homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Timp pentru propria persoana-7

#115 2010-01-05 22:17:50

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Timp pentru propria persoana

oooo da

hjarta

#116 2010-01-06 14:49:51

4art
Full member
Inregistrat: 2009-05-14

Re: Timp pentru propria persoana

oricum nu am cum sa stau 24 din 24 eu stau cu parintii el la fel
el lucreaza de dim pana la 6 ne vedeam dak ne vedeam de la 7 la 10
adik e asa de mult?
iar acum el are concediu a fost cu mine trei zile la munte si cu alti doi prieteni iar acum parca ma evita
toata ziua e cu prietenul lui de cand ne-am intors de la munte ne-am intalnit asa seara paraca nevoit ca eram invitati de cei doi cu care am fost la munte la un bowling suc iar dak nu ne invita eu stau acasa , parca nu ii mai place sa iesim de mult, doar cu altii parca nevoit sa pastreze imaginea de cuplu perfect pt altii
vroiam sa profit acum cat mai are cateva zile de concediu dar se pare ca sunt inteleasa gresit...
si inainte sa fie necazul cu tatal lui ma gandeam sa ne despartim pt ca ashteptam weekendul cu o asa nerabdare sa stam mai multe ore impreuna imi spunea ca ne vedem si ashteptam ore intregi se intuneca il sunam si era cu prietnul lui la intalniri la o cafea etc iar eu stateam in weekend acasa
exagerez?

Ultima oara a fost editat de 4art (2010-01-06 14:59:03)

,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.