homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O povestioara...-2

#20 2009-10-16 18:58:43

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Re: o povestioara...

Pai nu eu am cerut despartirea, el a vruto, dupa ce i-am trimis eu un mesaj in care i-am zis sa-mi spuna si mie ce are el de gand,daca vreao o relatie la misto sau una de viitor, ca eu m-am saturat ca el sa se poarta si sa-mi vorbeasca cum vrea el..Iar el m-a sunat si mi-a zis scurt si la obiect:Bine atunci,s-a terminat! Daca stau bine si ma gandesc is o cretina ca mai sper,dar dupa 3 ani imi vine greu sa ma gandesc ca s-au spulberat toate visele,dorintele..De cand m-a sunat is cu capu in nori,ma cert cu maikmea, imi vine sa urlu!

In America, in sfarsit!big_smile

#21 2009-10-16 20:59:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

el dupa 3 ani de relatie iti spune prin telefon "s-a terminat" si tu ai mai vrea sa va impacati? inteleg ca ti-e foarte greu...sa te trezesti asa dintr-o data singura, dar sa speri ca va veti impaca, stiind ca tot in certuri ati tine-o nu mi se pare tocmai normal.
incearca sa nu te descarci pe mama ta, ea chiar nu are nici o vina si apoi poate regreti ca te-ai rastit la ea din cauza unuia care nu merita! iti vine sa urli? cine te opreste? plangi, descarca-te, arunca perne, caiete, pixuri ce-ti cade in mana pana te calmezi si apoi vei vedea cu alti ochi toata situatia smile

bebe V., soarele si luna

#22 2009-10-16 21:06:00

angel89
Sr. member

Da,asta e stilul lui.Nu spune in fata ce are de spus,decat foarte foarte rar.Probabil ca sunt eu cea deschisa si pun mereu cartile pe fata si trebuie sa fie el asa..De plans, de acum doar daca imi vine am sa plang, ca de acum m-am demachiat..rotfl Rad eu,dar nu-i rasul meu..Si mai si munesc cu el si tre sa-l vad tot weekend-ul..Imi cam plang de mila si nu-mi place! Ce o fi,o fi! Eu va urez noapte buna! puss

#23 2009-10-16 21:09:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

noapte buna puss bafta sa fie totul bine pana la urma!

bebe V., soarele si luna

#24 2009-10-17 13:29:38

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

april sunset a scris:

noapte buna puss bafta sa fie totul bine pana la urma!

spr ca noaptea te-a ajutat sa iti pui gandurile in ordine...si ca acum iti este mai bine:)

Publicitate

loading...

#25 2009-10-18 20:11:25

angel89
Sr. member

da, de sambata dimineata de cand m-am trezit mi-a fost mai bine,mult mai bine as spune..Am analizat totul la rece si si chiar as putea sa o rup definitiv cu el,fara niciun fel de regrete!

#26 2009-10-23 14:59:06

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

angel, cum te mai simti? tot despartiti ati ramas?
daca atitudinea asta o are, eu as zice ca nu mai are rost sa te impaci, mai ales ca tu ai spus`o chiar: tot asa veti continua daca v`ati impaca.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#27 2009-10-23 17:29:50

Madalina85
Addicted member

eu te imnteleg perfect...eu si prietenul; meu avem o relatie de care tragem cu dinti de aprape 3 ani jumate...nush ce rost mai are sa continuam dar uite ca nici in ziua de azi nu am avuut curajul sa o rup si sa o iau de la capat...si mie imi spune tot felul de vorbe la tel se comporta cu mine groaznic..ma lasa pur si simplu pe strada daca se supara si merge pe alta parte ...ce motive mai am sa mai continui o relatie ca asta????nu stiu...sincer.ma gandesc decat ca in ziua in care voi cunosate pe cineva si se va comporta cu mine ca un om il voi lasa dar oare nu va fi prea tarziu>>>>????

#28 2009-10-23 20:04:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

MissO girl a scris:

eu te imnteleg perfect...eu si prietenul; meu avem o relatie de care tragem cu dinti de aprape 3 ani jumate...nush ce rost mai are sa continuam dar uite ca nici in ziua de azi nu am avuut curajul sa o rup si sa o iau de la capat...si mie imi spune tot felul de vorbe la tel se comporta cu mine groaznic..ma lasa pur si simplu pe strada daca se supara si merge pe alta parte ...ce motive mai am sa mai continui o relatie ca asta????nu stiu...sincer.ma gandesc decat ca in ziua in care voi cunosate pe cineva si se va comporta cu mine ca un om il voi lasa dar oare nu va fi prea tarziu>>>>????

parerea mea este ca faci o mare greseala prelungind inevitabilul... tu esti fericita in relatia asta? fii curajoasa si termina cu ea! apoi concentreaza-te pe... urmatorul... cand va fi sa vina... din  cate stiu, tu esti foarte tanara, ai tot timpul sa iti gasesti un partener langa care sa te simti iubita... si pe care sa il iubesti  goodluck

vorba ta... ce motive ai sa continui o relatie ca asta? neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#29 2009-10-23 20:41:55

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

MissO girl, pe cel care se va purta cu tine asa cum meriti, il vei gasii daca te vei despartii de actualul. Daca se comporta asa cu tine inseamna ca ti-ar fi mai bine singura. Cel putin eu as alege singuratatea de 1000 de ori. Nu are rost sa iti pierzi cei mai frumosi ani din viata asa. E timpul tau, in care ai putea face orice altceva, pe care l-ai putea petrece in multe alte feluri, ai putea sa gasesti ceva care sa te faca sa te simti cu adevarat implinita. Nu mai amana, pt. ca nu ai decat de pierdut....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#30 2009-10-23 21:24:59

Madalina85
Addicted member

my_aa a scris:

MissO girl, pe cel care se va purta cu tine asa cum meriti, il vei gasii daca te vei despartii de actualul. Daca se comporta asa cu tine inseamna ca ti-ar fi mai bine singura. Cel putin eu as alege singuratatea de 1000 de ori. Nu are rost sa iti pierzi cei mai frumosi ani din viata asa. E timpul tau, in care ai putea face orice altceva, pe care l-ai putea petrece in multe alte feluri, ai putea sa gasesti ceva care sa te faca sa te simti cu adevarat implinita. Nu mai amana, pt. ca nu ai decat de pierdut....

stiu fetelor.stiu si va dau dreptate din toata inima...daca as auzi pe cineva ca e in situatia asta as zice ca e nebun ca nu termina si o ia de la capat...sunt destul de mica...nici 20 ani nu am dar suntem impreuna de 3 ani si ceva...nu l-am inselat niciodata dar ma tem ca as face-o intr-o zi si nu vreau astaa...nu ma mai iubeste...e vizibil...dar de unde sa incep..poate e prea tarziu pentru o schimbare ca asta...timpul va hotari:(

#31 2009-10-24 19:53:33

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Timpul nu va face nimic altceva decat sa treaca, cine poate hotari esti tu. Probabil cand nu vei mai suporta vei pleca.
Niciodata nu e prea tarziu pentru a face o schimbare in bine in viata ta. Daca mai astepti, nu se va schimba nimic.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#32 2009-10-24 20:50:44

Madalina85
Addicted member

my_aa a scris:

Timpul nu va face nimic altceva decat sa treaca, cine poate hotari esti tu. Probabil cand nu vei mai suporta vei pleca.
Niciodata nu e prea tarziu pentru a face o schimbare in bine in viata ta. Daca mai astepti, nu se va schimba nimic.

nu prea am unde sa plec...nu stam impreuna...dar suntem pe aceai scara:(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.