Ajutor :) !
- coka
- New member
- Inregistrat: 2009-03-05
Ajutor :) !
Buna tuturor !
Tocmai am descoperit acest site, felicitari tuturor membrilor cat si moderatorilor! faceti o treaba foarte buna! M-am decis sa postez pe acest forum in speranta unor raspunsuri. Problema mea este urmatoarea: acum ceva timp am facut sex neprotejat. Dupa aprox. 2 saptamani, la intrarea in vagin mi-a iesit o formatiune ovala sau rotunda, ca un buchet, aspra la pipait. Dupa o saptamana cred, am inceput sa am mancarimi si scurgeri, iar pielea de pe labii mi s-a uscat. Bineinteles ca am fost la doctor. Mi s-a recoltat secretie, dar am facut si facut testul Babes- Papanicolau, din care a reiesit ca am candida, si risc crescut inflamator. Am facut tratament cu Lomexin - ovule cat si crema. Am sperat ca ma voi simti mai bine, insa nu a fost asa. Imediat la 2 zile dupa ce am terminat tratamentul simptomele au reinceput, si chiar mai grav. Acum am o scurgere permanenta, foarte urat mirositoare, urinez des si putin, iar cand am contact sexual de foarte multe ori este dureros. I-am spus doctorului acest lucru, insa nu a stiut sa-mi dea un rasp. a ,,lasat-o balta''. Eu nu am fost multumita, asa ca , din proprie initiativa am facut si alte teste, cum ar fi, HIV, sifilis...toate negative. Mentionez, ca a recoltat urina de 2 ori; prima oara mi-au spus ca se identifica 3 feluri de germeni infectiosi si se recomanda o alta prelevare, dupa care nimic! Nu inteleg cum este posibil, sa nu mi se gaseasca ceva, insa eu am aceste simptome! Intrebarea mea este : ce ar trebui sa fac in continuare? Ce alte teste? sau poate ar trebui sa le repet? Am omis sa spun, acum 4 ani m-au descoperit cu HPV, am anumite tulpini cu risc crescut. Oare sa fie aceasta cauza? Iar anul trecut am facut o ecografie abdominala ( daca nu ma insel) din care a reiesit ca am pietre la rinichi. Am urmat tratamentul insa nu pana la bun sfarsit pt ca organismul meu nu tolera bine pastilele resp. oare o alta cauza? Insa, daca inca mai am pietre la rinichi nu ar trebui sa reiasa din prelevarea urinii? Sunt f confuza iar simptomele sunt f accentuate. daca am facut vreo greseala - caci eu sunt cam paralela cu domeniul medicinii - va rog sa ma scuzati. Astept cu nerabdare raspunsurile si sfaturile voastre! Multumesc anticipat !
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
Re: Ajutor :) !
coka a scris:Buna tuturor ! la intrarea in vagin mi-a iesit o formatiune ovala sau rotunda, ca un buchet, aspra la pipait. Dupa o saptamana cred, am inceput sa am mancarimi si scurgeri, iar pielea de pe labii mi s-a uscat. Bineinteles ca am fost la doctor.
ce a spus medicul despre acea formatiune? ai cumva buletinul de analiza de la pap? "prin risc crescut inflamator" ce intelegi? ti-a iesit frotiu inflamator sau rana(h-sil) daca ai hpv high risk e recomandat sa-ti faci pap-ul o data la 6 luni o analiza chlamydia ai facut?
