homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu mama-7

#115 2009-12-27 14:21:20

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Re: Problema cu mama

Nu, si nici nu are pe nimeni, sunt sigura de asta.

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#116 2009-12-27 14:24:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

atunci poate fi asta un motiv...pt faptul k e asa iritata... smile te-ai gandit k poate ii este extrem de greu, singura cu 1 copil? (asta in cazul in care nu mai ai frati)
nu incerc sa-i iau apararea pt vorbele urate care ti le zice...insa vreau totusi sa incerci sa o intelegi si tu pe ea...si sa nu mai zici k o urasti...mai bine zi si tu k te enerveaza smile suna mai bine wink

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#117 2009-12-27 14:53:53

aadriana
Sr. member

Da, stiu si treaba asta. Probabil i-a fost greu cu mine... Banii n-au fost o problema insa.  Si o inteleg! Cel mai probabil are si ea cine stie ce probleme pe cap, dar ar fi mult mai bine daca ar vorbi si nu s-ar inchide in ea. Nu-i cer sa vb cu mine in mod special, cu cineva in care are ea incredere! Si nu sa le stranga si sa ii suport eu scandalul... Sau nu stiu! Pur si simplu, ma termina psihic.

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#118 2009-12-27 15:01:37

YoHanna
Insomniac member

cine stie...poate nu are nici o prietena...in care sa aiba incredere deplina...sau cu care sa poata vb deschis.
sau cine stie poate nici nu are ce vb...in sensul k s-a acumulat stresul din viata cotidiana...si se descarca pe tine...
incearca tu sa vb cu ea...sau cand vezi k e asa iritata...sa n-o bagi in seama...k ai vazut k se amplifica totul si e mai rau.
sau cand o prinzi in toane mai bune incearca sa afli de ce se poarta asa cu tine...si sa gasiti o solutie.
eu nu cred k nu te iubeste.
pana si persoanele care nu si-au dorit copil...si au pastrat sarcina obligati de societate sau situatie...au ajuns pana la urma sa-i iubeasca mai mult ca ochii din cap smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#119 2009-12-27 15:15:24

skumpi
Vizitator

aadriana,eu cred ca mama ta sufera de o tulburare de personalitate paranoica...asta pt ca ai spus ca ea crede ca toata lumea are ceva cu ea si ii vrea raul...iar tulburarea asta prin chestiile astea se caracterizeaza in general deci trebuie sa o iei ca atare...intr-adevar un psiholog i-ar fi de mare ajutor in primul rand sa scape de toate frustrarile adunate si sa se deschida in fata cuiva insa iti va fi tare greu sa o convingi sa mearga sa discute cu cineva; ma gandesc eu ca se comporta asa cu tine pt ca te vede vinovata pentru viata ei, daca n-ai fi fost tu poate viata ei ar fi fost altfel...mai ales daca s-a despartit de tatal tau! unele persoane au o imnagine total distorsionata despre lume...viata & co.
In ultima instanta as incerca sa vorbesc cu ea, frumos, sa-i spun tot ce am pe suflet si sa o rog sa isi indrepte macar comportamentul pentru ca altfel va ramane singura.
Imi pare rau ca ai trecut prin atatea dar oricum tu esti o persoana puternica, macar ai cativa prieteni, ii ai pe bunicii tai...nu esti chiar singura pe lume smile
Eu as relua sau mai vdegraba as incepe relatia cu tatal meu, mai ales daca spui ca el de fapt vroia sa fie in viata ta dar mama ta nu l-a lasat ...

Publicitate

loading...

#120 2009-12-27 15:32:42

aadriana
Sr. member

Multumesc skumpi si YoHanna! puss

Si sper sa ma descurc cumva pana in vara sau macar pana la anul(2011...) ar fi altceva. O sa lucrez, oricat de greu mi-ar fi. Si in timpul asta o sa incerc sa o ajut si pe ea sa-si revina cumva. Si daca nu se poate, si nu merge nimic, plec si... ramane singura, asa cum vrea defapt. supa
Si INCERC pe cat posibil sa nu pun la suflet rautatile si sa nu ma mai afecteze atat de mult toate astea...

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-12-27 15:41:31)

#121 2009-12-27 15:38:48

YoHanna
Insomniac member

puss fii puternica si ajut-o sa-si revina

#122 2009-12-27 15:40:53

skumpi
Vizitator

asa sa le faci pentru ca nu le face cu intentie puss

#123 2009-12-27 15:45:24

aadriana
Sr. member

puss

Asa o sa fac, si daca nu se poate... o sa fiu fericita fara ea. Dar sunt sigura ca la un moment dat isi va da seama de greselile facute.

