homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu mama-6

#96 2009-12-24 16:35:11

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: Problema cu mama

**

Ultima oara a fost editat de blackberry (2009-12-24 17:15:13)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#97 2009-12-24 16:48:06

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

astazi am facut curatenie ca robu,m-am trezit de la 8 am facut mancare,m-am dus sa platesc datoriile.sa nu se duca ai mei ca ma gandesc ca vin obositi de la servici.si vine si proasta de maica'mea de la servici intra pe usa nici macar nu se uita la mine,numai zic ca nu mi-a raspuns la salut sau cand am intrebat-o ce a patit....si ii zic ca plec si eu la manichiura cu o pr(stia de aseara ca ma duc)si ea ma intreaba pai unde plec de ma duc sa imi fac unghiile,ca plec cand vine ea,gasi acuma rpd scuza sa plec.si ii explicai ca intr-o jum de ora ma intorc si pana mananca ei numai bine ajung si eu acasa si continuam treburile impreuna.apoi nu ma mai vaga in seama deloc cand o intrebai ce avem de facut.si ramansai acasa numai plecai niciunde,imi strica iar ziua si sarbatorile.o urasc din tot sufletul!

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#98 2009-12-24 16:56:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Mai fetelor, copilelor... cand o sa fiti mame o sa vedeti cat de mult inseamna copiii pt o mama. Sunt mai presus decat orice!
Nu mai fiti voi asa rele ca atunci cand nu o sa le mai aveti... o sa va fie dor si o sa va ganditi ca in loc sa va certati sau sa le urati, ati fi putut avea momente frumoase impreuna.

kram  kram  kram

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#99 2009-12-24 16:58:01

dulcinika007
Sr. member

pai si atunci de ce se comporta asa?oare nu inteleg ca si noi avem un suflet si ne consumam?

#100 2009-12-24 17:01:53

sunshine16
Banat
Site

Iubita mea, te inteleg perfect... am avut si eu o perioada urata cu mama.
Acum as vrea sa dau timpul inapoi si sa nu o ranesc niciodata.
Eu cred ca ar trebui sa te apropi mai mult de mama ta, sa incerci sa fiti prietene... nu cred ca ai o relatie apropiata cu ea.

Publicitate

loading...

#101 2009-12-24 17:03:03

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

f adevarat ce zici love kram
de cate ori m-am certat si eu cu mama in adolescenta...
iar acum o inteleg  f bine...insa sunt complet convinsa k o voi intelege pe deplin...de-abia cand o sa am si eu copii smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#102 2009-12-24 17:05:33

sunshine16
Banat
Site

par  Sa stii ca asa e... acum o inteleg pe deplin... pentru copilul meu as fi in stare sa imi dau viata... asa e orice mama.
Hai fetelor, nu mai fiti suparate, acum de sarbatori... e pacat!

#103 2009-12-24 17:10:17

dulcinika007
Sr. member

love_t a scris:

Iubita mea, te inteleg perfect... am avut si eu o perioada urata cu mama.
Acum as vrea sa dau timpul inapoi si sa nu o ranesc niciodata.
Eu cred ca ar trebui sa te apropi mai mult de mama ta, sa incerci sa fiti prietene... nu cred ca ai o relatie apropiata cu ea.

am incercat de n ori sa ma apropii de ea, in toate modurile posibile,dar toate sunt in zadar.ea il vede numai pe fratele meu(mai mare cu 11 ani),ala e de fapt copilul ei care o face fericita...chiar am auzit-o de multe ori cand zicea ca el e copilul ei preferat si multe altele.tin sa spun k nu i-am facut niciodata probleme,mai mult i-am dat numai motive de bucurie si am fost cuminte.

