homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ecografie ficat-3

#39 2009-08-26 10:57:56

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: Ecografie ficat

Nici nu stiu cum sa il conving, ca atunci cand are starile astea nu are chef nici sa mearga o statie pe jos, d-apai sa faca sport. sad
Vroia la un moment dat sa mearga la inot, poate daca il bat la cap o sa isi faca un abonament.
Ma gandeam la un moment dat ca are anemie, dar analizele nu au aratat asta, deci nu mai stiu.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#40 2009-08-26 11:02:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Pai nu fix in momentul in care are starile, isi face un abonament si merge zilnic, indiferent ca are chef sau nu... ii si distrage atentia si cand faci sport se secreta serotonina, iar deficituld e serotonina e una din cauzele cunoscute ale depresiei, so...
Nu mai cauta alte explicatii stiintifice, ca e o chestie psihica, punct... am fost acolo si stiu ce zic

#41 2009-08-26 11:03:53

Jessie
Platinum member

Si eu zic la fel, ca e tot pe fond nervos, dar uneori stau si ma intreb, dar daca nu e?
O sa trag de el sau eventual ii fac eu un abonament undeva si poate in felul asta il oblig.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#42 2009-08-26 11:09:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Si sa mearga si la un psiholog... vezi cum il convingi sa faca si chestia asta.

#43 2009-08-26 11:10:15

Jessie
Platinum member

E convins si de asta, numai ca acum tb bani. sad Vechea problema. sad

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.