|
Nu esti logat.
Am obosit sa lupt:(-2#20 2009-05-24 20:17:25Re: am obosit sa lupt:(
si ti se pare normal? NIMIC nu indreptateste un barbat sa loveasca o femeie...daca as fi in locul tau mi-as pune niste intrebari in legatura cu aceasta relatie...daca a ridicat mana asupra ta o va face cu siguranta si a doua/a treia etc oara mai devreme sau mai tarziu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #21 2009-05-24 20:18:04
Re: am obosit sa lupt:(steffy0102 acum 2 ani am trecut printr.o rel care m.a marcat a debutat f frumos si usor usor a devenit un cosmar..........ma gandeam mereu la noi niciodata la mine........tarziu ne.am despariit eu mi.am gasit p cineva dar nu a mers ne.am reimpacat iar el considera asta drept inselat zilnic imi reprosa asta si am inceput sa ma gandesc k aveam o varstta destul d mica sa suport toanele lui(18 ani).........au urmat amenintarile lui, urmaririle.......el zicea k e usa d biserik dar knd eu intram in casa el pleca cu baietii cine stie unde..........asa k am luat initiativa am pus piciorul in prag si mi.am zis respectul d sine unde e?nu e capat d tara daca te desparti d el k el sunt n..........mai bine singura si fericita decat chinuita si cu el asta nu e fericire....sper sa iei decizia corecta Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #22 2009-05-24 20:19:19
Re: am obosit sa lupt:(soryy acum 4 ani Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #23 2009-05-24 20:19:56
Re: am obosit sa lupt:(nu m'a batut, ne'am certat, am stat separati ceva timp, dar ne'am impacat. "Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera." H.P.Bengescu Offline #24 2009-05-24 20:22:27
Re: am obosit sa lupt:(ce-a facut ??te-a batut???si tu ai stat??? Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-24 20:22:51
Re: am obosit sa lupt:(ai trecut peste faptul ca te-a batut??? scuze dar mi se pare destul de grav.....as fi preferat sa fiu parasita! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #26 2009-05-24 20:23:31
Re: am obosit sa lupt:(
Nu este adevarat. Peste 1 luna , implinim 2 ani de cand suntem impreuna, si atunci a fost singurul moment in care m-a lovit (si sincera sa fiu pe buna dreptate) daca il prindeam io cu cineva, nu cred ca scapa asa de usor, nici el si nici acea persoana. Evident ca dupa ma controla pe unde sunt, ce fac, nu avea incredere in mine...etc, dar timpul le-a rezolvat pe toate. Offline #27 2009-05-24 20:26:07Re: am obosit sa lupt:(
sper din suflet sa ai dreptate ... desi eu una raman la parerea mea Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #28 2009-05-24 20:28:58
Re: am obosit sa lupt:(de ce pe buna dreptate? si ce daca l-ai inselat frate? asta e s-a intamplat! trebuia sa se gandeasca daca mai vrea sa fie cu tine sau nu in conditiile astea si sa vb civilizat, ca doar nu erai nici prima nici ultima femeie care inseala! stau si ma gandesc ca ar fi fost mai inteligent sa te insele si el pe tine ca sa fiti chit, decat sa te bata!!! in fine, e treaba ta pana la urma....dar eu sunt "putin" cam oripilata in momentul asta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #29 2009-05-24 20:31:03
Re: am obosit sa lupt:(aoleo alexxxa #30 2009-05-24 20:33:29
Si eu am stat pe ganduri in acele luni in care nu ne-am vazut, si imi era greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa despart de Razvan , iubitul meu , care de fapt nu imi gresise cu lucruri mari , in comparatie cu faptul ca eu il inselasem. Si prin asta , am vrut sa ma "revansez" fata de el, sa ii arat ca pot fi alt om . Nu a fost usor, cu greu s-a lasat convins si a avut din nou incredere in mine. Offline #31 2009-05-24 20:38:34
