homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie...sau sunt eu paranoica? :((-3

#39 2007-04-03 21:19:34

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((

oare ce se intampla cu toata lumea???O fi din cauza ca este luna plina,sau ce e oare???Vad ca toata lumea are probleme..toti se cearta cu toti..inclusiv eu tongue Azi mi s'a pus pata pe matzul meu..mi s'a parut mie ca a facut o gluma proasta..pe care nu am savurat'o poate si din cauza ca eram foarte obosita.. Dar mi'a trecut..sau sper sa imi treaca cat mai repede..mai ales ca dupa ce a plecat..am primit mesaj de la el:"BANC:2 pitici pe strada..Unul din ei avea o punga de hartie pe cap si un biletel in mana..Celalalt intreaba:-Ce e cu punga aia pe cap?-Pai am suparat puiul meu mic,si imi e rusine sa mai scot moaca in lume..-Pai si cu biletelul ce e? -Pai in el scrie"Imi pare rau iubita mea..Hai sa ne impacam..ca sa rasara si maine soarele..cand zambesti tu"...Normal ca m'a bufnit rasul instantaneu..Si stiu ca o sa imi treaca big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-04-03 21:20:06)

#40 2007-04-03 21:21:58

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

pe mine una ma enerveaza super rau atmosfera asta dinainte de sarbatori si agitatie si ma deprima.poate ca si din cauza cu nu voi putea fi cu iubitul meu de paste grater(((((((((((((

expect the worst , hope for the best!

#41 2007-04-03 21:22:55

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

melody.. ai sarutat o tipa pt ca stiai ca ii place lui? jeez...
Ce ma streseaza chestia asta cu reprimatul sentimentelor! E atat de adevarat si atat de ... neplacut! Eu nu prea pot sa tin in mine.. cand simt ca iubesc imi vine sa explodez si vreau sa arat, sa spun! Trebuie neaparat sa-si piarda interesul atunci cand vede iubirea mea??

#42 2007-04-03 21:24:44

vonda
Platinum member

alexia a scris:

melody.. ai sarutat o tipa pt ca stiai ca ii place lui? jeez...

Poate ca i'a placut si ei.. big_smile Mie una nu mi se pare nimic respingator.... tongue (din contra) rotfl2)))

#43 2007-04-03 21:33:29

alexia
Addicted member

sorry, dar am o aversiune a tot ceea ce depaseste limita de heterosexualitate...

tantosica, u te-ai impacat cu fostul? big_smile

Publicitate

loading...

#44 2007-04-03 21:38:08

vonda
Platinum member

oarecum...eu cica sunt incapatanata..si zic "nu si nu" tongue ..dar de unde..Ca vad ca e dulce si ca face tot ce face..imi e drag de el... Nici acum,dupa 4 luni si ceva nu stiu ce sa zic,daca e alba sau e neagra.. In principiu e aproape alba.. big_smile M'am gandit eu in "marinimia "mea,ca mai merita o sansa..Daca imi iau teapa..asta e..sunt pregatita si pentru asta.. wink

#45 2007-04-03 21:41:41

alexia
Addicted member

smile ai grija tantosica! iti urez multa fericire, dar fii constienta ca ciorba reincalzita....

#46 2007-04-03 21:49:14

vonda
Platinum member

crede'ma alexia,ca m'am gandit la asta de 1000 de ori..Stiu ca asa este..si simt deja ca("ciorba") nu mai are acelasi gust..Sper totusi sa iasa bine..Am facut'o doar pentru ca mai apoi sa nu am regrete de genul "ce ar fii fost daca"..Mereu am preferat sa regret ceea ce am facut..decat ceea ce nu am facut.Eu acum sunt destul de precauta cu sentimentele mele..si daca ne este sortit sa fim impreuna,suntem impreuna si daca fac eu acum pe incapatanata.

#47 2007-04-03 23:15:24

persifona
Vizitator

alexia a scris:

Ce ma streseaza chestia asta cu reprimatul sentimentelor! E atat de adevarat si atat de ... neplacut! Eu nu prea pot sa tin in mine.. cand simt ca iubesc imi vine sa explodez si vreau sa arat, sa spun! Trebuie neaparat sa-si piarda interesul atunci cand vede iubirea mea??

Subscriu!

alexia a scris:

sorry, dar am o aversiune a tot ceea ce depaseste limita de heterosexualitate...

Subscriu!

