|
Nu esti logat.
Ajutor :) !-2#20 2009-03-06 20:18:19
Re: Ajutor :) !da , trebuie Offline #21 2009-03-07 08:54:42
Re: Ajutor :) !si mie imi raspunde cineva ? Offline #22 2009-03-07 13:09:57
Re: Ajutor :) !
dupa tratament iti va trece,s-ar oputea sa mai recidiveze dar nu neaparat,sa ai mai multa grija pe viitor...in ceea ce priveste partenerul,trebuie sa se trateze si el... Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #23 2009-03-08 10:56:00
Re: Ajutor :) !medicul nu mi-a recomandat nici un fel de tratament pt el Offline #24 2009-03-08 11:44:43
pentru ca de fapt nu trebuie sa se trateze...ca nu e transmisibila sexual infectia ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-08 11:46:47
personal as face o urocultura si as cauta pe acolo problema....nu toate simptomele din zona genuto-urinara sunt ginecologice...ale tale par a fi mai degraba urologice... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2009-03-08 21:03:47
Re: Ajutor :) !daca era sa am ceva nu ar fi trebuit sa apara in sumarul de urina?oricum,o sa ma duc la ginecolog pentru un control(in cazul in care chiar e vorba de o raceala) si apoi o sa-mi fac si o urocultura..pentru orice eventualitate(cu toate ca acum mai am doar mici dureri in zona ovarelor care tind sa dispara si ele)..multumesc tuturor pentru respunsuri:* sper sa fie ceva care sa se trateze usor.. Offline #27 2009-03-08 23:47:55
.. Multumesc mult pt raspuns deja incepusem sa ne certam pt ca ginecologul la care am fost mi-a zis ca de la el am luat asa ceva ca ma vindec si apoi imi apar iar probleme din cauza lui Ultima oara a fost editat de ecstasy2008 (2009-03-08 23:51:13) Offline #28 2009-04-13 15:33:16
Re: Ajutor :) !buna..eu din nou..tocmai ce mi-am luat analizele de urocultura..se pare ca nu am nimic pe partea asta..si nu ma pot duce la ginecolog pana sapt viitoare...doctoressa, ai putea s-mi spui ce as putea avea?adica, din cate am observat eu nu am hematurie mereu..in principiu cand sunt racita sau cand ma alimentez prost...ca nu ma laud cu o alimentatie prea sanatoasa...uneori mi se face si rau..ar trebui sa fac papa nicolau-ul?te rog mult ajuta-ma ca sunt mai mult decat panicata.. Offline #29 2009-10-13 08:42:32
Re: Ajutor :) !am citit acest topic un pic mai vechi dar care contine o problema care ma intereseaza foarte tare. Initiatoarea topicului vorbeste despre o analiza Pap curata, fara LSIL sau alte modificari de tip HPV dar care a fost diagnosticata in urma cu ceva timp cu HPV tulpini cu risc inalt. Este posibil? Eu am vrut sa-mi fac genotiparea hpv si mi s-a spus ca nu-i un examen de rutina si nu se face decat daca ai un Pap modificat, colposcopie, etc... cum este de fapt? Ultima oara a fost editat de Littlebitchme (2009-10-13 08:44:12) Offline #30 2009-10-13 09:35:58
Re: Ajutor :) !Presupun ca poti avea tulpinile respective si o imunitate foarte buna, asa incat sa nu ai neaparat modificari din cauza lor... si mie medicul mi-a zis ca, atata timp cat pap-ul iese ok, sa nu-mi fac tipajul hpv Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|