homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu mama-4

#58 2006-09-15 15:07:37

AdelaMaria
New member
Inregistrat: 2006-09-14

Re: Problema cu mama

Suntem de 1 an impreuna....si parca nu as vrea totusi sa stau la ai lui....

#59 2006-09-15 15:13:10

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Probabil ca solutia cea mai buna ar ramane tot mutatul, asta daca vrei sa continui sa ai si viata personala "in liniste" fara certuri si, mai rau batai... Eu una asa as proceda, sunt si mai impulsiva si n-as suporta sa dea (chiar si) mama in mine la varsta asta...
Ar trebui sa fie mandra de tine, ca dupa atata ASE mai faci si masterul... si sa te inteleaga ca ai si tu drepturi ca oricare om, nu esti calugarita, si ca simti nevoi firesti pe care orice om le are. Mama e mama, dar in viata nu vei sta doar cu dragostea mamei...
Ce-as face eu (nu-ti spun sa faci si tu la fel, caci e optiunea ta sa alegi sa urmezi sfaturile cuiva, sau sa faci cum consideri tu ca e mai bine): as vorbi INCA o data cu ea, incercand sa pastrez cat mai mult calmul in discutie, si i-as explica: un om la 25 de ani simte nevoia sa inceapa sa mearga pe drumul sau, Sa imi dea drumul sa zbor, sa ma ajute cu un sfat si-o vorba buna... si asa nu ma va pierde. caci o voi iubi si  mai mult daca ma intelege ca VREAU SA TRAIESC, nu sa vegetez la umbra fustelor ei!   
Daca va pastra atitudinea de "gardian al inchisorii"... imi va pierde sigur dragostea!
Si daca nici asa nu ne-am intelege... as pleca unde-as vedea cu ochii, sa-mi vad de viata, ca anii tineretii nu-i mai traiesti inca o data... si poate ca mi-ar fi mai bine!
Eu asa as proceda. Ramane sa vezi ce poti face, pentru ca tu vezi cel mai bine ce optiuni ai (apropo si de plecat de-acasa, rude, prieteni... PRIETENUL... exploreaza tot ce ti se ofera si alege ce e mai bun pentru tine!)
Multi, multi pupici... si bafta, sa iasa lucrurile bine!

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#60 2006-09-15 15:16:38

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Adela, e greu de gasit camin in buc, dar nu e imposibil. vezi ca incep cazarile saptamana care vine - incearca pe la un decan ceva.. pe la o facultate..
sau cumpara un loc. e in jur de 250-300E.. macar dai odata si apoi dai cate un mil pe luna, nu ca la apartament.
incearca sa te interesezi!!

#61 2006-09-15 15:16:41

AdelaMaria
New member

Multumesc mult pt sfaturi fetelor!!

#62 2006-09-15 15:38:53

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

adela ai zis ca esti impreuna cu uby tau d 1 an.eu zik k e ok s t muti cu el,totusi va cunoasteti de cva timp.mai bine asa decat sa ti se faca capul calendar.daca mai incearca mama ta s dea in tine apara-te,yo stiu..prinde-i mainile in asa fel incat s nu dea in tine,vb cu ea si fa-o sa inteleaga ca nu mai esti un copil de 12 ani.yo stiu..nushu dk zic bine ce zic..ai putea s o intrebi asa subtil..."dar u cand erai de varsta mea,ai fost usa de biserica???" impune-te in fatza ei sa nu te mai trataeze in halul asta. gandeste-te la optiunea cu mutatul la prieten, ca pun pariu daca t vei muta la el,va incepe apoi sa te sune sa vi acsa.asa fac toti parintii.si la batranete mai se mira dc nu ii ajuta copii lor si uita de ei(sunt cazuri ).

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Publicitate

loading...

#63 2006-09-15 15:55:56

AdelaMaria
New member

Crede-ma ca am incercat de n ori sa vorbesc cu ea....nu intelege.....
Dupa multe certuri vazand ca nu am cu cine discuta....am hotarat sa tac.....Dar nici asa nu e bine...tot gaseste motive sa se ia de mine.....
Spune ca ea e parinte si trebuia sa fac ca ea, si ca dc mai vreau sa stau in casa ei sa fac ce spune ea....
Oricum trebuie sa ma gandesc bine unde o sa ma duc pt ca dc plec nu vreau sa ma mai intorc.....
Ganditi-va dc m-as intoarce dupa o perioada o sa-mi spuna ca a avut dreptate......ca m-am intors cu coada intre picioare...
Iar la prietenul meu as vrea sa ma mut cand e timpul nu fortata de imprejurari....ca poate sa fie bine, sau poate nu ...si atunci ce fac....