#104 2009-12-24 17:13:53

YoHanna
Insomniac member

poate pentru k simte...k tu o urasti !....desi...eu tind sa cred k ai exagerat cu asta...si esti doar suparata pe ea.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#105 2009-12-24 17:16:18

sunshine16
Banat
Site

De ce nu ii spui ce simti?
De ce nu o intrebi de ce spune ca fratele tau este copilul ei care o face fericita?
spune-i ca ai vrea sa deveniti prietene.. nu cred ca te-ar refuza, ba mai mult... cred ca ar fi o surpriza placuta smile

#106 2009-12-24 18:18:57

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

mami este prietena mea cea mai buna, vorbesc absolut orice cu ea, inclusiv despre sex. Nu radeti de mine, dar mami este foarte deschisa si ma sfatuieste in orice problema. Decat sa ii spun unei "prietene" mai bine lu` mami. Si daca ma cert vreodata cu ea, evident, e doar vina mea pt ca eu ma enervez din orice si nu imi convine mai nimic forgetit
Poate mama ta nu este o fire asa deschisa, nu stiu ce sa zic, dar nu ai voie sa zici ca o urasti, asa cum o fi ea e totusi persoana care ti-a dat viata. Ai grija ca mai tarziu ai sa regreti cuvintele astea smile oricum sper sa va rezolvati problemele puss

#107 2009-12-27 03:38:12

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Eu o spun clar si raspicat: imi urasc mama! O sa va povestesc eu... Dar nu in seara asta ca ma simt bine si n-as vrea sa ma apuce plansul...

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#108 2009-12-27 12:33:54

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

aadriana a scris:

Eu o spun clar si raspicat: imi urasc mama! O sa va povestesc eu... Dar nu in seara asta ca ma simt bine si n-as vrea sa ma apuce plansul...

how sad!   supa

#109 2009-12-27 12:53:13

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu o spun cu rautate insa atunci cand mama nu va mai fi langa voi o sa va urati voi pe voi pentru ca odata ati putut gandi/spune asa ceva.... sad

se aplica si aici tot treaba aia cu apreciatul omului atunci cand e prea tarziu ...

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#110 2009-12-27 13:35:55

aadriana
Sr. member

supa Foarte sad! Si imi pare si mie rau cand spun ca o urasc sau chestii de genul. Dar nu mai am rabdare.

So... Parintii mei sunt divortati, nu mi-am vazut tatal de pe la vreo 3 ani defapt stiu cum arata din poze. Am trait 20 de ani cu impresia ca el e cea mai rea persoana de pe pamant si ca nu s-a interesat deloc de mine cand probabil am avut nevoie de el; acum am aflat ca defapt nu e asa, ca mama i-a interzis sa ma vada si evident, ea era vinovata pt tot ce s-a intamplat rau intre ei.

De mica, n-am stat prea mult cu mama ea era ocupata si nu avea timp de stat cu mine, o vedeam doar in weekend-uri. Pana sa incep scoala am stat la bunici, oamenii pe care-i iubesc mai mult ca orice de pe lumea asta... Cand am inceput scoala ea era mai mult plecata si stateam singura in casa, ma trezeam singura sa merg la scoala, etc. Ea stia ca daca imi da bani sa-mi cumpar ceva de mancare am totul, si nu am nevoie de ajutorul unei mame, de o imbratisare, de-o  vorba buna. M-a afectat mult asta, mai ales atunci; acum inteleg, "dragoste cu sila nu se poate" pana la urma supa .

Sar peste multe etape si ajung sa povestesc ce se intampla acum... Sunt om linistit in general, nu ma plimb pe la petreceri, betii, etc. Am un program infernal la facultate care din pacate nu imi permite sa lucrez... In plus sunt implicata in diferite activitati, deci ajung obligatoriu dupa ora 6 seara acasa. Si atunci mai mereu incepe mami scandalul. ca eu nu fac nimic acasa(desi eu fac mancare, curatenie, etc... neutral ), ca mie mi-a trebuit facultate, ca eu de ce nu-i aduc bani, ca sunt o citez "curva ordinara", imi spune ca sunt urata, ca sunt grasa, ca e sigura ca nu o sa gasesc pe nimeni care sa ma iubeasca, ca o sa mor singura asa cum sunt acum, imi spune ca sunt cea mai rea persoana de pe pamant... In plus imi gasesc hainele taiate cu foarfeca,  cursurile imprastiate toate prin camera... Mi-a zis de nenumarate ori sa plec, mi-a facut si bagajul si as pleca! Dar nu am unde supa Citez : "pleaca sa pot fi se eu fericita, ca din cauza ta eu nu mi-am trait niciodata viata cum am vrut" neutral
Am fost internata la inceputul lunii pt ceva probleme la rinichi, a fost de 3 ori la mine si pt asta mi-a scos ochii ca ea trebuie sa se deranjeze sa faca mancare sa-mi aduca neutral Si ca e vina mea, ca am vrut sa fac pietre la rinichi lol Ma si amuza dementa ei!
Ea nu are nici o prietena, e invidioasa pe toata lumea, toti sunt imperfecti si gandesc incorect doar ea o face excelent. E invidioasa si pe mine! Ca ma descurc, ca sunt de "n" ori mai frumoasa ca ea, ca imi sta bine cu orice haina chiar daca am 3 kg in plus!
Si sincer, eu... nu prea mai pot indura toata situatia asta! Deja in mare parte sunt distrusa psihic. Simt uneori ca nu mai pot lupta inca un an, 2 ca sa plec, am lupat de cand ma stiu si am cam ajuns sa nu mai pot duce noptile nedormite, lacrimile, stresul si tensiunea din casa...

