homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Confuza...-2

#20 2007-07-16 17:46:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: confuza...

daca ti vine regulat si cantitativ si calutativ normal...eu zic ca nu e nici o prolema...motivele pot fi multe...inclusiv si caldura asta insuportabila...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2007-07-20 22:10:43

timeea
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

durerile de burta in timpul sarcinii la cat timp apar?si sunt asemanatoare cu durerea aia de burta de foame?tongue..fiindca de 2 zile ma doare burta..sau e paranoia mea doar...
Insa asa de mult as vrea sa stiu exact de ce mi'a venit in ultimele 2 luni mai devreme menstruatia cu o saptamana sad
eu poimaine plec in italia...si vreau sa fiu sigura ca nu e vorba de sarcina. sad
help me..

#22 2007-07-21 11:01:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cand ai avut contacte problema? daca a fost in cantitate normala nu e problema...de la caldura sau sres probabil ti a venit mai repede...la 3 saptamani de la contactul problema sau la o saptamana de la intarzierea menstrei se poate face test de sarcina...te incadrezi?

happy with him...inlove with him...puss

#23 2007-07-21 13:06:08

timeea
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

da..ma incadrez...testul de sarcina nu il pot face dupamasa?...eu noaptea asta plec in strainatate si acolo nu voi putea face...
Inca ceva...prezervativul cand se rupe se vede bine,nu?Nu poate fii doar o ruptura mica pe care nici nu prea il pot vedea? tongue
Mersi mult smile

#24 2007-07-22 11:13:43

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

timeea..la noi cand s-a rupt...s-a rupt de tot, o bucata cam de marimea unei unghii...asa ca banuiesc ca ati fi observat. wink Nu cred ca poate sa fie doar o ruptura mica...pentru ca aia s-ar mari din cauza...frecarii. :')
Daca ti-a venit menstruatia in cantitate normala nu trebuie sa te ingrijorezi. si mie mi-a venit putin mai devreme luna asta...probabil de la caldura. Nu cred ca ai motive de ingrijorare.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.