-ar parea

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2009-06-22 15:31:26)

#90 2009-06-22 15:36:12

Melany1
Banat

pai atunci nu rata nici o ocazie sa ii soliciti ajutorul cand ti-l ofera rotfl

#91 2009-06-22 22:24:24

skumpi
Vizitator

wild el a facut multe faze de genu...zici ca e un copil mic care se supara din aproape orice ! tu tot tp sa nu`l superi...sa umbli cu el ca si cu`n bibelou si el ce face ? e si vina ta pt ca stie ca tu`i permiti si nu pui niciodata picioru in prag sa spui...noah stii ce .. pana aici ti`o fost baiete !! cat timp o sa`i inghiti toate prostiile nu o sa se schimbe...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.