homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deprimata :(-2

#20 2009-11-21 20:17:01

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Re: deprimata :(

al meu zice ca as mai putea pune un picut pe mine, am 1,75 inaltime si 62 de kg. da eu ma simt f bine asa.
deea 03 eu zic ca daca tu te simti bine in pielea ta, nu are rost sa-ti faci probleme, sincer, intelg ca zici, o data, de doua ori, in gluma, dar dupa devine stanjenitor din partea lui, adica sta cu tine pt felul in care areti? ii e rusine cu tine? sau ce? ca nu inteleg
si eu am fost manechin vreo 6 ani de zile, la 1,75 nu treceam de 45 de kg, si crede-ma m-am ales cu o gramada de boli, anemie,lipsa de calciu, caderi de calciu, stari de lesin...si pt ce? nuu... mi-e f bine acum, pt ca sunt mandra de cum arat
bafta in alegerea solutiei cat mai favorabile PT TINE,NU PT EL wink

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#21 2009-11-21 20:36:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

deea03 a scris:

de cand am dat bac-ul m-am ingrasat vreo 4 km de care nu mai pot sa scap... mananc cat pot de putin si sport nu pot sa fac decat o data pe sapt cand am sport la facultate pt ca stau in camin intr-o camera mica si nu pot sa ma asez pe jos sa fac abdomene ca stit cum e la camin... si in seara asta m-am certat rau cu iubi pt ca el imi tot zice mai in gluma, mai in serios ca vai ce burta ai, ca mai slabeste si tu. ca sa caut pe net nush ce cure de slabire, i-am zis ca nu am bani sa tin o cura de slabire care sa aiba si efecte, deci chiar nu mai pot m-am simtit ca si cum m-a jignit si i-am inchis tel sad si eu vreau sa scap de burtica dar nu mai stiu ce sa mai fac grater

mai bine scapi de el intai. nu mi se pare normal sa iti zica la fiecare intalnire ca esti grasa si etc etc. ar trebui sa te sprijine sa poti sa incepi ceva. oare el nu se gandeste ca mai rau iti face asa?
cum au zis si fetele..sportul e solutia. si eu am putina burtica (nu da pe afara dar eu o vad acolo) si fac sport cat de des pot. sa ai spor sa reusesti si sa ii dai peste nas. eu una nu as mai avea de a face cu el pana nu merge si el la sala ca deh..nu se cade tu sa faci sport sa arati bine si sa stai cu o mamaliga big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#22 2009-11-21 20:40:53

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#23 2009-11-22 00:34:35

skumpi
Vizitator

luminitza a scris:

skumpi a scris:

i`as fi dat cat d cat dreptate in conditiile in care tu te complaceai in situatie si nu faceai nimic ca sa sapai de kilogramele respective insa din ce spui tu te straduiesti doar ca nu functioneaza ce ai incercat pana acum deci e destul de urat si descurajator din partea lui sa faca asemenea remarci cand stie ca nu e vina ta ...
si eu ii mai ziceam inainte la iubi : uite ce burta ai facut, fa si tu ceva ! ideea e ca mie nu`mi plac persoanele care se complac intr`o situatie si nu fac nimic sa iasa din ea neutral daca ei nu se respecta nici eu nu`i pot respecta neutral asta`i politica mea...
dar in cazu de fata nu se pune problema ; cum zice carmen, leaga`te si tu de el incontinuu sa vada cum e iar intre timp tu`ti faci treaba ta !