#124 2009-12-27 15:46:47

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

aadriana,eu una te inteleg perfect,cu toate ca e clar ca mama ta are sigur o problema si este frustrata,dar...nimeni nu ii da dreptul sa se comporte cu tine asa.
si eu am divortat de multi ani si copilul meu a fost privat de a nu avea un tata alaturi,insa nu i-am interzis niciodata sa isi vada copilul,iar fiului meu i-am dat libera alegere,de mic,de asi iubi sau ura tatal(ptr ca,din pacate,nu a fost tata ptr copilul meu)
mi-am crescut fiul singura,de cand avea 3 ani..acum face 17. nu mi-am facut sau refacut niciodata viata,ptr ca...copilul meu a fost mai important ca orice pe lumea asta.
niciodata nu i-am reprosat,dar niciodata,ca eu nu am viata privata din cauza lui.
nu l-am jignit si nu l-am facut sa se simta mizer,ptr ca...nu el a ales sa se nasca ci eu l-am dorit si este datoria mea sa am grija de el.
niciodata nu mi s-a parut a fi o piatra de moara,legata de gatul meu...si as putea continua la nesfarsit...

imi pare rau ca mama ta nu a inteles niciodata asta si iti reproseaza tie chestiile astea...chiar am ramas..fara cuvinte..
nu poti face,decat sa incerci sa iti vezi de treaba ta si de viata ta,atat cat poti de bine,in asa fel incat sa nu o iei razna...si sa te abtii cat poti,tocmai ptr faptul,ca ea nu mai realizeaza ce iti zice..
nimeni nu are scuza ca a zis,,la nervi,,...
eu sunt de partea ta si sincer,condamn 100% comportamentul mamei tale,scuza-ma ca iti zic asta.
atat poti face-sa nu mai zici ca o urasti,ptr ca eu cred ca ea nu mai e vinovata de mult timp ptr comportamentul ei...
iti urez numai bine si multa intelepciune..
eu sunt aici,oricand ai nevoie.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#125 2009-12-27 16:16:20

aadriana
Sr. member

Vai, multumesc wild_wind pt sustinere, ma dau lacrimile... grater puss Ma simt mult mai bine cand ma intelege cineva si cand nu ma condamna pe mine pt tot... Si intelege ca nu dramatizez sau fac pe victima. Chiar iti multumesc! Si tie, si fetelor. puss

#126 2009-12-27 18:37:22

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

eu fetelor... de cand m-am despartit de al meu....am trecut printr-o perioada de imi vine sa ma duc unde vad cu okii.....intr-adevar el a gresit..dar mama knd a auzit si a vzt cand ne-am certat ca a venit la mn sa imi cera tot ce mi-a dat..(la nervi facand asta..si pt ca era disperat) at mama a luat foc de-a binelea...parca e turbata nici mavacar nu-mi mai da voie sa ies afara din casa ,krede ca ma duc sa vb cu el la telefon pe ascuns......nu mai stiu credeti-ma...a ofst in stare sa-l sune sa-i zik sa ma lase in pace ca e in stare sa-l faca sa dispara din oras.... e inebunita de-a binelea...nu mai stiu ce sa mai fac...mai nou a vb cu matusa sa ma verifice cu cine vb si daca vreodata ma intalnesc cu el sau vine el la mn cand ma duc la facultate..la buc....eu sunt din arges.......e parca turbata nu mai stiu ce sa mai fac..niciodata nu am avut asa sarbatori......ca anul asta ...si de revelion n-am voie cu prietenii pt k crede ca ei mediatizeaza  si vor sa ne impacam......dar acum crede ca o sa fac asta in ambitie pt ca sunt constienta ca a reusit ce si-a propus sa ma despart de el.....stie ca e primul din viata mea...si nu a fost deacord...ea vroia ca si in cazul celorlalte  fete..daca se poate dupa casatorie.....si acum ma face in toate felurile ca , crede ca eu ma vad cu el daca ies si cine tie ..ma culc iarasi cu el.....ma scoate din minti nu mai pot!!!!!!!!!11 skitarg

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#127 2009-12-28 00:42:25

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

avand in vedere ca de craciun am fost ciondanita cu mama ca m-a facut proasta degeaba, adica n-am vb deloc una cu alta lol , are ceva daca-i iau cadou zilele astea, pana-n rev ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#128 2009-12-28 00:46:08

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Eu sunt de parere ca ar fi chiar dragut, si ca semn de impacare asa si pt sarbatori.

Vai blackberry, chiar voiam sa te intreb de unde ti-ai luat tu placa s9800 cu doar 130 lei ca tare ma roade lol maine ma duc si eu in altex sa-mi iau dar totusi m-as bucura sa mai raman cu 30 lei in plus rodnar

#129 2009-12-28 00:51:13

blackberry
Insomniac member

de la un magazin din rahova de electrocasnice smile stii care-i faza? mi-a luat sormea placa si mi-a dat 200 pe ea. m-am dus si mi-am luat de aici de acasa una philips, la 120 lei, e buna si mi-au ramas si bani big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#130 2009-12-28 01:02:05

sushi
Hero member

Ce te-ai scos lol eu o vreau pe aia, ma incanta faptul ca are cele 3 invelisuri. Na, o sa ma duc maine la altex, te-am tot batut la cap pt ca ma gandeam ca e de la un magazin mare gen domo, media galaxy stiu eu. La urma urmei vreau doar sa fie ok, nu ma mai zgarcesc atata forgetit

#131 2009-12-28 01:08:37

blackberry
Insomniac member

ma, vezi poate iei alt remington mai ieftin de la altex big_smile

#132 2009-12-28 01:15:23

sushi
Hero member

Nu, ca m-am uitat pe site si nimic mai ieftin. Si bun, bineinteles lol Nu mi-am mai facut parul cu placa de vreo 2 sapt (pt mine e ceva, ca mi-l faceam aproape zilnic roll) abia astept sa imi cumpar!! Ih, ce offtopic sunt lol

#133 2009-12-28 01:19:22

blackberry
Insomniac member

lol bafta, sa-ti gasesti puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.