|
Nu esti logat.
Problema cu mama-7#115 2009-12-27 14:21:20
Re: Problema cu mamaNu, si nici nu are pe nimeni, sunt sigura de asta. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #116 2009-12-27 14:24:30
Re: Problema cu mamaatunci poate fi asta un motiv...pt faptul k e asa iritata... te-ai gandit k poate ii este extrem de greu, singura cu 1 copil? (asta in cazul in care nu mai ai frati) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #117 2009-12-27 14:53:53
Re: Problema cu mamaDa, stiu si treaba asta. Probabil i-a fost greu cu mine... Banii n-au fost o problema insa. Si o inteleg! Cel mai probabil are si ea cine stie ce probleme pe cap, dar ar fi mult mai bine daca ar vorbi si nu s-ar inchide in ea. Nu-i cer sa vb cu mine in mod special, cu cineva in care are ea incredere! Si nu sa le stranga si sa ii suport eu scandalul... Sau nu stiu! Pur si simplu, ma termina psihic. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #118 2009-12-27 15:01:37
Re: Problema cu mamacine stie...poate nu are nici o prietena...in care sa aiba incredere deplina...sau cu care sa poata vb deschis. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #119 2009-12-27 15:15:24
Re: Problema cu mamaaadriana,eu cred ca mama ta sufera de o tulburare de personalitate paranoica...asta pt ca ai spus ca ea crede ca toata lumea are ceva cu ea si ii vrea raul...iar tulburarea asta prin chestiile astea se caracterizeaza in general deci trebuie sa o iei ca atare...intr-adevar un psiholog i-ar fi de mare ajutor in primul rand sa scape de toate frustrarile adunate si sa se deschida in fata cuiva insa iti va fi tare greu sa o convingi sa mearga sa discute cu cineva; ma gandesc eu ca se comporta asa cu tine pt ca te vede vinovata pentru viata ei, daca n-ai fi fost tu poate viata ei ar fi fost altfel...mai ales daca s-a despartit de tatal tau! unele persoane au o imnagine total distorsionata despre lume...viata & co. Publicitateloading...
#120 2009-12-27 15:32:42
Re: Problema cu mamaMultumesc skumpi si YoHanna! Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-12-27 15:41:31) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #121 2009-12-27 15:38:48
Re: Problema cu mamafii puternica si ajut-o sa-si revina "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #122 2009-12-27 15:40:53
Re: Problema cu mamaasa sa le faci pentru ca nu le face cu intentie #123 2009-12-27 15:45:24
Re: Problema cu mama
Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #124 2009-12-27 15:46:47
Re: Problema cu mamaaadriana,eu una te inteleg perfect,cu toate ca e clar ca mama ta are sigur o problema si este frustrata,dar...nimeni nu ii da dreptul sa se comporte cu tine asa. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #125 2009-12-27 16:16:20
Re: Problema cu mamaVai, multumesc wild_wind pt sustinere, ma dau lacrimile... Ma simt mult mai bine cand ma intelege cineva si cand nu ma condamna pe mine pt tot... Si intelege ca nu dramatizez sau fac pe victima. Chiar iti multumesc! Si tie, si fetelor. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #126 2009-12-27 18:37:22
Re: Problema cu mamaeu fetelor... de cand m-am despartit de al meu....am trecut printr-o perioada de imi vine sa ma duc unde vad cu okii.....intr-adevar el a gresit..dar mama knd a auzit si a vzt cand ne-am certat ca a venit la mn sa imi cera tot ce mi-a dat..(la nervi facand asta..si pt ca era disperat) at mama a luat foc de-a binelea...parca e turbata nici mavacar nu-mi mai da voie sa ies afara din casa ,krede ca ma duc sa vb cu el la telefon pe ascuns......nu mai stiu credeti-ma...a ofst in stare sa-l sune sa-i zik sa ma lase in pace ca e in stare sa-l faca sa dispara din oras.... e inebunita de-a binelea...nu mai stiu ce sa mai fac...mai nou a vb cu matusa sa ma verifice cu cine vb si daca vreodata ma intalnesc cu el sau vine el la mn cand ma duc la facultate..la buc....eu sunt din arges.......e parca turbata nu mai stiu ce sa mai fac..niciodata nu am avut asa sarbatori......ca anul asta ...si de revelion n-am voie cu prietenii pt k crede ca ei mediatizeaza si vor sa ne impacam......dar acum crede ca o sa fac asta in ambitie pt ca sunt constienta ca a reusit ce si-a propus sa ma despart de el.....stie ca e primul din viata mea...si nu a fost deacord...ea vroia ca si in cazul celorlalte fete..daca se poate dupa casatorie.....si acum ma face in toate felurile ca , crede ca eu ma vad cu el daca ies si cine tie ..ma culc iarasi cu el.....ma scoate din minti nu mai pot!!!!!!!!!11 “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #127 2009-12-28 00:42:25
Re: Problema cu mamaavand in vedere ca de craciun am fost ciondanita cu mama ca m-a facut proasta degeaba, adica n-am vb deloc una cu alta , are ceva daca-i iau cadou zilele astea, pana-n rev ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #128 2009-12-28 00:46:08
Re: Problema cu mamaEu sunt de parere ca ar fi chiar dragut, si ca semn de impacare asa si pt sarbatori. Offline #129 2009-12-28 00:51:13
Re: Problema cu mamade la un magazin din rahova de electrocasnice stii care-i faza? mi-a luat sormea placa si mi-a dat 200 pe ea. m-am dus si mi-am luat de aici de acasa una philips, la 120 lei, e buna si mi-au ramas si bani zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #130 2009-12-28 01:02:05
Re: Problema cu mamaCe te-ai scos eu o vreau pe aia, ma incanta faptul ca are cele 3 invelisuri. Na, o sa ma duc maine la altex, te-am tot batut la cap pt ca ma gandeam ca e de la un magazin mare gen domo, media galaxy stiu eu. La urma urmei vreau doar sa fie ok, nu ma mai zgarcesc atata Offline #131 2009-12-28 01:08:37
Re: Problema cu mamama, vezi poate iei alt remington mai ieftin de la altex zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #132 2009-12-28 01:15:23
Re: Problema cu mamaNu, ca m-am uitat pe site si nimic mai ieftin. Si bun, bineinteles Nu mi-am mai facut parul cu placa de vreo 2 sapt (pt mine e ceva, ca mi-l faceam aproape zilnic ) abia astept sa imi cumpar!! Ih, ce offtopic sunt Offline #133 2009-12-28 01:19:22
Re: Problema cu mamabafta, sa-ti gasesti zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|