skumpi mie imi place de tine ca esti infipta si chestii dar aici nu ai dreptate . Ea am 73 kg , normal ar trebui sa am cu vreo 10 mai putin , nu sunt grasa dar sunt evident plinuta. Fa urmatorul scenariu ...cand imi pica la munca tura de noapte...ma duc la facultate in timpul zilei apoi la munca noaptea apoi iar la facultate a doua zi. Eu daca  nu mananc la modul serios ajung in spital ...si intre noi fie vorba...al draq daca am de gand sa mananc frunze , nu imi plac salatele de nici un fel. Depinde de fiecare de cum este construit. Si ma pot lauda ca mananc ce vreau eu la ce ora vreau eu si cat vreau eu fara sa ma ingras peste aceste kilograme pe care le am . Prietenul meu a facut rugby de performanta 10 ani , este foarte inalt si foarte solid exact pe gustul meu , un pic de burtica dar nu de grasime...e atletic ...ma iubeste exact asa cum sunt...si stie foarte bine ca este liber sa isi caute o manechinuita daca nu este multumit de mine, el imi zice ca sunt perfecta pentru el
Nu toate fetele avem structura aia trasa prin inel si nu toate putem sta nemancate sau sa mancam frunze , mai ales in conditii de stres si cu activitati intense. ...faza cu sexul nu am mai pus-o ca si ala consuma energie...eu dupa asa ceva trebuie sa mananc ...altii isi aprind o tigare.....
si fara nici no legatura cu subiectul , am vazut o poza de-a ta la un topic unde te certasei tu k iubi , ai niste ochi superbi big_smile

cu ce anume nu am dreptate  ?

#24 2009-11-22 09:00:24

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

deea03 a scris:

da i-am zis si eu ca uite si eu vreau sa ai corpul mai lucrat fa ceva in privinta asta, dc ti-e lene sa te duci la sala? si zice ca dc schimb subiectul ca de mine vorbeam nu de el. o sa incerc sa slabesc clar pt mine ca pana la urma si daca nu slabesc sa ma accepte asa cum sunt daca ma iubeste.
i-am zis mai devr la telefon ca nu mai suport sa-mi zica mereu sa slabesc si s-a enervat tot el si a zis ca gata nu-ti mai zic nimic niciodata faci ce vrei tu

deea,daca te hotarasti sa tii regim ca sa slabesti,macar nu sta mereu cu gandul ca o faci pentru el,gandeste'te ca o faci pentru tine.altfel vei avea mereu frustrarea ca u faci compromisuri si el nu.
slabeste,dar fii mandra de tine,nu astepta complimente de la el.
poti sa'l anunti eventual ca o sa tii regim/faci sport ca sa mai slabesti,si asta pentru tine,sa te simti tu bine.lasa'l sa creada ca nu o faci pentru el tummenupp bafta

Publicitate

loading...

#25 2009-11-22 09:17:57

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

deea03 a scris:

da i-am zis si eu ca uite si eu vreau sa ai corpul mai lucrat fa ceva in privinta asta, dc ti-e lene sa te duci la sala? si zice ca dc schimb subiectul ca de mine vorbeam nu de el. o sa incerc sa slabesc clar pt mine ca pana la urma si daca nu slabesc sa ma accepte asa cum sunt daca ma iubeste.
i-am zis mai devr la telefon ca nu mai suport sa-mi zica mereu sa slabesc si s-a enervat tot el si a zis ca gata nu-ti mai zic nimic niciodata faci ce vrei tu

deea,daca te hotarasti sa tii regim ca sa slabesti,macar nu sta mereu cu gandul ca o faci pentru el,gandeste'te ca o faci pentru tine.altfel vei avea mereu frustrarea ca u faci compromisuri si el nu.
slabeste,dar fii mandra de tine,nu astepta complimente de la el.
poti sa'l anunti eventual ca o sa tii regim/faci sport ca sa mai slabesti,si asta pentru tine,sa te simti tu bine.lasa'l sa creada ca nu o faci pentru el tummenupp bafta

#26 2009-11-22 10:58:58

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

lol pe mine ma pune sa mananc lol asa se bucura cand mananc seara dupa 10 lol
eu am 55kg la 1.70 ... si m-am mentinut la 55 din vara prin simplul fapt ca dupa 19.00 eu nu mai mananc smile ... oricum cand eu consider ca am burta, el spune ca am abdomenul plat neutral cred ca are retina deformata lol

