|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2009-08-10 23:50:41
ce sa fac?buna fetele!am si eu o...nici nu stiu cum sa ii zic!o sa ii spun problema..am un prieten de 1 an si ceva,ne intelegem bine de tot,e dragutz si atent cu mine,dar mie nu prea imi place cand ne bubu.nu stiu daca e vina mea sau a lui.Asta nu e problema...problema este ca acum cateva saptamani mi s-au cam reapris calcaiele dupa un fost gagiu...si ma bate gandu sa fiu cu el odata.sunt foarte curioasa daca mi-ar place cu el:| poate asa ma lamuresc cine e de vina...as fi prea ticaloasa:D? Offline #2 2009-08-10 23:54:19
Re: ce sa fac?daca tu simti ca nu-l iubesti pe actualul prieten si ai fi mai implinita cu fostul fa ceea ce vrei....eu din cate am inteles tu vrei doar sa faci sex cu fostul ca sa vezi daca cu ala o sa te simti satisfacuta, am inteles bine sau nu? daca da u zic ca nu e corect fata de prietenul tau....cred ca nici tie nu ti-ar pica bine ca el sa se duca sa si-o traga cu alta si pe urma sa vina la tine....hotaraste-te ce vrei si pe cine vrei si gandeste-te ca poate nici cu fostul n-o sa te simti bine in pat. Offline #3 2009-08-10 23:56:16
Re: ce sa fac?probabil nu`l prea iubesti pe actualu si din cauza asta nu`ti prea place sa faci sex cu el...iar daca ai ajuns sa te gandesti la un fost si sa`ti si doresti sa ti`o pui cu el...e cam sigura treaba` #4 2009-08-10 23:58:47
Re: ce sa fac?da..poate ca nu il iubesc!nu vreau sa mi-o pun cu unu si cu altu..e doar o curiozitate..am tinut prea mult la fostu si inca ma atrage foarte mult!era o vorba...nu poti spune cu adevarat ce-i sexu daca nu incerci 2....sau ceva de genu Offline #5 2009-08-11 00:01:25
Re: ce sa fac?In general femeile se aprind mult mai greu fata de barbati. Preludiul de multe ori la femei dureaza cam cat un preludiu si o partida de sex la barbati, asta este , mama natura. Cat despre ceea ce spuneai tu nu cred ca ar fi indicat sa il inseli pe prietenul tau, daca tii la el, pentru o astfel de curiozitate. Pentru mine, cel putin o relatie se bazeaza pe respect, in primul rand(cred ca stii zicala "respecta sa fi respectat"), apoi incredere, in al doilea rand, si nu in ultimul rand comunicare. Poate ar trebui sa discutati si sa gasiti o pozitie in care sa simti si tu mai intens dragostea. Asta este parerea mea personala, dar daca tu simti altfel fa cum crezi dar vezi sa nu faci ceva ce poate vei regreta, sau daca faci ceva sa nu iti para rau niciodata de ce ai facut. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-11 00:05:49
Re: ce sa fac?
si crezi tu ca tot ce se spune tb sa fie valabil neaparat? mi se par eo tampenie ce zice vorba aia ca tb sa faci sex cu 2 ca sa vezi ce inseamna cu adevarat asta.... Offline #7 2009-08-11 00:09:09
Re: ce sa fac?cum spunea andru...e clar` #8 2009-08-11 00:29:49
Re: ce sa fac?Tu nu il iubesti pe prietenul tau, stai cu el pentru ca se poarta frumos, e atent, grijuliu.... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2009-08-11 10:31:38
Re: ce sa fac?eu cred k cel mai bine e sa te gandesti ce vrei u cu adevarat pentru k poate o sa regreti Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2009-08-11 11:17:37
Re: ce sa fac?poate parea cam ciudat, dar intr-un fel te inteleg.. Offline #11 2009-08-11 11:55:17
Re: ce sa fac?daca nu prea iti place sexul cu actualul, poate ca nu ati experimentat mai mult. lumanarele, flori, sampanie, pozitii noi, ceva excitant. poate te atrage. asa eram si eu la inceput, parca nu prea ma atragea sexul in mod special dar, aducand ceva nou relatiei, vorbe frumoase, pozitii interesante, a a ajuns sa imi placa la nebunie. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #12 2009-08-11 12:12:34
Re: ce sa fac?de multe ori relatiile reluate nu mai dureaza deoarece motivele pentru care v-ati certat pot reaparea si de pe urma asta poti avea de suferit mai mult... Offline #13 2009-08-12 12:50:26
Re: ce sa fac?Si eu sunt de acord cu kat-utza. Dar de ce nu iti place cand va "bubu" ? Bea si tu o bere daca potzi-n-ai copii mici etc. E o senzatie probabil asemanatoare cu inflacararea pentru fostul. Nimic nu e pentru totdeauna-in zona senzatiilor.. Ultima oara a fost editat de ani88 (2009-08-12 12:50:44) I love you. Remember. They cannot take it Offline #14 2009-08-12 15:34:53
Re: ce sa fac?
Remuscarile nu sunt groaznice, remuscarile POT FI groaznice. Offline #15 2009-08-12 17:51:04
Re: ce sa fac?eu cred ca niciun om nu merita sa il inseli, pt k dupa cate ai povestit, el este grijuliu cu tine si este un om cumsecade. incearca sa vorbesti cu el despre faptul ca nu iti place totul in relatia voastra, incearca sa ii deschizi putin ochii. Spune`i ce nu`ti place si ceea ce ti`ar placea sa se intample atunci cand sunteti impreuna. Dupa parerea mea, nu e o solutie sa incerci cu fostul, atata timp cat ai alt prieten, odata si odata se afla adevarul, iar tu stii ce se va intampla atunci. I like the way you shake your ass around me Offline #16 2009-08-22 17:03:24
Re: ce sa fac?daca ti s-a aprins calcaiele dupa altcineva,actualul nu mai are ce cauta in povestea asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|