|
Nu esti logat.
Depresie...sau sunt eu paranoica? :((-3#39 2007-04-03 21:19:34
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((oare ce se intampla cu toata lumea???O fi din cauza ca este luna plina,sau ce e oare???Vad ca toata lumea are probleme..toti se cearta cu toti..inclusiv eu Azi mi s'a pus pata pe matzul meu..mi s'a parut mie ca a facut o gluma proasta..pe care nu am savurat'o poate si din cauza ca eram foarte obosita.. Dar mi'a trecut..sau sper sa imi treaca cat mai repede..mai ales ca dupa ce a plecat..am primit mesaj de la el:"BANC:2 pitici pe strada..Unul din ei avea o punga de hartie pe cap si un biletel in mana..Celalalt intreaba:-Ce e cu punga aia pe cap?-Pai am suparat puiul meu mic,si imi e rusine sa mai scot moaca in lume..-Pai si cu biletelul ce e? -Pai in el scrie"Imi pare rau iubita mea..Hai sa ne impacam..ca sa rasara si maine soarele..cand zambesti tu"...Normal ca m'a bufnit rasul instantaneu..Si stiu ca o sa imi treaca Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-04-03 21:20:06) Offline #40 2007-04-03 21:21:58
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((pe mine una ma enerveaza super rau atmosfera asta dinainte de sarbatori si agitatie si ma deprima.poate ca si din cauza cu nu voi putea fi cu iubitul meu de paste ((((((((((((( expect the worst , hope for the best! Offline #41 2007-04-03 21:22:55
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((melody.. ai sarutat o tipa pt ca stiai ca ii place lui? jeez... Offline #42 2007-04-03 21:24:44
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((
Poate ca i'a placut si ei.. Mie una nu mi se pare nimic respingator.... (din contra) ))) Offline #43 2007-04-03 21:33:29
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((sorry, dar am o aversiune a tot ceea ce depaseste limita de heterosexualitate... Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-03 21:38:08
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((oarecum...eu cica sunt incapatanata..si zic "nu si nu" ..dar de unde..Ca vad ca e dulce si ca face tot ce face..imi e drag de el... Nici acum,dupa 4 luni si ceva nu stiu ce sa zic,daca e alba sau e neagra.. In principiu e aproape alba.. M'am gandit eu in "marinimia "mea,ca mai merita o sansa..Daca imi iau teapa..asta e..sunt pregatita si pentru asta.. Offline #45 2007-04-03 21:41:41
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((ai grija tantosica! iti urez multa fericire, dar fii constienta ca ciorba reincalzita.... Offline #46 2007-04-03 21:49:14
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((crede'ma alexia,ca m'am gandit la asta de 1000 de ori..Stiu ca asa este..si simt deja ca("ciorba") nu mai are acelasi gust..Sper totusi sa iasa bine..Am facut'o doar pentru ca mai apoi sa nu am regrete de genul "ce ar fii fost daca"..Mereu am preferat sa regret ceea ce am facut..decat ceea ce nu am facut.Eu acum sunt destul de precauta cu sentimentele mele..si daca ne este sortit sa fim impreuna,suntem impreuna si daca fac eu acum pe incapatanata. Offline #47 2007-04-03 23:15:24
Subscriu!
Subscriu! #48 2007-04-03 23:30:52
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((soricica nu trebuie sa te bagi in sufletul lui cand e suparat, asta e o chestie testata pe mai multi barbati (am citit intr-o carte "barbatii vin de pe marte, femeile de pe venus"), il lasi in pace si cand vine el la tine deschizi discutia http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #49 2007-04-04 07:02:16
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((alexia , mi-a placut si mie, nu numai lui...dar in principiu am sarutat-o acolo (mai erau cativa primprejur) ptr ca am ghicit ca voia el...si i-am facut o surpriza Cocorosie! Offline #50 2009-10-24 07:52:03
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((fetelor,si cum ramane pana la urma cu depresia asta? Offline #51 2009-10-24 10:28:41
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((se poate trata..daca ai pe cineva alaturi sa te ajute sa te incurajeze si persoana respectiva ar trebui sa vada partea buna alucrurilor sa isi impuna sa nu mai gandeasca negativ. daca e o forma severa...doctorul e sigurul care poate face ceva daca nu reusesti sa iti "educi" mintea Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #52 2009-10-24 10:34:47
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((numai eu cu al meu ne certam doar de dragu de a ne certa? Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-10-24 10:35:08) eu,tu si restul lumii... Offline #53 2009-10-24 10:42:09
din tot ce am citit eu nu seamana cu nici un simptom d DEPRESIE ...... depresia se manifesta altfeliar daca tie iti va intra in cap k aoleu sunt depresiva atunci ti se poate intampla ......... depresia nu se manifesta doar prin stari d plans si iritatie .......... prob ta este cu totul alta legata doar d pritenul tau si certurile dintre voi kre te fac uneori prea irascibila Ultima oara a fost editat de adina15 (2009-10-24 10:44:00) Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #54 2009-10-24 10:46:05
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((``m-am certat recent cu iubitu, chiar dimineata inainte de examenele mele pt ca ma dadusem online pe mess numai la 2grupuri si nu stiu cum se face la el nu eram si a crezut ca l-am dat pe invisible...prima cearta dupa 5luni``-f copilaresc din partea lui. eu,tu si restul lumii... Offline #55 2009-10-24 11:31:23
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((ii din 2007 mesaju fetelor. Offline #56 2009-10-24 12:09:25
Re: depresie...sau sunt eu paranoica? :((papushik imi pare rau!dar sti cum se zice,in tot raul si un bine.Ma bucur ca ti`ai revenit.Asa si trebuie:DPlus de asta ii plina lumea de baieti eu,tu si restul lumii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|