homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum l-am convins sa...-4

#58 2009-08-05 14:07:22

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

Re: Cum l-am convins sa...

cum il conving sa-mi faca si mie un streaptease ? chicot

kapitulation

#59 2009-08-05 14:11:33

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

ioi lol
Ii spui ca-i faci si tu lui dupa ce-ti face el !? lol
Sau poate ii place sa faca si tu nu stii inca si nu va trebui sa-l rogi prea mult wink)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#60 2009-08-05 14:49:12

alexya_cia89
New member
Inregistrat: 2009-08-05

buna !am si eu o intrebare daca am luat din greseala marvelon 28 dupa prospectul de la marvelon 21 si aseara am avut contact sexual este posibila o sarcina?

#61 2009-08-05 14:50:40

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

alexya nu ai postat unde trebuia

#62 2009-08-05 15:42:50

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

mm..in cazul meu fie aplic faza cu fatza dulce si dragalasa, fie "te rog fa aia...", fie ma impun ..depinde de moment, de dispozitia pe care o am sau o are...dar cert e k intotdeauna iese cum vreau eu k altfel pun botic si nu mai vb cu el...in privinta curateniei ma ajuta, si knd e vorba sa facem de papa ma ajuta sau dak n-am timp face el...el merge pe premisa k treburile casnice se impart in 2

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Publicitate

loading...

#63 2009-08-05 16:11:50

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

PillBlast a scris:

Al meu ma ajuta in casa, si la gatit clar gateste mai bine ca mine (nu ca ar fi greu). SIngura chestie pe care nu am reusit sa il invat e sa lase capacul la wc. Am cazut de atatea ori in wc din cauza asta, dar degeaba. Si saracu incearca. Si-a pus si semn sa nu uite pe colac dar degeaba. Pana la urma m-am invatat eu si ma uit sa vad daca e lasat in jos sau nu. 

Daca ati "dresat" un baiat sa lase capacu tot timpul in jos, spuneti si mie cum big_smile

offf problema asta o am si eu cu al meu..ma enerveaza la culme sa vad capacul d la toaleta ridicat...cred k am sa-i iau 1 leu d fiecare data knd il prind pe picior gresit si dak tot nu s invata maresc taxa...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#64 2009-08-05 18:48:45

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

addicted a scris:

ioi lol
Ii spui ca-i faci si tu lui dupa ce-ti face el !? lol
Sau poate ii place sa faca si tu nu stii inca si nu va trebui sa-l rogi prea mult wink)

nop..nu merge! ma pune sa fac eu prima si ma pacaleste

nu le are cu streapteasul  ,dar mi-ar placea  chicot sa ma surprinda cu o faza din asta
big_smile

kapitulation

#65 2009-08-05 19:32:14

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Paaaaiiiii si de ce nu ii zici!?
Poate ai sa fii placut surprinsa de raspuns wink

You can’t live a positive life with a negative mind.

#66 2009-08-05 20:00:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mai intai l-am convins sa renunte la pisoi big_smile eu sau matza lol evident a ales sa duca matza la socrela k sa-i dau pace big_smile
apoi fumatul, cu greu am reusit sa-l dezvat, k si scumpiloi l-am pus sa aleaga intre mine si tigari big_smile cred k juma de an nu a mai pus tigara in gura ... in schimb a avut in iarna un control pana la sange la munca si de la stres s-a apucat iara roll nu fumeaza decat in pauza la munca smile k dc imi venea iar cu tigarile in casa i le puneam in mancare
spalat vase, facut mancare/curatenie ... inainte sa ma mut la el, desi statea cu sora-sa, el le facea pe toate, cand am inceput sa mai fac si eu cate ceva prin casa s-a lasat pe tanjala neutral cel mai mult ma deranja k facea numai de gura mea, din propria lui initiativa nimic ... acu 2-3 sapt am avut o discutie plina de amenintari dar pe un ton calm big_smile lol i-am explicat cat mai clar k din lucruri marunte se va produce ruptura exact k proverbul "buturuga mica rastoarna carul mare" si n-ar fi rau sa mai faca si el treaba k nu-i pica mainile smile ... rezultat : 1 data la 2 zile gateste si spala vasele, face ordine smile fara ca eu sa-i mai spun ceva big_smile ...

Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-08-05 20:01:51)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.