homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hello

#1 2010-01-04 19:15:28

actzibild
New member
Inregistrat: 2008-10-16

hello

sunt la fac de medicina din sibiu, cam noua facultatea, numai de vreo 15 ani cred, iar sectia de stoma nici de atat. suntem f putini in an. am avut in anul 1 si 2 profesori foarte calumea,tineri, care ne predau foarte frumos si ne explicau cu tot felul de metode. acum insa, cand am inceput si noi sa intram in paine, parca nu au chef de nimic. chiar acum desenez pentru dentistica pediatrica:P ca trebuie sa ne aratam si aptitudinile artistice, zice profesorul, eu una...sunt cam antitalent la desen, daca ma pricepeam dadeam la arte:Ptongue

Ultima oara a fost editat de actzibild (2010-01-05 12:32:30)

om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire)

#2 2010-01-04 19:22:53

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

Re: hello

mda, stai linistita ca experienta mea e similara...eu am terminat limbi straine...cu exceptia a 2 profesoare, restul frecau menta dar aveau asteptari pana la cer...profe care predau de pe foi, nici macar nu ridicau ochii din curs, dictand cuvant cu cuvant, lasand totul pe seminariste care de multe ori nici ele nu-si faceau treaba si noi ne dadeam cu capul de pereti la examene...ce sa-ti zic...mai sunt si situatii d-astea...cam toti prietenii mei au ajuns la concluzia ca facultatea e mai mult frectie la picior de lemn si adevarata pregatire o faci in momentul in care lucrezi...si am auzit pareri din mai multe domenii...asa ca nu dispera

#3 2010-01-04 20:05:53

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

draga mea stai linistita eu sunt la medicina in anul 5:|si la mine e si mai groaznic.....eu peste 2 ani daca ma ajuta cel de Sus am sa fiu medic rezident..la mine maj coleglilor copiaza k hands-freeul iar practica nu facem nimic..la laboratoare frecam menta in spital iar la majoritatea cursurilor vin cu retroproiectoarele si ne citesc cuvant cu cuvant ah sa nu mai spun...ca daca nu le cumparam cartile nu intram in examen...
eu sunt mai demoralizata ca yome.deoarece mai am atat de putin si nu sh incotro sa o apuc....pana la urma cred ca tot ceea ce conteaza e sa fi autodidact si sa incerci"sa furi"de la unul de la atul... supa meserie...si la mine vine sesiunea ....si sunt cesafac  cesafac disperata da nu am ce sa fac.....sper sa gasesc un medic in cele din urme,cand o fi sa ma specializez care sa ma invete mai mult decat ceea ce "am invatat"in aceasta facultate...

Ultima oara a fost editat de jessyca (2010-01-04 20:09:01)

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#4 2010-01-04 20:21:51

jessyca
Full member

somebody's me a scris:

eu am un curs unde in tot semestrul profu a venit la doar 2 cursuri...si alea predate pe fuga..iar cursuri..ioc....nici nu ni le da..nici nu am de unde lua...suntem abia a 4a generatie la drept si nu este id de unde sa le luam...mai ales ca am si auzit ca la sesiune isi trimite asistenta la care chiar nu poti ridica capul din foaie si se pica pe rupte...deci...poate fi si mai rau decat atat..rotfl2)  eu rad dar e de plans...

eu am o restanta de  la cardiologie de anul trecut eu si inca cativa 80 de colegi,, de an......si mereu i -am facut cele 6 subiecte de examen forgetit
au copiat o si cu hands0freeul si a picat...si nu suntem toti o gloata de oameni cretini care nu pot sa invete 2 carti de cardiologie :- chicot j

Ultima oara a fost editat de jessyca (2010-01-04 20:22:51)

#5 2010-01-04 21:11:28

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ma gandesc cu groaza ca astfel de oameni, acum studenti care copiaza la examene (cei despre care vorbiti, si sper eu ca nu intrati si voi in categorie) in viitor vor fi medici de care vor depinde vietile oamenilor, a oricaruia dintre noi. sa ne fereasca dumnezeu !

Publicitate

loading...

#6 2010-01-04 23:16:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

actzibild... la ce universitate inveti? valabil si pt restul fetelor...
mie nu mi se pare normal ce spuneti voi acolo...

mie mi se par ok profii pe care ii am. poate intre timp o sa-mi schimb parerea, dar pana acum nu am vazut pe nimeni care sa citeasca din foi sau sa nu se plimbe printre noi.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-01-04 23:17:02)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2010-01-04 23:24:54

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

jessyca a scris:

draga mea stai linistita eu sunt la medicina in anul 5:|si la mine e si mai groaznic.....eu peste 2 ani daca ma ajuta cel de Sus am sa fiu medic rezident..la mine maj coleglilor copiaza k hands-freeul iar practica nu facem nimic..la laboratoare frecam menta in spital iar la majoritatea cursurilor vin cu retroproiectoarele si ne citesc cuvant cu cuvant ah sa nu mai spun...ca daca nu le cumparam cartile nu intram in examen...
eu sunt mai demoralizata ca yome.deoarece mai am atat de putin si nu sh incotro sa o apuc....pana la urma cred ca tot ceea ce conteaza e sa fi autodidact si sa incerci"sa furi"de la unul de la atul... supa meserie...si la mine vine sesiunea ....si sunt cesafac  cesafac disperata da nu am ce sa fac.....sper sa gasesc un medic in cele din urme,cand o fi sa ma specializez care sa ma invete mai mult decat ceea ce "am invatat"in aceasta facultate...

Esti cumva la Davilla? lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#8 2010-01-05 09:56:07

jessyca
Full member

love_t a scris:

jessyca a scris:

Esti cumva la Davilla? lol

nu mad

#9 2010-01-05 10:02:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

adina84 a scris:

ma gandesc cu groaza ca astfel de oameni, acum studenti care copiaza la examene (cei despre care vorbiti, si sper eu ca nu intrati si voi in categorie) in viitor vor fi medici de care vor depinde vietile oamenilor, a oricaruia dintre noi. sa ne fereasca dumnezeu !

cesafac  rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.