- coka
- New member
Da, fac analizele o data la 6 luni, uneori chiar si mai devreme. Totul a fost in parametrii ,,normali'' pana acum, nici o schimbare. Doctorul nici macar nu mi-a acordat atentie, spunand ca totul este ok - ca si cum eu as fi paranoica! In buletinul de analize scrie asa: Pt urocultura cu biograma ( prima recoltare) :FLORA MIXTA - PESTE 3 TIPURI DE GERMENI, SE RECOMANDA REPETAREA ANALIZEI IN CONDITII DE RECOLTARE CORESPUNZATOARE . Am repetat, dar de aceasta data, nimic cum am mai spus. Secretie vaginala: FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RARE PMN. FRECVENTI BACILI DODERLEIN. FRECVENTE LEVURI SI PSEUDOFILAMENTE MICELIENE. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS Am urmat tratamentul pt candidoza. Papanicolau: SISTEM BETHESDA 2001/FROTIU CONVENTIONAL: Satisfacator pentru evaluare DA celule endocervicale DA I.Negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna? DA Organisme: Trichomonas vaginalis NU, Candida DA, Cocobacili NU, Gardnerella NU, Actinomicete NU, Virus herpes simplex NU, Altele Flora microbiana POLIMORFA Alte modificari nonneoplazice: Modificari celulare reactive asociate cu: inflamatia DA, DIU NU, Iradiere/chimioterapie NU, Celule glandulare post histerectomie NU, Atrofie NU II.Altele: Celule endometriale la femei peste 40 ani? NU III.Anomalii ale celulelor epiteliale? NU Cel. scuamoase: - Celule Scuamoase Atipice de Semnificatie Nedeterminata - ASC-US NU - Celule Scuamoase Atipice care nu pot exclude o leziune intraepiteliala de grad ?nalt - ASC-H NU - Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad Scazut - LGSIL NU - cu atipii HPV NU - Leziune Intraepiteliala Scuamoasa de Grad ?nalt - HGSIL NU- cu suspiciune de invazie NU - Carcinom cu celule scuamoase NU Cel. glandulare: - Cel. Glandulare Atipice(AGC) endocervicale NU,endometriale NU, glandulare fara alta specificatie(AGCNOS) NU - Cel. Glandulare Atipice ?n favoarea unei neoplazii - endocervicale NU, glandulare NU - Adenocarcinomul endocervical in situ (AIS) NU - Adenocarcinomul endocervical NU, endometrial NU, extrauterin NU, fara alta specificatie NU.
IV.Alte neoplasme NU V.Recomandari:. O noua prelevare DA,De urmarit evolutia:citologica NU, colposcopica NU, biopsie urgenta NU, examen bacteriologic NU.
Descriere citologica: MODERAT fond inflamator acut. Alterari celulare de natura inflamatorie. Flora microbiana POLIMORFA. Candida spp: prezenta.
Concluzie: Frotiu de tip inflamator. N.L.: Se recomanda repetarea dupa tratament ANTIINFLAMATOR
Nu mi s-a dat nici un tratament anti inflamator, doctorul spunand ca inflamatia se adtoreaza candidei,iar altceva nu poate sa-mi prescrie,deoarece nu vede motivul. Celelate teste- la sange- au iesit negative. Am omis sa spun, ca am urinat cu sange, firisoare subtiri, acum cateva zile. Multumesc frumos!
- lady in black
- Insomniac member
sincer, din analize asa reiese ca esti ok, ca nu ai doar o inflamatie provocata de candida avand in vedere ca ai urmat tratament si din cate descrii tu problema nu s-a rezolvat nu iti ramane decat sa refaci analiza de secretie sa vazi daca nu a aparut ceva intre timp, caci analizele vechi spun ca nu ai nimic(in afara de candida) pe cand simptomele tale spun altceva
urinatul cu sange poate avea mai multe cauze..ori ai o infectie, ori elimini nisip(desi ar trebui sa ai si dureri in acest caz) etc
iar in legatura cu medicul, daca te trateaza superficial, schimba-l
- coka
- New member
Multumesc pt raspuns! Insa este imposibil sa fi luat ceva din moment ce simptomele au trecut doar pe perioada tratamentului - mai putin de 1 saptamana, iar de contactat altceva, in nici un caz pt ca nu am intretinut relatii sexuale de atunci!
- lady in black
- Insomniac member
candida sau gardnerella de exemplu traiesc in mod normal in vagin si in unele conditii se pot inmulti in exces provocand dereglari. ele pot recidiva usor si ma gandesc ca asta s-a intamplat si la tine desi cu acea formatiune despre care spunei in primul post tot nu mi-e clar ce a fost asadar, chiar daca nu ai mai avut relatii de atunci, se poate ca unele infectii sa reapara
- coka
- New member
Da, posibil, poate a recidivat, insa la nici 2 zile dupa terminarea tratamentului? Mi se pare foarte ciudat. Inca am acea formatiuni iar din analize nu reise nimic. Pot fi negi vaginali? Ce analize ar trebui pt a clarifica situatia? Multumesc
- lady in black
- Insomniac member
coka, in cazut tau probabil ca nici nu a trecut desi ai facut tratament..se mai intampla dermatologul iti poate confirma daca sunt negi sau nu negii genitali sunt provocati de hpv low risk...din momet ce stii ca ai tulpini high risk ma gandesc ca ai facut tipajul. ti-au iesit si tulpini cu risc scazut?
Bebe mic, nu posta in mai multe locuri, au sa-ti raspunda fetele
- coka
- New member
Ohh, multumesc mult pt raspuns ! In cazul asta, luni ma voi prezenta la doctor pt o noua prelevare. Da, tipajul l-am facut, dar acum 3 luni. Nu, doar tulpini high risk mi-au iesit. Insa, si pe acesta il voi repeta luni. De data asta la o alta clinica, si bineinteles, la un alt doctor ! Chiar nu pot sa realizez ce anume se intampla! Scurgerea ma jeneaza foarte tare, chiar numai suport, iar acea formatiune - nici nu stiu cum sa ii spun - ma dispera :-(. Culmea este ca am si dureri in timpul mictiunii. O zi frumoasa tuturor !
