homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu mama-9

#153 2010-02-04 06:35:42

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: Problema cu mama

si eu am stat 3 ani singura. dupa ce am trecut prin mini-crize de genul : "m-am saturat sa vin infometata de la scoala si sa trebuiasca sa stau o ora sa imi gatesc", "m-am saturat sa platesc facturi si sa fac piata" mi-am revenit.(desi eram oarecum obisnuita dinainte. asta a contat mult. la mine in familie nu prea exista mancare pentru mai multe zile sau program de curatenie. fiecare era cu ale lui)
eu nu regret niciun moment ca am ramas singura. imi respect parintii, totul ok, dar niciodata nu am avut mari tangente cu ei pentru ca nu prea au stiut sa imi dea vreun sfat sau sa ma intrebe vreodata de viata mea personala. probabil nu au vrut sa ma sufoce, dar parca au fost prea indiferenti..
in fine.. acum am ajuns sa stau iar cu ei ceea ce e dezastru. nu ne certam pentru ca incerc sa ignor. chestia e ca ei nu fac nimic, dar dupa 3 ani in care nu le-am vazut figura e cam greu sa ma adaptez peste noapte la statul cu ei in casa.

#154 2010-02-04 11:54:31

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

AyraBlack a scris:

@blackberry: vezi ca e un inceput ? ;wink

da, dar e atat de greu... pentru ca vorba voastra, n-o fac din interior, nu simt ca asa ar trebui sa fac.. aseara am mai vorbit cu ea unele chestii si o vedeam ca se simte altfel sad

alex.. si la mine e la fel.. urasc cand trebuie sa ma duc sa dorm acasa neutral

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#155 2010-02-04 12:42:00

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Nu e vorba despre ce simti in interior ci e vorba despre ce e corect sa faci pt tine si pt ea. Nu e usor sa iti calci pe mandrie dar saisfactia pe care o primesti in schimb o sa iti linisteasca sufletelul tongue
Nu o sa ajungi sa mergi de mana cu ea pe strada dar este inceputul unei relatii mai mature ..... Mereu o sa fie cicalitoare... asta vara la 25 de ani ai mei inca imi spunea cu ce sa ma imbrac ..... si cu ce sa il imbrac pe fiumiu....

#156 2010-02-04 13:10:13

blackberry
Insomniac member

lol
pai asta e chestia, ca eu stiu ce e bine/corect/ce trebuie sa fac dar nu pot, nu stiu, nu simt ca asta trebuie sa fac nustiu

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#157 2010-02-04 13:15:22

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

blackberry a scris:

... dar nu pot, nu stiu, nu simt ca asta trebuie sa fac nustiu

dar de ce? n-o iubesti/apreciezi suficient?
mai exact vreau sa-ti spun faptul ca te inteleg. e reactia normala la stradania de a te apropia de o persoana care nu ti-e chiar simpatica. insa de ce o asemenea reactie vizavi de mama ta?

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-02-04 13:19:08)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#158 2010-02-04 13:20:07

blackberry
Insomniac member

ba da, dar asa sunt eu de cand ma stiu, n-am avut mari tangente cu ea.. sunt extrem de ambitioasa, orgolioasa si tot tacamul si cand vad ca de cele mai multe ori n-are incredere in mine(desi stiu ca are toate motivele din lume), ma enervez si mai rau

#159 2010-02-04 13:21:12

blackberry
Insomniac member

nu e vorba ca nu mi-e simpatica, e vorba ca nu-mi place sa vorbesc cu ea, sa i povestesc tot ce fac pentru ca imi spune chestii care stiu ca-s adevarate si nu vreau sa le aud .. intelegi ?

#160 2010-02-04 13:26:37

SoareleMeu
Hero member

Cine te intelege mai bine ca propria mama? crezi ca un strain ar face-o mai bine?
Incearca pt ca nu ai ce pierde....macar putin.

#161 2010-02-04 13:28:39

blackberry
Insomniac member

pai asta fac, incerc, incerc si iar incerc lol

#162 2010-02-04 13:34:36

alinda
Diamond member

blackberry a scris:

nu e vorba ca nu mi-e simpatica, e vorba ca nu-mi place sa vorbesc cu ea, sa i povestesc tot ce fac pentru ca imi spune chestii care stiu ca-s adevarate si nu vreau sa le aud .. intelegi ?

adica te critica? iti face observatii prea multe?
nu prea inteleg eu, dar asta pare a fi un fel de tactica a strutului la tine...

#163 2010-02-04 13:34:53

SoareleMeu
Hero member

gandeste-te ca nu o sa traiasca o veshnicie si e foarte greu fara mama...  Eu ma certam cu ea inainte de menstruatie....eu insa ma cert cu toata lumea inainte de menstruatie..incearca sa eviti perioada aia cand vorbesti cu ea...

