homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturimi-2

#20 2009-03-25 04:58:48

elena monica
Membru
Inregistrat: 2009-03-25

Re: usturimi

al3 am patzt acelasilucru timp de un an de zile si toata lumea imi spunea ca nu am nimik, era insa o infectie a cailor urinare si a rinichiului, mi-a trecut dupa un an de chin cu un plic de praf, cauta in farmacii e greu de gasit la noi, dar face minuni, incearca MONUROL se ia un plic la 24 de ore, cred ca 3 or sa fie de ajuns, mare grija insa, trebuie sa consumi minim 2 litri de apa dupa ce il bei, si inca ceva care creaza discomfort vor fi iesirile dese la toaleta timp de 1-2 zile, dar nu vei mai simti usturimi dupa prima urinare dupa ce il iei si nici nu o sa mai ai probleme de genul, dupa un an de cand imi aparuse aceste urinari dese si usturimi care tineau intre 2 si 5 zile pe luna , am crezut ca l-am apucat pe D-zeu de picioare. merita sa il incerci , multa bafta

#21 2009-03-25 11:06:57

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

Nu am usturimi la urinare, ci doar cand aveam contact.
Am incercat ieri Gynofort, cred ca e candidoza. Astept acum 4 zile sa vad.

Mersi de raspuns oricum puss

#22 2009-03-27 08:28:02

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

si eu am usturimi la contact , de 3 ani ma chinui
la ultima analiza mi-a iesit e coli , in secretie , am tot luat taratmente , acum fac gentamicina ,injectabil , sper sa imi treaca
in cazul tau , ai facut cultura , sa vezi cu ce bacterie te confrunti ?

#23 2009-10-31 21:25:07

katy26
New member
Inregistrat: 2009-10-31

Buna fetelor. Am 26 de ani. De ceva vreme ma confrunt si eu cu aceasta problema, am usturimi la urinat.
La inceput aveam usturimi numai inaintea si sfarsitul menstruatiei si dupa contactul sexual,
protejat cu prezervativ. Am fost la medic, totul bine doar o mica iritatie pe care am tratat-o cu micotef
(nu stiu daca sunt si in romania,momentat ma aflu in italia) ovule si pompite vaginale timp de 7 zile.
Pentru o saptamana toate au fost bune si frumoase insa usturimile au reaparut si inca mai mult insotite de dureri si cantitate mica de urina, totusi doar dimineata la prima urina. Am facut urocultura si examen de secretie. In asteptatea rezultatului am baut ceai de canina rossa si sirop de merisor, care stiu eu ajuta caile urinare. Pot sa spun ca usturimile nu mai sunt atat de puternice insa nu au dusparut de tot. Au venit rezultatele,negative. Iarasi la medic, control(totul bine). Nici medicul nu isi explica de ce inca am aceste usturimi o data ce analizele sunt negative. Mi-a dat totusi tratament cu zanocin si fermenti, plus betadine solutie pentru uz extern. Sincer sunt diperata. Nu stiu ce sa mai cred. Trebuie sa mai fac alte analize? Si daca tot am scris atat mai am o nelamurire. Pana acum doua luni am luat anticonceptionale marvelon21,pe care le-am intrerupt datorita unui numar ridicat de trigliceride.
Ciclul mi-a venit dupa o asteptare de trei sapt chiar acum cateva zile(luni),exact cand am fost la medic.
Totusi deja e sambata adica a 6-a zi si nu mi-a trecut. Are oare legatura antibioticele(zanocin) cu prelungirea
menstruatiei sau aceasta prelungire are vreo legatura cu usturimea cu care ma confrunt?
Chiar as vrea un sfat sincer sau cineva care s-a confruntat cu aceasta problema
Va multumesc

#24 2009-11-10 13:14:36

stresalina
New member
Inregistrat: 2009-11-10

Va rog, ajutati-ma!!! De 3 luni ma chinui ingrozitor si nu mai sunt eu...am usturimi si nu reusesc sa scap de ele. Am mers deja la 2 medici ginecologi. Primul mi-a dat tratament pentru candida, mi-a facut papanicolau si nu a iesit decat o imflamatie, candida nu. Mi-a dat apoi un tratament pentru infectie urinara si m-am simtit la fel de rau. Cand am mers a 3-a oara mi-a spus ca totul se petrece in mintea mea, asa ca am mers la alt medic, la care se ajunge foarte greu, insa, e foarte aglomerat. Mi-a dat si acesta tratament pentru candida, cu toate ca i-am spus ca nu mi-a iesit, pana vin rezultatele de la laborator. Mi-a iesit ca am E. coli si am trecut la un nou tratament. Am facut gentamicina injectii, am luat ciprofloxacin, ovule facute in farmacie(negre si parca miroseau a petrol, benzina, dumnezeu stie) si m-am spalat cu femigin. La sfarsiul celui de-a 4-lea tratament am arsuri in continuare, dar cred ca de la ovule. Va rog sa ma ajutati. Nu pot sta pe scaun de ceva vreme si asta imi afecteaza serviciul, sotul meu este foarte nemultumit(a facut si el tratament cu antibiotice, la rugamintea mea) si considera ca nu mai are sotie. Eu sunt deja foarte irascibila si nu stiu ce sa ma mai fac. Ajutati-ma sa fiu iar bine, va rog! Iar medicul este acum plecat din localitate.

Publicitate

loading...

#25 2009-11-10 16:16:02

stresalina
New member
Inregistrat: 2009-11-10

doamna doctor, va rog tare mult sa imi intindeti o mana de ajutor...chiar nu mai stiu in ce parte sa apuc...

#26 2009-11-11 16:45:55

bledea
New member
Inregistrat: 2009-09-11

buna de trei zile am niste usturimi groaznice jos (vagin) si nu stiu ce sa fac,eu sunt plecata din tara si aici nu sunt angajata k sa ma pot duce la un medic si nu stiu macar unde saa merg....vass ruga mult sa ma ajuati cu un sfat macar ceva sa iau am medicamente la mine de toate si mentionez ca iau cc de 4 luni azi termin al patrule blistier

va rog sa ma ajutatti cu un sfat doamna doctor

Ultima oara a fost editat de bledea (2009-11-11 16:48:59)

#27 2009-11-11 16:50:19

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

E posibil sa fie o candidoza. Un antimicotic ar fi ok. Insa ... fara un consult ginecologic nu ai de unde sti.

Fericita mamica de Aida Maria!

#28 2009-11-11 17:00:23

bledea
New member
Inregistrat: 2009-09-11

pot sa incep de maine cu antibioticu ca azi eau ultima pastila de acc?????

#29 2009-11-11 21:26:29

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu a zis nimeni de antiBiotic   ci de  antiMicotic

si oricum , nu avem cum sa stim din ce cauza ai usturimile , trebuie totusi o analiza

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-11 21:26:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.