|
Nu esti logat.
Depresie...sau sunt eu paranoica? :((-2#20 2007-04-02 23:51:59
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((a el insista saptamana trecuta sa ma tot duc de paste, sambata si duminik la tzara cu tata sa leg aracii... desi eu nu spusesem nik de asta sau o-i fi zis dar nu am zis ca ma duc cu taicamiu la tzara. si el tot insista si i-am zis ca vad ca nu vrea sa fiu cu el de paste sau sa mergem la biserica in noaptea de Inviere.. noi de 2 ani am tot mers la biserica de paste si nu mi-a zis asa cva...desi mi s-a parut total aiurea.. adica nu-mi zicea taicamiu si imi zice el, si i-am zis daca nu vrea s avin asta este stau acsa cu ai mei si cu asta basta si dupa a dat-o la intors ca vrea sa vin si bla bla. urasc tampeniile de genu asta. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-02 23:52:34) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #21 2007-04-02 23:54:05
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((eu de exemplu spun pur si simplu ce am facut in ziua respectiva, in general simt nevoia sa spun, mai ales fazele funny, si il intreb si pe el, de ce nu? facem conversatie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #22 2007-04-02 23:57:48
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((bleu_elf,nu se comporta cu mine ca,cu o oarecare,nici pe departe,dar fiecare dintre noi simte nevoia de a iesi cu fetele/baietii cateodata. eu nu l-as pocni niciodata de fata cu prietenii lui pt ca i-as rani orgoliul f mult(ca deh...il vad baietii cum il bate femeia:))),si nici intre 4 ochi.noi vb,dezbatem,fara palme si cuvinte urate...nu mi se pare civilizat!si eu sunt geloasa,dar at cand am motive intemeiate,nu ca s-a luat de una in discoteca si au dansat...asta chiar nu. Offline #23 2007-04-02 23:59:31
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((offtopic: editasem ultima fraza nu ma gandeam ca o sa scrieti asa rpd... Offline #24 2007-04-03 00:01:27
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((intradevar nimicurile astea te fac sa simti ca te iubeste,dar daca lipsesc nu inseamna ca ii esti indiferenta.faptul ca nu te-a anuntat nu inseamna ca te iubeste mai putin.trust me Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-03 00:06:54
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((ionela nu m-am referit la u...ziceam in general, chiar adca zic eu ca i-as da o palma de aftza cu toata lumea nu as face-o pt ca ma stiu, nu am zis eu ca nu are voie sa iasa doamne fereste, poate sa iasa unde vrea el nu-i interzic.depinde si de firea omului daca m-ar deanja sau nu sa-i dea uneia o palma peste fund, eu cum ma stiu da m-ar deranja foarte tare. da sincer nu cred ca merit tratamentul asta... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #26 2007-04-03 00:07:55
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((niciodata nu m-as oftica ca danseaza cu una...dar palma aia m-a indispus mai tare decat eram...si de asta am plecat mai devrem k altfel izbucneam in plans de nervi aklo...iar palma a fost sa para in joaca desi i-am tras o privire urata si m-am apropiat de el intrebandu-l "ce face..de cand face el de astea / " si discutia a continuat dupa o ora...eu zic k nu am reactionat asa urat pt k si eu urasc scenetele....dar totusi am avut norocul k palma aia sa nu fie de fatza cu pritenii nostri...k pana la urma m-a ous intr-o postura destul de penibila...asa cum se ziceau"uite ce face il bate femeia" puteau sa zica"uite ma cum se poarta fatza ea, crek o joaca pe degete"...poate fi interpretat din mai multe pct dde vedere si oricum nu a fost un gest cu bun simt. Offline #27 2007-04-03 00:18:04
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((de acord cu blue_elf, uneori tolerenta il face sa isi ia lumea in cap si sa se obisnuiasca cu ideea k ii accepti tot, si dak ar fi o greseala mai mare, reusesc sa trec ca si pana akm peste. Ultima oara a fost editat de _deea (2007-04-03 00:21:18) Offline #28 2007-04-03 00:30:00
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((deea, blue_elf.. nu VOI sunteti problema! Mai ales tu _deea, inceteaza in a te mai invinovati! Nu esti tu paranoica si depresiva, ci EL chiar se poarta altfel.. mai urat, mai rece, distant! Motivele sunt evidente: trecerea timpului, culcarea pe o ureche (e a mea, nu mai e nevoie sa o cuceresc), plafonarea, rutina... Offline #29 2007-04-03 00:36:06
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((bine zici alexia!!! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #30 2007-04-03 01:00:16