#64 2006-09-15 16:05:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

niciodata nu o sa stii sigur kum o sa fie dac te muti la prietenul tau.poate or sa apara mici certuri..e ceva normal cand 2 oameni stau impreuna dar gandeste-te k in nici un caz nu vei avea viata pe care o ai acum.din ce ai zis tu pana acum adela...tind sa cred k nu prea ai iesit din cuvantul mamei tale si ai facut mereu k ea...si fiind obishnuita sa o asculti...se intampla asa.uite cum zicea cineva mai sus...ai avea vreo 3 variante: prieten ( iti si recomand in cazul in care si parintii lui sunt alaturi de tine),rude (dar aici ar putea interveni mama ta si ar iesi cu scandaluri) sau o camera de camin.sper sa iei decizia cea mai buna.oricand e timpul sa te muti cu iubitul dac crezi k il cunosti...si zic eu k intr-un an de zile au fost multe( si bune si rele) si stii ce are in cap.plus k dac ti-a si propus sa te muti la el..zic k tine la tine si nici lui nu-i e bine k sta si se mai gandeste ce iti mai face mama ta.sa-ti fie bine si asteptam vesti

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#65 2006-09-15 16:06:45

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ma scuzi ca zic asta..e mama ta stiu dar... eu cred ca a innebunit.nu poate sa te tzina cu forta..c naiba nu intelege?ignoro..cnd gaseste motive de cearta..fi indiferenta cu ea daca asta vrea cu adevarat.. sa ramana fara tine...yo tzin minte anu trecut, in vara ca am aj la 11 acsa si a inceput s tzipe la mine ca asa si pe dincolo, ca ce asta e ora de venit acsa pt o fata..a vruts  dea in mine si nu am lasat-o,i-am zis sa nu mai dea niciodata in mine ca dupa o sa-i para rau..acm vin acsa pe la 10:30-11. vd ca s-a obisnuit...si de fiecare data cand a vrut sa dea in mine i-am prins mainile.eu ripostez daca vd ca cineva incearca sa ma loveasca.mama ta da dovada de egoism...

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-15 16:09:34)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#66 2006-09-15 16:21:15

AdelaMaria
New member

Si eu ripostez crede-ma...dar poate ca mama ta a inteles cand i-ai zis sa nu mai incerce sa dea.....a mea face mai rau...iese un intreg scandal.....mi-e rusine de vecini...
Si, animalutza, sa stii ca nu tot timpul am ascultat-o, am facut ce am crezut eu ca e bine....intotdeauna...si ea tocmai asta nu suporta.....sa nu fac ca ea....
Cred ca e geloasa pe prietenul meu......vede ca nu o mai bag in seama si stau mereu cu el si asta o scoate din sarite....Dar a cam sarit calul.....
Cand mai vine iubi pe la mine imi reproseaza ca ii dau suc sau un fursec ceva...spune ca sunt proasta ca-i stau in fata....si o daore sufletul

#67 2006-09-15 17:51:55

cat_eyes
Full member

Adela, esti femeie in toata firea. nu permite sa te controleze sau sa te jigneasca!

#68 2006-09-15 19:34:12

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

si eu zic sa te muti la prietenul tau, chiar daca e din cauza asta. asa o sa si vezi daca iti este bine daca locuiesti cu el ...si o sa progresezi in relatia ta, parerea mea. cum paote sa dea in tine? am inteles asta ca mai dadeau si in mine dar acum cativa ani. acum daca ar mai da in mine cred ca nu as mai vorbi cu ei cateva luni bune.e prea de tot! nu se poate asa! ai si tu viata ta char daca inca nu ai plecat de acasa! sa se gandeasca la asta. paote poti sa iei legatura cu tatal tau. poate vorbeste el cu ea.trebuie sa faci ceva.
iar de camin..chiar si eu ma gandeam la inceput sa-mi vand locul in camin si sa ma mut la soricelul meu. dar m-am gandit eu ca ...mai bine nu. i nregie sigur gasesti. se pun in vanzare, se mai muta fetele la baieti, si mai fac bani asa:D.gasesti sigur prin anunturi.