#48 2007-04-03 23:30:52

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

soricica nu trebuie sa te bagi in sufletul lui cand e suparat, asta e o chestie testata pe mai multi barbati (am citit intr-o carte "barbatii vin de pe marte, femeile de pe venus"), il lasi in pace si cand vine el la tine deschizi discutia wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#49 2007-04-04 07:02:16

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

alexia , mi-a placut si mie, nu numai lui...dar in principiu am sarutat-o acolo (mai erau cativa primprejur) ptr ca am ghicit ca voia el...si i-am facut o surpriza tongue

Cocorosie!

#50 2009-10-24 07:52:03

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

fetelor,si cum ramane pana la urma cu depresia asta? sad 
am gasit asta pe un forum med,si ma regasesc proape in tot ce scrie aici"
Depresia se caracterizeaza prin trairea sentimentului de tristete, plans frecvent, sentimente de culpabilitate, iritabilitate, anxietate, tensiune psihica, tendinta de retragere, lipsa de energie, dificultati de concentrare , scaderea apetitului, somn dificil.
Tulburarea depresiva majora se caracterizeaza printr-unul sau mai multe episoade depresive majore (adica cel putin 2 saptamani de dispozitie depresiva sau de pierdere a interesului, acompaniata de cel putin patru simptome suplimentare de depresie).
Criteriile de diagnostic pentru episodul depresiv major ,comform DSM- IV sunt urmatoarele :
(1) dispozitie depresiva cea mai mare parte a zilei, aproape in fiecare zi.
(2) diminuare marcata a interesului sau placerii pentru toate sau aproape toate activitatile, cea mai mare parte a zilei, aproape in fiecare zi.
(3) pierdere semnificativa in greutate, desi nu tine dieta, ori luare in greutate (de ex., o modificare de mai mult de 5% din greutatea corpului intr-o luna) ori scadere sau crestere a apetitului aproape in fiecare zi.
(4) insomnie sau hipersomnie aproape in fiecare zi.
(5) agitatie sau lentoare psihomotorie aproape in fiecare zi
(6) fatigabilitate sau lipsa de energie aproape in fiecare zi.
(7) sentimente de inutilitate sau de culpa excesiva ori inadecvata (care poate fi deliranta ) aproape in fiecare zi (nu numai autorepros sau culpabilizare in legatura cu faptul de a fi suferind).
(8') diminuarea capacitatii de a gandi sau de a se concentra ori indecizie aproape in fiecare zi .
(9) ganduri recurente de moarte (nu doar teama de moarte), ideatie suicidara recurenta fara un plan anume, ori o tentativa de suicid sau un plan anume pentru comiterea suicidului.

se poate trata...fara a apela la un doctor?

#51 2009-10-24 10:28:41

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

se poate trata..daca ai pe cineva alaturi sa te ajute sa te incurajeze si persoana respectiva ar trebui sa vada partea buna alucrurilor sa isi impuna sa nu mai gandeasca negativ. daca e o forma severa...doctorul e sigurul care poate face ceva daca nu reusesti sa iti "educi" mintea

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#52 2009-10-24 10:34:47

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

numai eu cu al meu  ne certam doar de dragu de a ne certa?

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-10-24 10:35:08)

eu,tu si restul lumii...

#53 2009-10-24 10:42:09

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

smiley a scris:

nu stiu nici cu ce sa incep neutral
m-am certat recent cu iubitu, chiar dimineata inainte de examenele mele pt ca ma dadusem online pe mess numai la 2grupuri si nu stiu cum se face la el nu eram si a crezut ca l-am dat pe invisible...prima cearta dupa 5luni neutral
neam impacat a 2-a zi...cand el a plecat in disco fara sa anuntze. mi-am dat seama de asta si de nervi si plictiseala mi-am luat 2pritene si am plecat si eu si ne-am intalnit. se purta normal ma pupacea vai vai etc...k si cum nu facuse nimic(el nu are tel si pe net cik nu mai intrase din cauza lu taicasu k la tinut de vorba knd erau toti la el si apoi el i-a luat in disco, dar putea sa sune de pe tel cuiva k aveau numarul meu dak chiar vroia sa vin cu el sau makr sa anuntze).
am incercat sa nu ma cert cu el, sa-i distrug seara si am stat cu ei aklo...la un moment dat cand dansam cu el a trecut o tipa printre noi, iar el i-a dat o palma la fund neutral ...am ramas masca si l-am luat la intrebari "de cand face el de astea..si de fazta cu me...etc"...si el era f degajat ma luat in brate.."haide mey k nu e nimic k nuj ce"(tin sa mentionez k era f beat...lucru kre se intampla mai rar doar dak e vreun "eveniment", de obicei nu e constient dar isi aduce aminte).
am plecat mai devreme k nu mai rezistam(la nervi plang)...problema e ca in ultima vreme isi schimbase atitudinea, nu mai era la fel de atent, nu imi mai zicea la fel k tzine la me k are chef sa stea cu me...chestii banale dar carela un moment dat te pun pe ganduri...pt ca m-a obisnuit intr-un fel..dar el considera k acum suntem "un cuplu" si nu mai e nev de vrajeala aia de la inceput..desi eu consider k oricat am avea impreuna nu ar trebui sa lipseasca.
in ac noapte i-am dat msg s an intalnim k nu puteam dormi deloc..a venit si iam zis tot ce avema pe suflet si ce m-a scos din sarite in ultima vreme..asta dupa ce am plans jum de ora aksa neutral ...iar el ma lua in brate si continua sa imi zica k mi se pare k s-a schimbat k el ma iubeste,k am dreptate k a fost cam ametit in ultima vreme si nu prea am avut timp de noi k eu am fost si cu examenele dar k el ma iubeste si sa nu mai gandesc asa...k palma aia la fund era o mare prostie k asta nu inseamna k nu tzine la me...etc
nu stiu ce sa cred...problema e ca ma irita orice chestie si o tin nuami p a mea si plang din orice banalitate..si azi, i-am zis k vreau sa ies cu el si a mia spus k nu poate k trebuie sa il asta pe taicasu...si knd a venit el a iesit cu un prieten...nu stiu ce e cu me grater
vreau sa stiu ce sa fac sa trec peste starea asta...

din tot ce am citit eu nu seamana cu nici un simptom d DEPRESIE ......  depresia se manifesta altfeliar daca tie iti va intra in cap k aoleu sunt depresiva atunci ti se poate intampla .........  depresia nu se manifesta doar prin stari d plans si iritatie .......... prob ta este cu totul alta legata doar d pritenul tau si certurile dintre voi kre te fac uneori prea irascibila

divya depresia se poate trata prin psihoterapie cognitiv comportamentala  dar d cele mai multe ori cu un tratament prescris si urmat cu sfintenie

Ultima oara a fost editat de adina15 (2009-10-24 10:44:00)

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#54 2009-10-24 10:46:05

BratzG
Sr. member

``m-am certat recent cu iubitu, chiar dimineata inainte de examenele mele pt ca ma dadusem online pe mess numai la 2grupuri si nu stiu cum se face la el nu eram si a crezut ca l-am dat pe invisible...prima cearta dupa 5luni``-f copilaresc din partea lui.
Eu zic sa vorbesti cu el,apoi sa vedeti ce se intampla.Daca e la fel,paraseste`l.Nu are rost sa`ti plangi tineretea pt unu care are chef de cluburi si altele.Al meu nu merge niciunde fara mine.Daca eu nu merg nici el nu merge,doar la insistentele mele .Si daca ai observat unele schimbari,inseamna ca asa este,nu esti u paranoica sau stiu eu ce.bafta:*

eu,tu si restul lumii...

#55 2009-10-24 11:31:23

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

ii din 2007 mesaju fetelor.
si eu recent mam despartit de iubit dupa 2 ani si 4 luni el a doua zi era cu alta ba l-am si vazut tinaduse de mana cu aia. in 5 zile am slabit 3 kg neutral(acuma am 40kg) nu puteam sa mananc nimik debea mancam un covrig pe zi si ala cu suc ca alfel mi sa facea rau de la el. acuma incet incet am inceput sa mananc putin mai mult dar am tot tipu senzatie de rau.
am iesit cu prietenii m-am distrat, chiar daca i-am ignorat atata timp acuma mi-au fost toti alaturi pana ce si prietenii lui ma sustin si frateso big_smile cred ca fara ei as luao razna

#56 2009-10-24 12:09:25

BratzG
Sr. member

papushik imi pare rau!dar sti cum se zice,in tot raul si un bine.Ma bucur ca ti`ai revenit.Asa si trebuie:DPlus de asta ii plina lumea de baieti majoreta

eu,tu si restul lumii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.