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((nu ca mi-a zis ca sunt altfel de 2 luni , ca bla bla ca sa fiu sincera cu el. huh???! sincera cu ce? crede ca am pe altu sau cum ?vai de capu meu..yo nici timp de mine nu am dar sa imi gasesc si pe altu(si oricum nu am nevoie de altu)...joi am facut sex.. a fost aiurea ca eu nu ma lubrifiam deloc si ma ustura groaznik... preludiul a fost scurt..(el imi zice ca preludiul e doar psihc ca nu exista ca bla bla) huuh?si nici nu prea am avut chef joi de nimik...desi am zis ca imi vine pe parcurs cheful...in fine.. m-am mai linistit dupa ce am vb cu voi si mi-am facut si un dush, m-am si epilat. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-03 01:01:06) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #31 2007-04-03 13:34:32
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((alexia asa credeam si eu...si imi era frik ca e normal sa fie asa...pentru k nu eram in largul meu knd eu simteam nevoia sa stau cu el, sa il alint...etc...si knd ii ziceam el imi raspundea "me2:*"..pey dc nu face ceva in privintza asta...k eu de fiecare data cand am putut iesi i-am zis...fie...am sa il las o vreme k deja i-am zis de fiecare data si astept sa vad cum se poarta, dar in schimb am sa fac k el, desi urasc relatiile de genu asta "k dak el e indiferent am sa fiu si eu..."pana la urma te porti cum simti...am s aincerc sa nu ma mai gandesc asa mult la asta k si asa nu prea am mai avut grija de me in ultima vreme si m-am consumat din orice prostie... Offline #32 2007-04-03 14:50:48
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((eu sunt sa zicem mai la inceput...am vreo 4 luni..insa ne iubim mult...ceea ce cred eu ca e mishto in relatia asta...ca pt prima oara simt ca e rel.matura..adik nu ne stresam unul pe altul....daca de la inceput eram prea legati unu de altu..cred ca era de rau si devia...in altele...mai tarziu 6 ani de dragoste Offline #33 2007-04-03 17:00:32
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((JanisJoplin.. ai spus un lucru mare! Relatia trebuie sa fie RELAXATA! Eu simteam lucrul asta si nu stiam sa-l exprim Multumesc! Daca relatia devine stresanta... ceva nu e in regula si trebuie rectificat.. daca nu se indreapta mai bine lipsa... e greu sa stai cu sufletul la gura si sa te stresezi zilnic ... Ultima oara a fost editat de alexia (2007-04-03 17:00:53) Offline #34 2007-04-03 19:07:40
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((dap..asa era si la noi. dar probabil faptu k nu ne-am vazut 2sapt si nici nu am auzit la el cum obisnuia sa faca..ca ii e dor de me etc si apoi sa il gasesc in disco cum era si de fatza cu me sa ii dea o palma la fund aleia m-a pus p ganduri... Ultima oara a fost editat de _deea (2007-04-03 19:08:32) Offline #35 2007-04-03 19:26:47
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((aoleu feletor..ma simt mai bine cand vad si alte fete ca mine. adik ..asa..ma gandeam k numai in relatia mea se paote intampla asa cv dar vad...k e ceva in aer..e ceva cu barbatii astia. cu ce sa incep? el e mai incpatanat, mai orgolios..ca na! e barbat! poate el sa dea inapoi? tre sa fie toate cum zice el! eu nu am niciodata dreptate! e putin gelos... si din toate astea ies certurile...cam multe recunosc. acum e bine..de cateva zile nimic. adik nu e bine sczati! acum e suparat pe mine din cauza la un joc! eu ii ziceam k tre sa fac aia(eu jucam) si el k nu..k tre sa iau nu stiu ce cheie! si a pelcat fara sa pape la munca. ce sa-i fac? In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #36 2007-04-03 19:32:08
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((si eu ma mai cert cu prietenul din nimicuri....nu-mi face faze cu fetele...doar ca ma enerveaza cateodata ca tace si ca sa evite certurile nu mai aduce in discutie nimic si mie imi place sa discut sa ii zic ce ma deranjeaza el la fel, dar el evita chestiile astea....atunci ma enervez eu. la mine e bine ca el e calm nu se enerveaza nu ridica tonul niciodata. dar in orice cuplu sunt certuri, daca n-ar fi dupa mine sigur e ceva dubios pana la urma te mai certi si din iubire nu? #37 2007-04-03 19:35:26
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((dap si eu m-am simtit mai bine dupa ce am vb aici! Ultima oara a fost editat de _deea (2007-04-03 19:37:00) Offline #38 2007-04-03 21:00:49
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((fetelor...la mine nu a fost din start , si nici nu este o 'mare dragoste' in sensul ca nu a venit ca o indragosteala care sa ma dea peste cap in asa fel incat sa uit de mine si de restul , ci ca ceva echilibrat. am decis ca iubirea (care nu este un sentiment , ci un complex de sentimente) o sa vina pe parcurs,desi la incep m-am cam aruncat cu capul inainte. el a fost primul cu care am facut ceva serios...si invat si acum sa ma controlez, sa comunicam , sa vad unde gresesc si sa ii arat unde greseste. Cocorosie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|