#27 2009-11-22 11:14:53

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

nici mie nu mi se pare corect sa-ti spuna la fiecare intalnire ca esti grasa...daca el considera asta poate sa-ti spuna oarecum frumos, dar nici decum in fiecare zi...cred ca e stresant...eu una m-as fi simtit ca naiba...si pana la urma cred ca fiecare stie care-i sunt defectele, nu e nevoie sa-ti aminteasca in fiecare zi, daca a spus o data e de ajuns....deca aveai cu zecile in plus atunci il credeam...dar asa pentru cateva kile amarate....el e perfect???   Si al meu imi spunea uneori ca tre sa ma mai duc la sala, ca stau aparatele din casa degeaba...asa cu subanteles...in timp ce toti imi plangeau de mila ca sunt foarte slaba...am luat initiativa si i-am spus ca ma deranjeaza si ca nici el nu e perfect si eu il iubesc asa cum e el...el ma considera slaba..insa crede ca am nevoie de tonifiere lol

#28 2009-11-22 11:42:15

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

a... si iubi imi mai spune ca am slabit, sa pun mana sa mananc si alte cele, dar eu nu ma mai concentrez pe ingrasat.
insa intotdeauna mi-a luat "apararea" cand mai ziceau rudele lui sau altcineva "mananca sa te mai ingrasi"...si le zicea sa taca, fiindca pt el sunt perfecta smile

bine, problema asta se ridica f rar la noi.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#29 2009-11-22 12:34:33

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

skumpi a scris:

luminitza a scris:

skumpi a scris:

i`as fi dat cat d cat dreptate in conditiile in care tu te complaceai in situatie si nu faceai nimic ca sa sapai de kilogramele respective insa din ce spui tu te straduiesti doar ca nu functioneaza ce ai incercat pana acum deci e destul de urat si descurajator din partea lui sa faca asemenea remarci cand stie ca nu e vina ta ...
si eu ii mai ziceam inainte la iubi : uite ce burta ai facut, fa si tu ceva ! ideea e ca mie nu`mi plac persoanele care se complac intr`o situatie si nu fac nimic sa iasa din ea neutral daca ei nu se respecta nici eu nu`i pot respecta neutral asta`i politica mea...
dar in cazu de fata nu se pune problema ; cum zice carmen, leaga`te si tu de el incontinuu sa vada cum e iar intre timp tu`ti faci treaba ta !

skumpi mie imi place de tine ca esti infipta si chestii dar aici nu ai dreptate . Ea am 73 kg , normal ar trebui sa am cu vreo 10 mai putin , nu sunt grasa dar sunt evident plinuta. Fa urmatorul scenariu ...cand imi pica la munca tura de noapte...ma duc la facultate in timpul zilei apoi la munca noaptea apoi iar la facultate a doua zi. Eu daca  nu mananc la modul serios ajung in spital ...si intre noi fie vorba...al draq daca am de gand sa mananc frunze , nu imi plac salatele de nici un fel. Depinde de fiecare de cum este construit. Si ma pot lauda ca mananc ce vreau eu la ce ora vreau eu si cat vreau eu fara sa ma ingras peste aceste kilograme pe care le am . Prietenul meu a facut rugby de performanta 10 ani , este foarte inalt si foarte solid exact pe gustul meu , un pic de burtica dar nu de grasime...e atletic ...ma iubeste exact asa cum sunt...si stie foarte bine ca este liber sa isi caute o manechinuita daca nu este multumit de mine, el imi zice ca sunt perfecta pentru el
Nu toate fetele avem structura aia trasa prin inel si nu toate putem sta nemancate sau sa mancam frunze , mai ales in conditii de stres si cu activitati intense. ...faza cu sexul nu am mai pus-o ca si ala consuma energie...eu dupa asa ceva trebuie sa mananc ...altii isi aprind o tigare.....
si fara nici no legatura cu subiectul , am vazut o poza de-a ta la un topic unde te certasei tu k iubi , ai niste ochi superbi big_smile

Probabil se referea la faptul ca unele sunt multumite de ele,in contextu in care tu ziceai ca nu iti plac persoanele care se complac intr`o situatie.
De ex:eu am 177 si 69 de kg.As putea fi mult mai slaba dar ma simt perfect in pielea mea.Plus de asta iubi tot tp imi pupa burtica si imi spune ca sunt ft bine asa.

eu,tu si restul lumii...

