homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am obosit sa lupt:(-3

#39 2009-05-24 21:25:11

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: am obosit sa lupt:(

pitzipoank a scris:

Wildhoney a scris:

steffy dragoste cu de-a sila nu se poate...daca el spune ca vrea o pauza inseamna ca s-a cam saturat de relatie...fii sincera cu tine: tu esti multumita sa fii intr-o relatie in care trebuie sa "mergi pe varfuri" sa nu-l superi, in care il jignesti si esti jignita?

de acord....
plus

il iubesti si totusi l-ai inselat...hmmmmmmmm NU EXISTA!!!!

BA EXISTA crede-ma ....

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#40 2009-05-24 21:33:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

stefyy eu aseara am vazut o faza ..eram in club si a venit un cuplu la masa noastra.Toate bune si s-au certat putin si el ii spune ei: du-te ma in p... mea
tu stii ce urat a picat ...toti ne uitam la ea de ce e asa fraiera sa nu-i zic proasta...eu luam taxiu si plecam acasa.imi bagam picioru ca n-a ajuns un bou sa ma injure pe mine....daca nu e educat sa mai invete.
si a stat fata aia toata seara la masa cu capu in jos

#41 2009-05-24 21:39:04

skumpi
Vizitator

Mel... in cazurile astea is si fetele de vina... adika ala poate sa te faca cu ou si cu otet da o singura data ! dak tu nu esti genu care sa accepte asa ceva ai plecat si gata...nu mai stai lg el sa vezi dak o face si a doua oara... iar dak stai... stai pe raspunderea ta si suporti si gata !!!
Cand un tip face te jigneste in halu asta... sau mai rau te loveste... asta spune fffff multe despre el... dak alegi sa ramai e fix pb ta... si cum zicea dea_di in alt post... il cunosti...stii cine e...tipu nu pozeaza in barbatu perfect...nu e ipocrit... stii ce ai langa tine... take it or leave it !

#42 2009-05-24 21:42:19

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

daca te gandesti ca gest, e tot aia. ca intensitate si ca "gura lumii" e diferit.

Ultima oara a fost editat de allysa (2009-05-25 23:47:15)

#43 2009-05-24 21:48:48

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

chiar aseara discutam cu scumpul meu, ca zilele astea am fost cam tensionati, ne-am tot certat si aseara ne-am impacat si vbeam asa... si chiar i`am zis ca e de ajuns sa imi dea o palma si nu ma mai vede, e singurul lucru pe care nu l`as putea ierta vreodata.
fete dragi, sunt atatia baieti pe lumea asta care va pot face fericite, lumea nu se termina cu nici unu dintre ei, nu inteleg de ce va complaceti in asemenea situatii. nu e de ajuns ca ii iubiti voi.

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-05-24 21:56:49)

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#44 2009-05-24 21:49:37

skumpi
Vizitator

asta`i buna lol
si cand te gandesti ca ar trebui sa evoluam ca mentalitate... parca mai tare se prosteste lumea neutral

#45 2009-05-24 21:58:09

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Doamne roll . Nu vreau sa sune ca o judecata, dar Dumnezeule! Sunteti tinere, aveti tot viitorul in fata.. de ce va pierdeti timpul cu asemenea specimene ( ca barbati nu ii pot numi)? O sa fiti pe la 30 de ani, gandindu-va in urma si regretand ca ati pierdut atatea lucruri frumoase din cauza unuia care nu a stiut sa va pretuiasca, si mai ales, sa va respecte. Si veti ajunge la concluzia ca anii aia de tinerete nu vi-i poate inapoia nici macar iubirea aia pe care voi spuneti ca le-o purtati...
Cum zicea si skumpi: in loc sa evoluam ca femei si sa ne dam seama de adevarata noastra valoare, noi regresam si acceptam mizerii precum loviturile barbatilor. Treziti-va fetelor... fiindca altfel o sa fie prea tarziu si o sa regretati atat de multe neutral!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#46 2009-05-25 14:10:00

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

steffy0102 a scris:

cam da...de la inceput lucrurile n'au fost ca intr'o relatie "normala"...doar primele saptamani au fost frumoase, dar pe urma au inceput jignirile, injuraturile, reprosurile...
stiu, normal era sa nu accept de la inceput, dar...nu stiu cum am reusit sa ma atsz de el enorm...poate si pt ca era la fel ca mine, ii placea sa vorbeasca foarte mult, sa ma asculte, ne placeau acelasi lucruri etc..si eu n'am avut parte inainte de relatii prea frumoase,parca mereu dadeam numai de nebuni:-|
si el mi se parea altfel..si mereu am crezut ca se va schimba, va redeveni ce a fost

eu am invatat k daca o relatie nu prea merge de la inceput nu are niciun rost sa incerci sa o faci sa mearga pt k nu va fi niciodata asa cum trebuie. din pacate asta o stiu din experienta proprie. eu cand aud expresia:"sa luam o pauza" imi suna mai degraba:"hai sa mai incercam desi stim amandoi k despartierea e inevitabila". asa k stefi trebuie sa iei o decizie si cu cat mai repede cu atat mai bine. voi nu faceti decat sa prelungiti agonia. trebuie sa recunosti si sa te impaci cu ideea k nu mai merge si sa pui punct. faptul k o lungiti asa nu va aduce nimic mai bun ci doar suferinta. nu poti sa traiesti langa un om care iti ofera doar cateva clipe de placere si restul sa fie numai jigniri, injuraturi etc. nu trebuie sa-ti fie frica de singuratate. poate nu a fost sa fie de data asta. nu te mai chinui singura!

