homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor :) !-2

#20 2009-03-06 20:18:19

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

Re: Ajutor :) !

da , trebuie

#21 2009-03-07 08:54:42

ecstasy2008
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

si mie imi raspunde cineva ? sad

#22 2009-03-07 13:09:57

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

ecstasy2008 a scris:

oofff si dupa acest tratament imi va trece ? sad  faza e ca nu stiu cum am facut asa ceva , de la ce anume dar cu stafilococul ma confrunt de foarte mult timp .   partenerul nu trebuie sa faca si el un tratament ? ca nu mi-a spus nimic  doar sa nu mai am contact sexual pe durata tratamentului cu ovule

dupa tratament iti va trece,s-ar oputea sa mai recidiveze dar nu neaparat,sa ai mai multa grija pe viitor...in ceea ce priveste partenerul,trebuie sa se trateze si el...

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#23 2009-03-08 10:56:00

ecstasy2008
New member

medicul nu mi-a recomandat nici un fel de tratament pt el

#24 2009-03-08 11:44:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

ecstasy2008 a scris:

pentru ca de fapt nu trebuie sa se trateze...ca nu e transmisibila sexual infectia ta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#25 2009-03-08 11:46:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

anothergirl a scris:

buna..am si eu cateva intrebari si nu prea stiu cui sa ma adresez asa ca ... ma adresez voua..poate ma puteti ajuta..eu am avut candida recurenta..adica orice faceam imi tot reaparea..am fost si mi-am facut analizele(de secretie si cultura din col)in momentul in care i-am dat-o si prietenului meu(la care trebuie sa mentionez ca s-a manifestat destul de urat)..nu mi-a iesit ca am decat candida..prin decembrie doctora mi-a recomandat sa iau vitamine pentru ca sistemul meu imunitar la pamant e cauza..pana acum nu am mai avut probleme..ideea e urmatoarea..acum cateva zile am avut si sange in urina..mi-am facut sumarul de urina si nu mi-a iesit nimic..m-am gandit(ca de cand cu candida asta am devenit paranoica) sa ma uit ca poate o fi vreun simptom al vreunei alte boli similare candidei-singura care ar avea simptomul asta ar fi gonoreea dar gonoreea din cate stiu eu apare in testele de secretie..eu am avut rel sexuale cu prietenul meu cand eram in ultimele zile de menstruatie si dupa asta nu am mai avut sangerari..e posibil sa fi sangerat mai tarziu?ah si inca ceva...am dureri prin zona ovarelor cand urinez dar usoare si uneori ma dor si rinichii..de mentionat ca inainte sa am problemele astea am fost la munte si am tremurat cam toata excursia..e posibil sa fi racit la ovare?daca da, as putea lua ceva fara sa mai trebuiasca sa merg la doctor?nu de alta dar am auzit ca sunt cazuri cand poti ramane sterila de la raceli d-astea si nu vreau sa ma risc..imi cer scuze dar nu stiu pe cine sa mai intreb si ce sa mai fac..

personal as face o urocultura si as cauta pe acolo problema....nu toate simptomele din zona genuto-urinara sunt ginecologice...ale tale par a fi mai degraba urologice...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2009-03-08 21:03:47

anothergirl
New member
Inregistrat: 2008-11-18

daca era sa am ceva nu ar fi trebuit sa apara  in sumarul de urina?oricum,o sa ma duc la ginecolog pentru un control(in cazul in care chiar e vorba de o raceala) si apoi o sa-mi fac si o urocultura..pentru orice eventualitate(cu toate ca acum mai am doar mici dureri in zona ovarelor care tind sa dispara si ele)..multumesc tuturor pentru respunsuri:* sper sa fie ceva care sa se trateze usor..

#27 2009-03-08 23:47:55

ecstasy2008
New member

doctoressa a scris:

ecstasy2008 a scris:

pentru ca de fapt nu trebuie sa se trateze...ca nu e transmisibila sexual infectia ta

..  Multumesc mult pt raspuns deja incepusem sa ne certam  box pt ca ginecologul la care am fost mi-a zis ca de la el am luat asa ceva ca ma vindec si apoi imi apar iar probleme din cauza lui

Ultima oara a fost editat de ecstasy2008 (2009-03-08 23:51:13)

#28 2009-04-13 15:33:16

anothergirl
New member
Inregistrat: 2008-11-18

buna..eu din nou..tocmai ce mi-am luat analizele de urocultura..se pare ca nu am nimic pe partea asta..si nu ma pot duce la ginecolog pana sapt viitoare...doctoressa, ai putea s-mi spui ce as putea avea?adica, din cate am observat eu nu am hematurie mereu..in principiu cand sunt racita sau cand ma alimentez prost...ca nu ma laud cu o alimentatie prea sanatoasa...uneori mi se face si rau..ar trebui sa fac papa nicolau-ul?te rog mult ajuta-ma ca sunt mai mult decat panicata..

#29 2009-10-13 08:42:32

Littlebitchme
New member
Inregistrat: 2009-09-22

am citit acest topic un pic mai vechi dar care contine o problema care ma intereseaza foarte tare. Initiatoarea topicului vorbeste despre o analiza Pap curata, fara LSIL sau alte modificari de tip HPV dar care a fost diagnosticata in urma cu ceva timp cu HPV tulpini cu risc inalt. Este posibil? Eu am vrut sa-mi fac genotiparea hpv si mi s-a spus ca nu-i un examen de rutina si nu se face decat daca ai un Pap modificat, colposcopie, etc...   cum este de fapt?

Ultima oara a fost editat de Littlebitchme (2009-10-13 08:44:12)

#30 2009-10-13 09:35:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Presupun ca poti avea tulpinile respective si o imunitate foarte buna, asa incat sa nu ai neaparat modificari din cauza lor... si mie medicul mi-a zis ca, atata timp cat pap-ul iese ok, sa nu-mi fac tipajul hpv

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.