#164 2010-02-04 13:38:36

blackberry
Insomniac member

pai eu ma cert mereu cu ea, n-are menstruatia nicio treaba lol

alinda, nu.. singura data cand imi face capul calendar e atunci cand fac eu ceva ce nu trebuia facut.. si atunci ne certam ingrozitor, ca ea incepe cu reprosurile si eu ma enervez rau si tot asa.. sau nu mai zic cum reactionez(involuntar!!!!) cand ma acuza de ceva si sunt nevinovata roll

#165 2010-02-04 13:52:01

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

no offence, dar as zice ca esti un pic cam (prea) razgaiata/rasfatata
macar un minim de respect ar trebui sa-i arati si cel putin sa nu mai tipi la ea

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#166 2010-02-04 14:19:24

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

bubutadana a scris:

macar un minim de respect ar trebui sa-i arati si cel putin sa nu mai tipi la ea

Nu prea mi se pare deloc asa.

Fiecare om reactioneaza altfel la reprosuri. Eu ori fac misto, ori ma fac ca nu aud.

Si ai mei la fel cand le reprosez ceva.

Mai mereu ma duc sa ii cer sfatul mamei referitor la cum sa ma imbrac la o ocazie, ce rochie merge cu ce pantofi samd. Dar cate fac asta? Eu o fac pentru ca stiu ca ea are mult mai multa experienta ca mine ...

#167 2010-02-04 14:19:58

blackberry
Insomniac member

bubutadana a scris:

no offence, dar as zice ca esti un pic cam (prea) razgaiata/rasfatatamacar un minim de respect ar trebui sa-i arati si cel putin sa nu mai tipi la ea

pai stiu..

#168 2010-02-04 14:21:31

blackberry
Insomniac member

AyraBlack a scris:

bubutadana a scris:

Fiecare om reactioneaza altfel la reprosuri. Eu ori fac misto, ori ma fac ca nu aud.

Mai mereu ma duc sa ii cer sfatul mamei referitor la cum sa ma imbrac la o ocazie, ce rochie merge cu ce pantofi samd. Dar cate fac asta? Eu o fac pentru ca stiu ca ea are mult mai multa experienta ca mine ...

sa stii ca si eu am momente cand fac asta hmm

#169 2010-02-04 14:38:21

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

AyraBlack a scris:

bubutadana a scris:

eu nu vorbeam de cum reactioneaza ea cand i se reproseaza ceva
ci de cum reactioneaza in general fata de mama ei si de incercarile acesteia de a se apropia de fiica
LE: de multe ori cand voi citi posturile ei o sa-mi aduc aminte cum a vorbit despre mama ei, acum cateva zile, cand nu i-a facut nu stiu ce placinta

Ultima oara a fost editat de bubutadana (2010-02-04 15:17:09)

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#170 2010-02-04 15:05:52

alinda
Diamond member

blackberry, eu nu pot scapa de senzatia ca tu vrei sa-i demonstrezi mamei tale ceva. nu stiu exact CE anume, poate faptul ca esti matura, independenta, ai experienta de viata, etc, etc... numai asa imi explic faptul ca respingi orice sfat de-al ei, ca refuzi s-o asculti cand iti explica unele lucruri... tu ar trebui sa intelegi ca ea e mama si, ca atare, tu vei fi copilul ei chiar si cand vei avea 40 de ani. si ca si atunci va avea ce sfaturi sa-ti dea, avand in vedere ca va fi trecut deja prin niste situatii prin care tu inca n-ai trecut. parca vrei cu tot dinadinsul sa intretii o relatie rece cu ea, asa, ca din obligatie.
imi pare rau sa vad ca o privesti mai degraba ca pe un sponsor, decat ca pe cel mai apropiat om, prieten si confident...

#171 2010-02-04 15:30:36

blackberry
Insomniac member

alinda a scris:

blackberry, eu nu pot scapa de senzatia ca tu vrei sa-i demonstrezi mamei tale ceva. nu stiu exact CE anume, poate faptul ca esti matura, independenta, ai experienta de viata, etc, etc... numai asa imi explic faptul ca respingi orice sfat de-al ei, ca refuzi s-o asculti cand iti explica unele lucruri... tu ar trebui sa intelegi ca ea e mama si, ca atare, tu vei fi copilul ei chiar si cand vei avea 40 de ani. si ca si atunci va avea ce sfaturi sa-ti dea, avand in vedere ca va fi trecut deja prin niste situatii prin care tu inca n-ai trecut. parca vrei cu tot dinadinsul sa intretii o relatie rece cu ea, asa, ca din obligatie.
imi pare rau sa vad ca o privesti mai degraba ca pe un sponsor, decat ca pe cel mai apropiat om, prieten si confident...

si mie..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.