Poate ca am exagerat putin cand am spus ca imi era rusine sa ies din casa, dar nu a fost chiar atat de grav. Cat despre faptul ca spui ca ma invinovatesc singura nu este adevarat. Adica voi fetelor , vi se pare corect sa va inselati iubitii si ei sa va ierte ca si atunci cand nu s-ar fi intamplat nimic? E urat si gestul iubitului meu, dar nici ceea ce-am facut eu nu a fost corect, si este singurul lucru pe care il regret, pentru ca daca nu as fi facut acest lucru nu i-as mai fi dat ocazia sa nu aiba incredere in mine Offline #32 2009-05-24 20:41:24
Re: am obosit sa lupt:(momentan nu vreau sa mai vorbesc cu el, pt ca si de dimineata ne'am certat si din nimic iar m'a injurat...vreau putin liniste, sa ma concentrez pe scoala, pt ca mai am fff putin pana la bac...vreau sa vad ce va face el, sa'mi pun ordine in ganduri, pt ca nu stiu daca ma intelege'ti, dar imi este f greu sa ma concentrez si pe scoala si pe problemele care le am cu el...e cam greu... "Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera." H.P.Bengescu Offline #33 2009-05-24 20:47:14
Re: am obosit sa lupt:(steffy dak ati ajuns sa va injuratzi...aia nu mai e relatie parerea mea...cel mai bn ar fi sa luati o pauza si sa va ganditi aman2 la ce vreti pt k asa nu are rost sa o mai tot lungiti,numa suferi degeaba si nu cred k are rost.. Love. Live. Laugh. Offline #34 2009-05-24 20:49:28
Re: am obosit sa lupt:(mai fetelor.. in ce lume traiti??? in puii mei .. e intreaga campanie cintra violentei in familei.. ca femeia sa fie respecatata .. si voi c faceti?? la creati o idee preconceputa ca ei sunt mai buni k noi si pot sa plece de langa noi cand au chef si sa se intoarca la fel.... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #35 2009-05-24 20:50:49
Re: am obosit sa lupt:(chestia asta cu inselatul e cu dus si intors...depinde ce fel de relatie este, depinde de caracterul fiecaruia, sunt multe lucruri in joc...unii rezista, altii nu...fiecare face cum crede mai bine...dar nu mi se pare normal sa se ajunga la violenta! pe mine sa ma fi batut unu, pai puteam sa fiu ultima nenorocita si sa-l fi inselat de 100 de ori, tot il lasam balta! intelegeam sa ma paraseasca, sa ma injure, sa ma urasca, sa nu vrea sa mai dea vreodata ochii cu mine....dar sub nicio forma sa ma loveasca! asa ceva nu este normal!!!! si nu e vorba ca un barbat n-are voie sa loveasca o femeie, nici invers nu mi se pare normal! in general violenta nu mi se pare ceva normal, dar asta e alta poveste... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #36 2009-05-24 21:03:40
Re: am obosit sa lupt:(cat de tare te-a batut sau nu, numai tu cunosti. e clar ca te-ai cam intors cand au "ripostat" fetele. de altfel e problema ta, dar tine minte: un barbat care te-a imbrancit, ti-a dat cu palma sau cu pumnul, este predispus sa mai faca din simplul motiv ca femeia a acceptat o data si a trecut peste. cunosc cazuri, si prea multe chiar. Offline #37 2009-05-24 21:18:29
Re: am obosit sa lupt:(da allysa dar e una cand o femeie da intr`un barbat... puii mei cata putere ai tu ca femeie si cata are el ca si barbat ? #38 2009-05-24 21:23:11
Re: am obosit sa lupt:(oricum...pe mine nu ma mai mira nik... in ziua daca te droghezi si bei ca porcu esti fashion... dependentele de toate felurile sunt in floare... bataia va fi si ea la ordinea zilei... we rockkkkkkkkkkkkk © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|