dragostea se castiga, respectul se merita

#47 2009-05-25 22:36:24

anggy
Membru
Inregistrat: 2009-05-25

Stefania, sunt Angy ( pentru cei care nu ma cunosc, sunt prietena sau mai bine zis ?cunostiinta?  ei de 5 ani ).
As avea cateva intrebari pentru tine: De ce minti , cand spui ca l-ai inselat doar o singura data, cand stii foarte bine ca ai fost ?curva? si la inceputul relatiei si in momentul cand erati de 1 an impreuna?
De ce spui ca nu a fost o relatie speciala de la inceput, cand te mandreai de relatia ta, si cat de indragostita erai si inca mai esti.Asta am vazut si noi (prietenele tale de care ai adus si vorba pe forum). Intr-adevar, stiu ca au fost discutii intre voi, ca in oricare cuplu, poate mai mari sau mai mici ,dar nu este cazul sa dramatizezi asa lucrurile.Stii prea bine, ca desi ai fost ?curva? de 2 ori , lucrurile nu s-au oprit aici; il minteai cu fel de fel de lucruri and so on.
Mai tii minte cand imi spuneai cum ai dat-o in bara? Ca dupa tot ce faceai , prietenul tau, intr-un ?final? reusea sa aiba iar incredere in tine, pana cand tu il minteai iarasi fara motiv, si faceai lucruri pe care le vei regreta mereu?
Nu stiu de ce faci atat tam tam ? Probabil ca vrei sa te minti pe tine insuti , pentru ca stii ca asa iti e cel mai bine si te chinui sa-i faci si pe ceilalti sa-si doreasca acelasi lucru. Se pare ca ai si reusit sa-i faci pe ceilalti sa te creada, si sa isi ?doreasca? ei pentru tine sa scapi de prietenul tau (pe care nu il ridic in slavi, ca nu am nici un motiv sa fac asta, dar este trist tot ce se intampla si cum minti cu nerusinare).
Multa bafta la examenele care te astepta , sper si imi doresc din tot sufletul sa treci cu bine peste aceasta perioada, plina de ?tensiune? , si mediteaza la acest citat, pana nu va fi prea tarziu :
Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!".

#48 2009-05-25 22:55:34

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

anggy dar tu de unde stii ca"prietena ta" a scris pe forum?

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#49 2009-05-25 23:21:19

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

si chiar daca e prietena ei...avea dreptate steffy...astea nu`s prietene..

hjarta

#50 2009-05-25 23:34:51

skumpi
Vizitator

wow yikes

#51 2009-05-25 23:36:05

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

adica nush...daca prietena mea ar descoperi ca eu scriu pe forum o chestie.. si chiaaar daca ar fi minciuna ce scriu eu... si-ar da seama ca poate am o problema si ar incerca sa ma ajute...probabil chiar fara sa imi spuna ce a descoperit ea pe forum...

hjarta

#52 2009-05-25 23:44:47

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

hmm

Ultima oara a fost editat de dea_di (2009-05-25 23:45:00)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#53 2009-05-26 03:37:31

Melany1
Banat

Anggy puteai sa te abtii cred...se vede ce prietena esti .
oricum stefy fereste-te de persoanele astea ,indiferent de ce ai facut sau nu...mai bine tine-le departe ....ma enerveaza rau cand vad asa zise cunostinte care se baga in seama neintrebate si isi dau ele cu parerea...de suntem usa de biserica .
e usor sa judeci si sa etichetezi Angy ...da pana la urma nu ai fost tu cu prietenul ei si din afara e una si in relatie e alta.Cred ca puteai sa te abtii in fond e viata ei...si ea ne-a cerut o parere,asa cum simte si cum priveste ea lucrurile...e logic ca prietenu ei priveste altfel ...nu inseamna ca ne-a facut sa credem ceva.

#54 2009-05-26 12:41:40

Melany1
Banat

offtopic: asta voiam sa spun si eu katalina, da m-am abtinut...domnisoara angy probabil e cam invidioasa sau il place mai mult decat ar fi cazul pe prietenul lui setfy

#55 2009-05-26 12:51:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu i-as zice mai mult lui Angy sa se fereasca de steffy0102, ca ele sunt piaza rea neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#56 2009-05-26 13:23:15

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

eu cred ca steffy ne-a cerut o parere si noi am incercat sa o dam in functie de cum ne-a descris ea lucrurile. mai departe, anggy, astea ar trebui sa le discutati in fata sau ev pe mess ...

noi oricum nu va cunoastem .. nici pe steffy, nici pe iubitul ei si nici pe anggy ... ca sa fie motiv sa ponegrim pe cineva smile

Ultima oara a fost editat de Lunatica (2009-05-26 13:24:55)

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#57 2009-05-26 13:37:55

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

drept e ca intre cele 2 ... nu e o rel de prietenie, cel putin nu una adv. smile fiecare ar trebui sa invete din greseli, iar o prietena e alaturi de o pers indif ce greseli face, si nu se "rasteste", si nu ii spala rufele in public smile

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.