|
Nu esti logat.
Operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateral-2Pagini: 1 2
#20 2010-01-26 14:35:03
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralfany iti mutumesc mult poate cat de curand , pot radia de fericire ca sunt insarcinata!!!!!!!! tie iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #21 2010-01-26 16:27:19
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralGeorgeta, sa dea DD sa sa-l tii cat mai repede in brate pe bebeul tau Offline #22 2010-01-26 18:01:45
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralCocof o sa vezi ca pana la urma o sa ne tinem si noi in brate bebelusii nostrii cand se va intampla minunea, o sa uit toti anii in care am plans si suferit....sper sa fie cu final fericit Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #23 2010-01-26 21:35:39
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralgeorgeta iti doresc insanatosire si sa vina bebele cat mai repede, Doamne ajuta ! Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 Offline #24 2010-01-27 00:02:32
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralgeorgy ti-am spus ca va fi bine din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-27 11:52:27
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralLavi G multumesc mult pentru faptul ca te gandesti la mine si iti doresc si eu tie un bebelus grasan cat mai repede Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #26 2010-01-27 22:32:43
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralma bucur ca esti bine, multa sanatate iti doresc. cat timp ti-a zis ca trebuie sa nu ramai insarcinata? intreb asta din cauza fibromului, eu fiind operata din aceeasi cauza si mi-a recomandat un an sa ma feresc de sarcina, ca pot interveni mari complicatii. scuze daca sunt prea curioasa, dar... astept si eu ziua in care sa-mi zica liber la bebe Offline #27 2010-01-28 11:40:13
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralElena30 luna februarie stau cumintica, iar din martie incep procedurile pentru fertilizare...deci o luna, oricum la mine nu se mai pune problema ca as putea ramane insarcinata pe cale naturala .....nu ai de ce sa-ti ceri ascuze..mi se pare normal sa ma intrebi.dar cred ca tu vei putea avea bebe pe cale naturala.nu????iti doresc bafta .....dar acum te intreb eu pe tine...de ce la un an de zile poti sa incerci la bebe???? ....eu dupa o luna si ti dupa un an????o sa fie bine Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #28 2010-01-28 22:37:40
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralPai am avut 4 tumori pe uter, din care cea mai mare de 6 cm. In afara uterului, in abdomen. Sincer, de 4 ani de cand sunt casatorita, nu ne-am protejat decat natural, am zis ca daca e sa vina bebe, vine, nu ne doream asa mult pana acum. Numai ca, putin ciudat, nu am ramas deloc. Incercam de la anul, sper sa fie totul bine. Mi-a zis ca uterul trebuie sa se refaca si pentru asta trebuie sa treaca un an sa poata sustina sarcina, avand in vedere cicatricile. Acum, altceva nu stiu ce sa zic... oi vedea atunci. Ceea ce nu-mi convine e ca trebuie sa iau anticonceptionale, sper sa nu-mi faca rau, ca am totusi o varsta... In rest, doame'ajuta Multa sanatate si tie si sa dea DD sa-ti tii copilul in brate cat mai repede Offline #29 2010-01-29 09:19:34
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralElena30 imi pare rau prin ce ai trecut , dar trebuie sa avem incredere in dumnezeu...nu ma dau inapoi de la absolut nimic, chiar daca suferinta este mare...imi doresc enorm,enorm de mult un bebe....eu am varsta de 32 ani....iti doresc sanatate multa si sa ne putem tine in brate bebelusii Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #30 2010-02-03 11:04:11
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralelena30 , tu ai sangerat dupa laparoscopie ? daca da cate zile? eu sunt la a 4 zi , acum curge ceva roz . Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|