Am noroc doar ca am ce-i mai buni prieteni de pe pamant! Dar putini stiu partea asta. Sunt vesela, plina de viata, de la vanzatoarea de la chiosc pana la cel mai dur profesor se bucura cand ma vad! Asta e partea in care sunt apreciata, iubita... Iubita de oricine altcineva dar nu si de mama.
Am incercat de nenumarate ori sa ma apropii de ea, n-am reusit, ma respinge clar. As vrea sa o si ajut cumva! Sa scape de frustrarile ce le poarta si de dezamagirile ei, nu accepta nimic. Daca i-am zpus de un psiholog zice ca ea nu-i nebuna ca sa mearga.
Evident, avem si clipe froarte frumoase impreuna... Perioade in care ne intelegem perfect! E calma, nu e agresiva si e totul atat de frumos:X

Mi-e putin rodnar ca v-am povestit...
PS: Ce mesaj lung  hmm

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-12-27 13:45:10)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#111 2009-12-27 13:57:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

de ce aveti tendinta sa dati vina pe copii cand relatia intre ei si mame nu merge? exista si printre mame oameni fara suflet. si oamenii fara suflet fac copii. copii care or sa sufere mare parte din viata din cauza asta. daca voi ati avut mame ok care v-au iubit sau voi la randul vostru sunteti mame si va iubiti din tot sufletul copiii probabil vi se pare greu de acceptat ca o mama ar dori raul copiilor ei. dar se intampla uneori. pur si simplu sunt oameni foarte rai sau cu probleme la mansarda.
aadriana, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. sper sa fii suficient de puternica si sa incerci sa te lasi afectata cat mai putin.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-12-27 14:08:10)

#112 2009-12-27 14:01:17

YoHanna
Insomniac member

faptul k sunt si momente cand va intelegeti perfect...nush...imi da impresia k acele cuvinte urate care ti le zice...le zice la nervi.
unii oameni chiar nu se pot controla...
oricum ... e trist ca nu l-a lasat pe tati tau sa te viziteze...dar cine stie ce vina a avut si el.

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-27 14:01:33)

#113 2009-12-27 14:09:09

aadriana
Sr. member

aadriana a scris:

gargarita a scris:

de ce aveti tendinta sa dati vina pe copii cand relatia intre ei si mame nu merg? exista si printre mame oameni fara suflet. si oamenii fara suflet fac copii. copii care or sa sufere mare parte din viata din cauza asta. daca voi ati avut mame ok care v-au iubit sau voi la randul vostru sunteti mame si va iubiti din tot sufletul copii probabil vi se pare greu de acceptat ca o mama ar dori raul copiilor ei. dar se intampla uneori. pur si simplu sunt oameni foarte rai sau cu probleme la mansarda.
aadriana, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta. sper sa fii suficient de puternica si sa incerci sa te lasi afectata cat mai putin.

Merci gargarita  kram O sa trec eu peste! Chiar daca uneori mi-e mai greu..

YoHanna, am uitat sa zic ca tati incearca acum sa ia legatura cu mine, si a aflat ea si s-a suparat rau rau de tot:| Si m-a facut tradatoare.
Si cred si eu ca poate le spune la nervi, de unde rezulta ca ea e prea nervoasa si tot timpul iritata, chiar daca nu are motiv! M-am gandit serios ca are o problema undeva in sfera pshica. Ea traieste mereu cu ipresia ca cineva comploteaza impotriva ei, ca noi cei din jur ii vrem raul.

#114 2009-12-27 14:15:12

YoHanna
Insomniac member

s-a recasatorit?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.