- adryana grygo
- Full member
- De la: Ardeal...univers fatal
- Inregistrat: 2008-07-18
leucocitele alea prezente inseamna o infectie,eu asa stiu de la medicul meu
Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...
- ecstasy2008
- New member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-04
Hello , Mi-am facut si eu un examen bacteriologic secretie purulenta la Institutul Cantacuzino pt ca imi apar tot fel de "furuncule" iar rezultatul a fost Staphylococcus Aureus dupa care am mers la medicul ginecolog pt rezulatul la proba de secretie unde mi-au iesit : Celule epiteliale poligonale frecvente ; Celule epiteliale rotunde rare ; clue cells frecvente ; leucocite absente ; levuri absente ; trichomonas vaginalis absent ; flora microbiana frecventi cocobacili gram variabil ( aspect vaginoza ) iar ca tratament mi-a dat decat ovule Tergynan timp de 10 zile !!
- lady in black
- Insomniac member
ecstasy2008 a scris:Hello , Mi-am facut si eu un examen bacteriologic secretie purulenta la Institutul Cantacuzino pt ca imi apar tot fel de "furuncule" iar rezultatul a fost Staphylococcus Aureus dupa care am mers la medicul ginecolog pt rezulatul la proba de secretie unde mi-au iesit : Celule epiteliale poligonale frecvente ; Celule epiteliale rotunde rare ; clue cells frecvente ; leucocite absente ; levuri absente ; trichomonas vaginalis absent ; flora microbiana frecventi cocobacili gram variabil ( aspect vaginoza ) iar ca tratament mi-a dat decat ovule Tergynan timp de 10 zile !!
din cate vad eu ai gardnerella, nu e grav, nu te nelinisti
- ecstasy2008
- New member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-12-04
oofff si dupa acest tratament imi va trece ? faza e ca nu stiu cum am facut asa ceva , de la ce anume dar cu stafilococul ma confrunt de foarte mult timp . partenerul nu trebuie sa faca si el un tratament ? ca nu mi-a spus nimic doar sa nu mai am contact sexual pe durata tratamentului cu ovule
Ultima oara a fost editat de ecstasy2008 (2009-03-06 18:30:19)
- anothergirl
- New member
- Inregistrat: 2008-11-18
buna..am si eu cateva intrebari si nu prea stiu cui sa ma adresez asa ca ... ma adresez voua..poate ma puteti ajuta..eu am avut candida recurenta..adica orice faceam imi tot reaparea..am fost si mi-am facut analizele(de secretie si cultura din col)in momentul in care i-am dat-o si prietenului meu(la care trebuie sa mentionez ca s-a manifestat destul de urat)..nu mi-a iesit ca am decat candida..prin decembrie doctora mi-a recomandat sa iau vitamine pentru ca sistemul meu imunitar la pamant e cauza..pana acum nu am mai avut probleme..ideea e urmatoarea..acum cateva zile am avut si sange in urina..mi-am facut sumarul de urina si nu mi-a iesit nimic..m-am gandit(ca de cand cu candida asta am devenit paranoica) sa ma uit ca poate o fi vreun simptom al vreunei alte boli similare candidei-singura care ar avea simptomul asta ar fi gonoreea dar gonoreea din cate stiu eu apare in testele de secretie..eu am avut rel sexuale cu prietenul meu cand eram in ultimele zile de menstruatie si dupa asta nu am mai avut sangerari..e posibil sa fi sangerat mai tarziu?ah si inca ceva...am dureri prin zona ovarelor cand urinez dar usoare si uneori ma dor si rinichii..de mentionat ca inainte sa am problemele astea am fost la munte si am tremurat cam toata excursia..e posibil sa fi racit la ovare?daca da, as putea lua ceva fara sa mai trebuiasca sa merg la doctor?nu de alta dar am auzit ca sunt cazuri cand poti ramane sterila de la raceli d-astea si nu vreau sa ma risc..imi cer scuze dar nu stiu pe cine sa mai intreb si ce sa mai fac..
- complez
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
hmmm cred ca e posibil sa fi racit la ovare
- anothergirl
- New member
and now what?trebuie sa ma duc din nou la ginecolog sa-mi dea un tratament?
- anothergirl
- New member
merci pentru raspuns apropo:)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|