homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?-3

#39 2009-10-25 18:37:19

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?

Ralu, gasesti o fata cu care sa stai...o colega...o prietena...mai imparti si cheltuielile si nici nu te lasi injosita. Nu crezi ca frica ta de singuratate are un pret cam mare? material, psihic, emotional.....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#40 2009-10-25 18:43:29

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

lucia05 a scris:

Ralu, gasesti o fata cu care sa stai...o colega...o prietena...mai imparti si cheltuielile si nici nu te lasi injosita. Nu crezi ca frica ta de singuratate are un pret cam mare? material, psihic, emotional.....

Incep sa cred ca da... sad ma simt foarte prost, proasta, pres, carpa....whatever...you name it grater
Vreau sa-mi fac curaj sa termin...
Multumesc Lucia...

nails

#41 2009-10-25 18:46:52

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

Ralukita a scris:

da...pe maica-sa sigur... k o aud la telefon...
si mi-e frica de SINGURATATE... eu locuiesc singura in Bucuresti, ai mei stau in provincie... nu am frati, surori... si toata viata am fugit de SINGURATATE... poate asta va spune mai multe despre faptul k stau si accept atatea...grater mi-e si rusine sa mai povestesc cateodata cand sunt lucruri atat de evidente....
In alta ordine de idei... bine-ai venit rnd.dt si multumesc pt sfaturi... sunt binevenite mai ales din partea "adversa"...
va pup

Te inteleg perfect    puss   dar tie nu trebuie sa-ti fie frica de singuratate la 25ani.De-as mai avea inca o data 25...sa repar toate greselile...Ralukita, "taie in carne vie" acum ca peste cativa ani o sa-ti fie si mai greu.

Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-10-25 18:58:02)

#42 2009-10-25 18:50:26

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Curaj? Pentru ce iti mai trebuie curaj? Te iubeste? Nu! Te foloseste? Da! Te respecta? Nu! Poti avea incredere in el? Nu! Vrea sa faceti ceva impreuna? Nu!  Pai este pur si simplu un jeg de om care profita! Care stie sa te ia cu vrajeala atunci cand are ceva de castigat si care stie sa te jigneasca atunci cand nu e cum vrea el. Nu ai nevoie de curaj, ai nevoie de luciditate si sa nu mai auzi nimic din ceea ce iti spune pentru ca sigur nu va dori sa plece ca doar nu e prost! Daca ramai in relatia asta esti condamnata! Nu vei iesi din ea si iti vei petrece viata intre plecarile si intoarcerile lui si vei fi sponsorul lui mereu. Un om ca asta nu va avea niciodata serviciu, nu va vrea niciodata copii pentru ca el nu isi face obligatii si in plus un copil ar "atenta" la partea de bani care il intretine pe el.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#43 2009-10-25 19:04:48

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Ralu esti tanara ,esti independenta ..de ce vrei sa te lasi calcata in picioare de unu ca el?
eu am avut colege care stau cu tipi mitocani si needucati tocmai din frica de a fi singure..de ce ???se merita??aia nu e iubire...se numeste obsesie,obisnuinta sau cum mai vrei tu sa o numesti..dar nu IUBIRE
iubireea=respect,prietenie,sinceritate
eu una nu m-as fi impacat cu el..si ok,am mai gresit o data..m-am impacat
acum pui punct si sa plece la maicasa....decat cu unu ca el mai bine singura
meriti sa fii iubita si nu calcata de tanara in picioare de un barbat care si-a trait viata si si-o traieste
de un barbat in a carui viata conteaza femeile(atentie nu FEMEIA) si banii
de un barbat imatur si care nu isi asuma o responsabilitate...ca nu cred ca ai ramas insarcinata cu aer..si el a participat si i-a placut cand te a .....
trezeste-te acum,cat inca nu e tarziu
poate gasesti pe forum o fata care e studenta in buc si vrea sa stea cu chirie,sau poate ai o colega,o cunostinta
si nu esti proasta ptr ca esti independenta si toti facem greseli.Nu e unu de aici care sa nu fi comis greseli care le regreta...
gandeste pozitiv despre tine ptr ca meriti ceva mai bun si intotdeauna sa fie o pondere sa ceri pe cat dai.Nu unu e destept si altu prost

Publicitate

loading...

#44 2009-10-25 19:39:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Raluca nu esti proasta! Odata ce esti "pe picioarele tale" cum se zice la 25 de ani, cred ca e mult prea evident ca poti! Prost este altcineva, si stii si tu cine wink . Dar in schimb, ai o parere foarte proasta despre tine, odata ce consideri ca meriti asa ceva si nu ai de ce.
Gunoaie ca asta gasesti pe toate drumurile, asa ca nu-i nici o pierdere. Toata lumea le arunca  daca nu te-ai prins lol
Inainte sa te iubeasca altcineva trebuie sa te iubesti tu, pentru ca ai vazut prea bine ca daca nu o faci, nici celalat nu o va face.
Ridica pretentiile, stabileste niste limite, gandeste obiectiv. Incearca sa te observi obiectiv, ce motive ai sa te simti inferioara, ce motive ai sa crezi ca meriti asa un tratament de la persoana cu care traiesti? Nu ai nici unul, iti spun eu! orice om merita respect, atata timp cat il ofera, si tu o faci. Asa ca trezeste-te!!! Daca cineva nu te-a pretuit in trecut, sau te-a facut sa te simti fara valoare, afla ca era doar parerea lui. Nu era realitatea. Realitatea e alta, si pana nu ai sa intelegi, asta o sa traiesti la nesfarsit.

Intotdeauna e loc de mai bine, esti foarte tanara, ai toata viata inainte. traieste in asa fel incat sa nu regreti nimic.
Ia relatia asta ca pe o lectie de viata din care ai invatat ce trebuie si ce nu trebuie sa faci si sa permiti pe viitor, si mergi inainte. Mai sunt si barbati care merita. Ai incredere in tine, si vei reusii sa realizezi orice iti propui.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#45 2009-10-25 20:00:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

rnd.dt smile sunt si specimene din astea care merita daca tot ma intrebai daca am gasit unul. am eu unul acasa, mi-e sot..a fost asa cum e el de cand l-am cunoscut si sper sa nu se schimbe niciodata smile deci se poate si o relatie linistita cu un barbat care are un loc de munca stie sa aiba grija de femeia de langa el si trebaluieste si prin casa/bucatarie smile rari, dar exista si pana la proba contrarie nu o sa il bag in aceeasi oala cu altii, ci am sa ma bucur de el hjarta

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-10-25 20:04:45)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.