|
Nu esti logat.
Problema cu mama-6#96 2009-12-24 16:35:11
Re: Problema cu mama** Ultima oara a fost editat de blackberry (2009-12-24 17:15:13) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #97 2009-12-24 16:48:06
Re: Problema cu mamaastazi am facut curatenie ca robu,m-am trezit de la 8 am facut mancare,m-am dus sa platesc datoriile.sa nu se duca ai mei ca ma gandesc ca vin obositi de la servici.si vine si proasta de maica'mea de la servici intra pe usa nici macar nu se uita la mine,numai zic ca nu mi-a raspuns la salut sau cand am intrebat-o ce a patit....si ii zic ca plec si eu la manichiura cu o pr(stia de aseara ca ma duc)si ea ma intreaba pai unde plec de ma duc sa imi fac unghiile,ca plec cand vine ea,gasi acuma rpd scuza sa plec.si ii explicai ca intr-o jum de ora ma intorc si pana mananca ei numai bine ajung si eu acasa si continuam treburile impreuna.apoi nu ma mai vaga in seama deloc cand o intrebai ce avem de facut.si ramansai acasa numai plecai niciunde,imi strica iar ziua si sarbatorile.o urasc din tot sufletul! Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #98 2009-12-24 16:56:31
Re: Problema cu mamaMai fetelor, copilelor... cand o sa fiti mame o sa vedeti cat de mult inseamna copiii pt o mama. Sunt mai presus decat orice! Offline #99 2009-12-24 16:58:01
Re: Problema cu mamapai si atunci de ce se comporta asa?oare nu inteleg ca si noi avem un suflet si ne consumam? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #100 2009-12-24 17:01:53
Re: Problema cu mamaIubita mea, te inteleg perfect... am avut si eu o perioada urata cu mama. Offline Publicitateloading...
#101 2009-12-24 17:03:03
Re: Problema cu mamaf adevarat ce zici love "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #102 2009-12-24 17:05:33
Re: Problema cu mama Sa stii ca asa e... acum o inteleg pe deplin... pentru copilul meu as fi in stare sa imi dau viata... asa e orice mama. Offline #103 2009-12-24 17:10:17
Re: Problema cu mama
am incercat de n ori sa ma apropii de ea, in toate modurile posibile,dar toate sunt in zadar.ea il vede numai pe fratele meu(mai mare cu 11 ani),ala e de fapt copilul ei care o face fericita...chiar am auzit-o de multe ori cand zicea ca el e copilul ei preferat si multe altele.tin sa spun k nu i-am facut niciodata probleme,mai mult i-am dat numai motive de bucurie si am fost cuminte. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #104 2009-12-24 17:13:53
Re: Problema cu mamapoate pentru k simte...k tu o urasti !....desi...eu tind sa cred k ai exagerat cu asta...si esti doar suparata pe ea. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #105 2009-12-24 17:16:18
Re: Problema cu mamaDe ce nu ii spui ce simti? Offline #106 2009-12-24 18:18:57
Re: Problema cu mamamami este prietena mea cea mai buna, vorbesc absolut orice cu ea, inclusiv despre sex. Nu radeti de mine, dar mami este foarte deschisa si ma sfatuieste in orice problema. Decat sa ii spun unei "prietene" mai bine lu` mami. Si daca ma cert vreodata cu ea, evident, e doar vina mea pt ca eu ma enervez din orice si nu imi convine mai nimic Offline #107 2009-12-27 03:38:12
Re: Problema cu mamaEu o spun clar si raspicat: imi urasc mama! O sa va povestesc eu... Dar nu in seara asta ca ma simt bine si n-as vrea sa ma apuce plansul... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #108 2009-12-27 12:33:54
how sad! Offline #109 2009-12-27 12:53:13
Re: Problema cu mamanu o spun cu rautate insa atunci cand mama nu va mai fi langa voi o sa va urati voi pe voi pentru ca odata ati putut gandi/spune asa ceva.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #110 2009-12-27 13:35:55
Re: Problema cu mama Foarte sad! Si imi pare si mie rau cand spun ca o urasc sau chestii de genul. Dar nu mai am rabdare. Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-12-27 13:45:10) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #111 2009-12-27 13:57:20
Re: Problema cu mamade ce aveti tendinta sa dati vina pe copii cand relatia intre ei si mame nu merge? exista si printre mame oameni fara suflet. si oamenii fara suflet fac copii. copii care or sa sufere mare parte din viata din cauza asta. daca voi ati avut mame ok care v-au iubit sau voi la randul vostru sunteti mame si va iubiti din tot sufletul copiii probabil vi se pare greu de acceptat ca o mama ar dori raul copiilor ei. dar se intampla uneori. pur si simplu sunt oameni foarte rai sau cu probleme la mansarda. Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-12-27 14:08:10) Offline #112 2009-12-27 14:01:17
Re: Problema cu mamafaptul k sunt si momente cand va intelegeti perfect...nush...imi da impresia k acele cuvinte urate care ti le zice...le zice la nervi. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-27 14:01:33) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #113 2009-12-27 14:09:09
YoHanna, am uitat sa zic ca tati incearca acum sa ia legatura cu mine, si a aflat ea si s-a suparat rau rau de tot:| Si m-a facut tradatoare. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #114 2009-12-27 14:15:12
Re: Problema cu mamas-a recasatorit? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|