homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai scap de candida!!!!!!!!!-4

#58 2009-03-14 23:55:46

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!

ariciutza, bioclinul calmeaza dar nu vindeca, poti folosi, desigur...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#59 2009-09-03 13:00:25

r_h
Membru
Inregistrat: 2009-09-03

Abia m-am inscris pe acest site. V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns.
Am avut candida de 4 ori in vara asta. Cand am fost la dr. dermatolog (caci la ginecolog nu-mi gasea tratamentul corespunzator) mi-a gasit candida si flora cam bogata. Dupa tratam cu fluconazol pastile si lomexin ovule, la vreo 2 sapt. am facut din nou candida.Nu am mai fost la dr. si am luat floconazol, dar parca a ramas o secretie alb-galbuie.La contact sexual am zis ca ma urc pe pereti. Numai placere n-a fost. Mentionez ca am alergie la tot ce nu este din bumbac. Cum folosesc o preche de chiloti care nu e din bumbac gata am facut candida. Am probleme dermatologice cu mainile in special. Ce anume mai este acum de ma doare asa si cu scurgerea asta. Scurgerea nu e in cantitati mari, nu am mancarimi, dar tot ma deranjeaza. Sincer m-am saturat in vara asta de candida. Numai cand simt ca apare un simptom innebunesc.
Multumesc

#60 2009-09-04 09:24:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

mergi la ginecolog pt analiza de secretie
si fa si o antifungigrama

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.