In dragoste si in razboi totul e permis!

#69 2006-09-15 20:23:19

cat_eyes
Full member

prietenul tau ce zice despre asta? presupun ca stie situatia!
nu cred ca ar trebui s te pripesti si sa te muti cu el din acest motiv.

#70 2006-09-15 21:13:28

eakarina
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-12

eu cred ca mama adelei incerca sa traiasca prin ea tot ce n-a avut parte in tinerete.a adunat ranchiuna in suflet si acum are asupra cui s-o reverse.asa era bunica mea,a tocat-o pe maica-mea.si incerca si maica-mea sa faca acelasi lucru cu mine.si am tipat ,am urlat, m-am revoltat,am plans si am facut-o sa priceapa ca eu sunt eu,ea e ea si fiecare are viata lui.acum ma inteleg destul de bine cu ea.asa cum copiii tb educati de mici asa tb si parintii putin educati.dc ar fi avut o depravata la usa inteleg ca s-ar fi comportat la fel.n-a invatat sa aprecieze faptul ca are un copil f bun la usa si nu o pramatie cum ar merita.ar fi f bine sa te muti pt un timp,vei vedea ca asta va fi lovitura de care are nevoie pt a-si da seama cat de mult greseste.

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#71 2006-09-16 10:51:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

adela, pana reusesti sa te muti, vb cu tatal tau si incercati sa o duceti la un psiholog, psihiatru, poate isi mai revine. iar daca incearca sa dea in tine, poti sa te aperi in asa fel incat sa o faci sa ii fie frica de tine, poate asa nu te mai cearta si realizeaza cum stau lucrurile de fapt. in privinta mutatului: nu poti sa faci un imprumut si sa iti cumperi ceva?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#72 2006-09-16 12:51:16

anouk
Full member
Inregistrat: 2006-09-05
Site

ok.... hai sa va explic eu cum e cu mutatul ... o luam cu inceputul... in camin studentzesc, unde stam noi... locuri se pot cumpara lejer, nu de la decan, ci de la administratie...dar problema e ca in camine stau cate 3-4-5 in camera... daca ar fi sa stai sg ar trebui sa platesti pt toti... si nu merita...
asha... cu chirie... daca ai putina minte (nu zic ca nu ai smilesmile ) asha.. si putin noroc, gasesti ap cu 2 camere la 250 de euro pe luna... in eventualitatea ca te mai muti cu cineva, e mai mult decat convenabil... poti sa-ti gasesti spre ex 2 tipe studente, care sa stea in aceeasi camera, si at o sa fiti 3... impartit la 250.... e mai convenabil asa decat in camin (unde din nefericire stau eu :smile( )... intretinerea nu vine prea mult... max un milion (cam asa am inteles)... in conditiile in care lucrezi poti sa te muti!!! CREDE-MA!!! caminele studentesti nu sunt convenabile, si sunt jegoase (locuri poti sa mai cumperi si de la studenti)... maj celor care stau in camin, imediat cum se angajeaza, se muta... ideea e ca noi depindem de banii d'acasa... tu NU...
  asha ca ia-ti inima in dinti, si sunt sg ca mai gasesti 2 tipe... si te muti... fara sa mai fie nev sa te mai certi cu mama ta.... fara alte probleme... pana la urma probabil "are si ea o varsta" smilesmile si are nevoie de liniste, si sa nu-si mai faca griji.... multa bafta smile

" La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor

"i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb

#73 2006-09-16 14:21:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

anouk imi place cum ai prezentat lucrurile, mai ales pt k ai perfecta dreptate, se poate smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#74 2006-09-16 16:24:08

