homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauterizare... :(-2

#20 2009-10-23 09:43:47

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: cauterizare... :(

mie mi-a spus sa o doc sa nu o cauterizez k este mik , alta sa o cauterizez, ideea e k nu am scapat nici acum de ea si nici de candida vad k nu scap....
este dureroasa cauterizarea?

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#21 2009-10-23 10:22:17

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

e suportabil, nu doare, mai degraba simti un disconfort. Eu n-am facut, poate iti dau fetele care au facut mai multe amanunte

#22 2009-10-23 11:33:15

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

eu am facut cauterizare....speriata eram si eu,in sapt aia mi`am innebunit dr de cap dar a trecut
simti un discomfort ca la control,nu face anestezie,iti pune o fasie mica de metal sub fund,te "arde" si gata.la mine nu a durat toate operatiunea asta mai mult de 5 min
e bine sa cauterizezi rana daca ti`a zis dr asta,daca e mare dar se poate trata daca e mica.prietena mea a facut trat pt rana pe col si nu mai are nik.i`a dat ovule si pastile,nu stiu exact de care dar acum e ok
aaaa si la cauterizare timp de o luna de zile nu tre sa ai contact sexual....eu dupa cauterizare la primele 3-4 contacte stiu ca imi era nasol tare,un discomfort total,parca eram virgina si nu stiam "cu ce se manaca" sexul big_smile dar trece...

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-10-23 11:35:42)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#23 2009-10-23 12:19:37

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

stiu cum e sa fii virgina din nou am simtit asta dupa 5 luni, a dracului k ma durut la fel grater
orikum nu am contact sexual de ff mult tp....cand am fost la medik in mai mi s-a spus k e fff mik abia daca se vede, nu e nici cat o unghie a zis doctorita si asistenta si k nu trerbuie cauterizata, dar ma enerveaza candida si stiu k daca ai rana faorizeaza aparitia ei , la orice micorb......o sa merg la un alt medik la control luna viitoare sa mai vade si o alta parere.....

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-10-23 12:20:52)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.