#30 2009-11-22 13:49:32

skumpi
Vizitator

pai da, nu`mi plac persoanele care se complac in situatii, indiferent care ar fi ele ! eu ma refeream la iubi meu ca se uita in oglinda si zicea wai ce m`am ingrasat sad si eu ii ziceam bai frate da fa ceva atunci, nu sta si te plange si atat !

#31 2009-11-22 14:06:20

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

da, asta asa e... cand vezi ca ai pus vizibil pe tine trebuie sa ai vointa sa faci ceva in sensul asta . chiar mi se pare normal

#32 2009-11-22 14:35:54

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

ce faci tu? ai venit la camin?

#33 2009-11-22 14:54:19

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

nup acu la 3 plec  cu un vecin wink) te sun cand ajung poate iesim un pic acolo in fata caminului ca e frumos afara hjarta vrei? ;wink

#34 2009-11-22 23:12:43

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

skumpi a scris:

si eu ii mai ziceam inainte la iubi : uite ce burta ai facut, fa si tu ceva ! ideea e ca mie nu`mi plac persoanele care se complac intr`o situatie si nu fac nimic sa iasa din ea neutral daca ei nu se respecta nici eu nu`i pot respecta neutral asta`i politica mea..

cu faptul ca poate unele persoane se simt bine cu kilogramele in plus  , nu fac referire la obezitate , pur si simplu la "pufosi"  , asa cum tie iti place iubi al tau fara burta , mie imi place obligatoriu cu burta , nu mi-au placut niciodata slabanogii ....eu zic ca exista petic pt fiecare sac si referitor la fata care a inceput acest topic eu consider ca se streseaza degeaba in primul rand tre` sa scape de nesimtit ca s-o gasi un baiat care sa o placa si 4 kg in plus....si pana la urma poate si zece daca pui problema de a face un copil; intr-un viitor.....Mie nu imi plac oamenii superficiali in schimb , degeaba aravea fata asta de exemplu talie de viespe daca ar fi otravitoare si urata ca o vipera pe dinauntru - parerea mea. A nu avea o silueta imperfecta nu inseamna ca esti delasatoare , eu zic ca este mai importanta sanatatea. Eu aleg o shaworma in loc de un kg de mere pentru ca nu pot sa lucrez si sa studiez cu burta goala , sunt convinsa ca nu sunt singura...

#35 2009-11-23 01:53:09

skumpi
Vizitator

dar n`am contestat eu lucrul asta ! am zis clar, m`am referit la persoanele care sunt constiente ca ceva nu e okey dar totusi nu fac nimic in privinta asta !
daca e sa o luam altfel am vazut femei plinute dar cu o atitudine de nota 10 care pana la urma cred eu ca , conteaza cel mai mult ! sau asa cum spui tu fete care arata superb dar cand deschide gura ... fugi lol
era vorba de complacerea in situatii indiferent care ar fi ele ! una e sa fi pufoasa si sa te adori si alta e sa fi pufoasa si sa te lamentezi mereu pe chestia asta dar sa nu faci nimic pentru a schimba situatia ! persoanele din categoria a doua , n`au respectu meu smile nu cele care sunt plinute... nu fac discrimnari pe categoria gras- slab, frumos - urat etc .. sper ca s`a inteles acum smile

#36 2009-11-23 16:41:53

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#37 2009-11-23 16:48:45

skumpi
Vizitator

nici eu nu m`am exprimat cum trebuie forgetit puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.