homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati luat vreodata dero din targul vitan ??-2

#20 2009-11-29 14:10:37

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: ati luat vreodata dero din targul vitan ??

daniela27 a scris:

ShineOfBlood a scris:

Mai usor cu tonul ostil,ca eu n-am adoptat o astfel de atitudine fata de nimeni. smile Cand voi intra eu sa fac topic despre "e buna pasta de dinti x?" imi va sari toata lumea in cap,deja stiu asta,dar in fine... smile Acum toti fac pe bunul samaritean tongue Putea macar sa puna titlu "Detergent"... ca nu toata lumea isi ia Dero,si nu toata lumea ia din Vitan,si atunci ar fi fost util. In fine... va las,ca you're missing the whole point here.

sa sti ca gasesti si pasta de dinti in targul vitan colgate  3 la 10 lei

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 am zis ca mor.

Da, deci. cred ca o moderatorita este in masura sa zica daca e vreo problema cu topicul sau nu. Ce naiba va sare mustaru din orice si comentati la orice ? Oricine poate sa faca orice topic i se scoala, cand o sa aiba cineva forumu lui si o sa plateasca hosting si ce mai trebuie ca sa tina forumul atunci sa isi permita sa comenteze (in cazul asta repet, moderatoarele si adminii sunt in masura sa atraga atentia). Fara nici o aluzie la nimeni, fara nici o ironie zic treaba asta. Sunt copilarisme treburile astea...

Dar stati asa ca e o tara libera si oricine poate sa zica ce vrea.. acum sa nu ziceti ca va pun scoci la gura; ideea era ca prin chestiile astea se instiga la dispute neconstructive... si pt ce?  nustiu

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-11-29 14:23:58)

Dragostea nu se stă, se face.

#21 2009-11-29 14:49:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ati luat vreodata dero din targul vitan ??

nu e nicio problema cu topicul.
ramane deschis si va rog sa reveniti ontopic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.