|
Nu esti logat.
Rana pe col, hpv-3#39 2009-04-16 20:15:02
Re: rana pe col, hpvbuna april!el e supus riscului sa t reinfecteze !!!!!!tot p tine.intelegi?d aia e important ca si el sa se dezinfecteze,nu Offline #40 2009-04-17 14:55:06
Re: rana pe col, hpvdepinde d cat d repede se vindeca rana,dar in general vreo 4 sau 5 sapt.o sa ti zica medicul daca esti vindecata.poti ajuta cu vitamina c toata perioada. Offline #41 2009-04-20 13:40:18
Re: rana pe col, hpv
Este absolut normala scurgerea daca zici ca te ai cauterizat cu putin timp in urma. Este ca orice rana care se vindeca, supureaza si organismul se vindeca. Nu te spala in interir, nu folosi irigatorul in momentele astea, nu pune nimic acolo, lasa colul sa se vindece singur! Si cam dupa 5 -6 saptamani de la cauterizare du te la control. sanatate! Offline #42 2009-04-22 22:35:13
Re: rana pe col, hpvnu scrie pe site-ul clinicii? poti sa suni sa intrebi ca sa fii pregatita cand te duci. despre ce clinica e vorba? Offline Publicitateloading...
#44 2009-05-13 11:29:26
Re: rana pe col, hpvbuna fetelor..sunt noua pe forum...as vrea si eu sa ma faca cineva sa inteleg cateva lucruri....miam facut un papa nicolau si nu mi-a iesit prea bine ''celule scumoase atipice de semnificatie nedeterminata(ASC-US)dr mia dat tratament CERVUGID si spalaturi cu ceai de musetel , pelin si cate o cutie de 12 ovule in fiecare luna timp de 6 luni apoi dupa ce termin tratamentul sa ma duc sal fac din nou ...ma asigurat ca nu e nimik grav dar eu sunt ingrozita de ce am citit pe forum.AM intrebato daca am vreo rana pe col si mia zis ca nu.Mentionez am nascut acum 4 luni prin cezariana o fetita se poate sa fie si de la asta ASC-USUL...sa nu fi eliminat tot microbul de atunci are vreo legatura ????? va rog sami rasp sunt disperata nu stiu incotro sa o iau:((( Offline #45 2009-07-22 09:55:31
Re: rana pe col, hpvbuna fetelor am 25 de ani si am o fetita de 7 luni ....am si eu o nelamurire acum trei luni miam facut un test papa nicolao si nu mia iesit prea bine ....celule scumoase atipice de semnificatie nedeterminata (ASC-US) dr mea mi-a dat un tratament cu cervugid si spalaturi intravaginale cu pelin ,musetel si bicarbonat de sodiu ....si mia zis sa fac acest tratament timp de 6 luni apoi sa ma duc din nou la control sa refac testul...tin sa mentionez ca nu am nici o rana pe col ...dar am si eu o intrebare te poti vindeca vreodata de tot de acest virus ??putem sa scapam vreodata de prb acestea sau asa o vom tine toata viata si tratament si consultatii?? astept un rasp de la voi care poate sa ma ajute ...va multumesc si o zi buna tuturor Offline #46 2009-07-22 10:49:39
Re: rana pe col, hpvce virus? ti ai facut cumva si testul hpv? happy with him...inlove with him... Offline #48 2009-07-23 16:50:48
Re: rana pe col, hpvCrisssss, nu contest capacitatea doctoressei de a te sfatui si nici nu vreau sa par ce nu sunt. eu am avut o drama mare de tot, cred ca v-am mai spus-o si nu o mai repet si sunt de parare ca la absolut orice problema de sanatate, cat ar parea de mica, trebuie sa-ti iei masuri de prevedere. Crys_ty_na te-a sfatuit bine. Ar trebui sa-ti faci un test HPV si, daca vei fi negativa, sa-ti faci urgent vaccinul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|