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

blue_elf, zisesei ca renunti sa mai scrii prescurtat...wink
Adela, ai o situatie tare grea. Nu incerc sa gasesc justificari sau sa caut o explicatie pentru ca n-am trecut prin asta, nu sunt mama si nici n-am experienta de viata sa-mi dau cu parerea, nu vreau sa fiu ipocrita. Insa iti spun ce stiu de la frate-meu si de la prietenul meu.
Sau hai ca-mi dau cu parerea intr-o privinta: nu te muta la prietenul tau. Indiferent cum stau lucrurile intre tine si el sau parintii lui, nu te muta. Lucrurile se schimba. Si din nefericire si oamenii. Sa nu ai probleme mai tarziu.
Apoi...deadrose, nu stiu daca stii cat e de greu sa faci un imprumut. Frate-meu avea salariu de 12mil si nu ii dadea nimeni imprumut sa-si ia macar o garsoniera. Pt ca cea mai ieftina garsoniera decenta e cam 38000euro. Bani pe care el nu ii putea obtine. Acum si-a schimbat serviciul speram sa reusim ceva. El sta cu chirie cu prietena intr-o garsoniera undeva in Pantelimon...chiria e 180 de euro. Fara mancare de la mama nu le-ar ajunge banii...iar ei impart cheltuilile si sunt 2...ap de 2 camere e si mai scump la intretinere, are si chiria mai mare...deci asta merge numai daca gaseste pe cineva sa stea cu ea. Dar cred ca daca era cineva interesant deja ii propunea sa stea impreuna...
Caminul...caminul se cumpara de la studenti, e in jur de 300 de euro in regie. Incearca sa cumperi camin in regie in camera de 4. Ai avea baia la camera, camera destul de mare...mie mi se pare cel mai usor. Il poti ruga pe prietenul tau sa te imprumute, sa te ajute sa-l cumperi si apoi ii dai banii inapoi in transe. Oricum, in camin platesti cateva sute de mii vara si iarna maxim 8-900, ceea ce e cel mai usor. Asta pt ca, din cate stiu eu, cumperi un loc in camin, un pat, nu o camera de 4 persoane si stai singura...de asta n-am auzit pana acum.
Dar, pana iei o hotarare, depune-ti CV-ul peste tot pe net, poate gasesti o slujba mai buna, din pacate cu 9mil nu stiu daca te-ai descurca singura. Si sincer, cred ca masterul iese din calcul.
Eu zic sa nu iti faci obligatii nicaieri, nici macar la prieten, sa lupti singura, ai putere, crede-ma! Daca poate cineva sa te ajute, sa iti dea niste bani pe care sa ii dai apoi inapoi, cand si cat poti, deci de la cineva cunoscut. Daca ai rezistat la asa un chin atata timp, poti sa duci multe.
Bafta multa! Ai grija de tine! Hai ca tot mi-am dat cu parerea pana la urma big_smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#75 2007-01-05 07:50:12

Cr|st|nA
New member
Inregistrat: 2007-01-04

buna fetelor... din cate am vazut pe aici nu sunt singura care are probleme cu mama:((
Eu am 17 ani (in februarie fac) si la mine ii chestia k nu ma lasa la discoteca.. de ce nu shtiu dar nu ma lasa...iar mama ii o fire care ar vrea sa ma stie toata ziua in siguranta,si cand sunt la scoala zice ca i ingrijorata dar nu ar avea motive pentru k is un copil cuminte da dracu shtie ce are sincer nu mai stiu ce sa ii zic ma cearta din orice nu fac nimik bine si seara la 8 30 tre sa fiu in casa.Ce as putea sa fac ca sa mai pot iesi si eu la o discoteca din cand in cand?? ajutati-ma ca pe cuvantul meu m-an saturat sa imi tot mint prietenii k nu am chef de discoteca cand adevaratul motiv este acela k nu ma lasa mama sad

#76 2007-01-05 10:58:59

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Cr|st|nA, nici mama nu ma lasa la 17 ani, nici la 18, abia acum cred ca m-ar lasa, dar tot cu o retinere (fac 20 in curand)! E normal sa-si faca griji, vrea sa te protejeze de toate relele care se pot intampla, si stii si tu cate se pot intampla!
Iar pe prietenii tai nu e nevoie sa-i minti, d'aia sunt prieteni, pentru a le putea spune adevarul! Eu mereu le spuneam "nu ma lasa, nu pot!". Mie mi-e mai aiurea sa zic ca nu vreau decat ca nu ma lasa... de multe ori ma scoteam cand nu aveam chef spunand ca nu ma lasa, chiar daca ma lasa big_smile ! Nu fii suparata! O sa ai tot timpul din lume sa te saturi de discoteci si de facut ce vrei tu! Asa repede trec anii astia ca nici n-o sa-ti dai seama! Mda... vorbesc ca o mamaie, dar asa este...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.