homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema cu mama-3

#39 2006-09-14 23:39:50

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Re: Problema cu mama

Roxi.. asa ma gandeam si eu.. dar nu m-am exprimat ca sa nu o jignesc. nici nu am ajuns la sf mesajului .. din cauza 'dialectului'.

#40 2006-09-15 00:11:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

moama greu mai e de urmat un mesaj cu y q sh si etc . a innebunit lumea cu messengerul asta .
eu vreau sa va spun k mi-am inteles parintii .. cand mi-a explicat mama de ce nu-mi da libertate 100% . din spusele ei am inteles ca le vine foarte greu faptul ca am crescut mare si k nu mai sunt cu ei in casa sa ne uitam toti la tv cum faceam inainte si acuma vin la 12 noaaptea acasa , sau ca ma stiu departe undeva si nu suntem cu toti impreuna , sau ca nu ma stiu dormind la mine in pat si sunt in patul unui baiat(prietenul meu in cazul asta)
Le-a fost tare greu cand vara asta au mers singuri in concediu k pana acuma am mers cu totii ... le vine greu cand plec de paste sau de craciun sau de revelion si ii las singuri in casa .

Mi=au dat lacrimile cand am auzit-o si i-am dat dreptate dar ... chestiile astea nu trebuiesc duse la extrem cum face mama adelei . Ceea ce face mama ei se numeste supraprotectie si grija exagerata , in nici un caz sa nu crezi k te uraste . E imposibil .
Acuma nu gasesc scuze pt parintii mei k nu usnt de acord cu ce fac dar cel putin ii inteleg si m-am pus in locul lor ... si mie mi s-ar rupe sufletul k copilul meu cu care ma jucam radeam si alcatuiam o familie are acum alta "familie" .
Prim plecarea noastra de acasa se destrama familia , mai ales daca suntem singure la parinti

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#41 2006-09-15 00:31:06

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

roxi sunt de acord cu tine,cam greu de deslusit.ma rog am citit o data in bravo girl parca o scrisoare de la o copila de 13 ani care isi incepuse viata sexaula si bla-bla-bla intrebari de copila de 13 ani care de fapt habar nu avea pe ce lume este,ma rog probabil ca asta nu este cazul tau yo_dulcyk.nu vrem sa fim rautacioase dar esti putin cam mica.ar fi bine sa il aduci acasa sa vad si ai tai cu cine iesi in oras si cine este el.daca le spui ca le vei face cunostiinta cu el poate ca o sa fie mai indulgenti.incercarea moare n-are:)

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

#42 2006-09-15 01:26:47

RoxiFreak
New member
Inregistrat: 2006-09-08
Site

nereida smile serios acum tu sa fii mama .. sa vina copilu acasa cu unu de vreo 20 - 21 de ani ca fetele de 13 . 14 15 ani numai iubiti d-astia au .. ce i-ai zice ? du-te mama cu el ? si stim toate fetepe peste 18 ani ce vor baietii de 20 de ani de la fetite fara experienta .. e bucata aia de carne .. nenorocita .. careia i se spune himen smile

#43 2006-09-15 01:29:22

nereida
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2006-07-29

cred ca as face stop cardiac sa o vad pe fetita mea cu unul de 20 de ani.diferenta de varsta nu este mare(si intre mine si iubi sunt 8 ani) dar cand ea are 13 si este un copil el are 20 sie ste un om in toata firea responsabil si cu griji.dar asa cand esti mai mare nu prea se vede o astfel de diferenta

Be happy for this moment cause this moment is your life...take care!

Publicitate

loading...

#44 2006-09-15 01:32:56

RoxiFreak
New member
Inregistrat: 2006-09-08
Site

exact smile asta e si problema nu diferenta de varsta dintre cei doi , ci varsta ei mai ales . hai la 16-17-18 ani poti sa-ti dai si tu seama de intentiile iubitului chiar daca are 24-25 .. dar la 13 ani .. daca-ti zice ca te iubeste si ca esti frumoasa .. gata ai lesinat .. te-ai indragostit si faci tampenii hmm

#45 2006-09-15 09:16:24

AdelaMaria
New member
Inregistrat: 2006-09-14

Cat_eyes....sunt din Bucuresti
La ce chestie te-ai gandit????

#46 2006-09-15 09:54:54

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

mei blue_elf..scuze ,dar poti sa scrii si tu fara k,y,sh,tz,my si alte prescurtari? nu de alta dar sta lumea minute intregi sa-ti descifreze mesajele!!!!fa si tu un efort,ce naiba...nu avem timp de hieroglife!! sad

blue_elf a scris:

citesc si ma gandesc k sunt alte cazuri mai rele k al meu.adela u simti k mami tau nu t uby?nu-ti arata afectioune? cand erai mai mika tot asa facea?gasea motive d cearta?si ai mey sunt exagerati cateodata dar nici in halul asta..si my ales k u ai 25 d ani in puii mei.tzin minte k si lu sormea mai ii facea asa,chiar dk avea 23 d ani sau oricum trecuta d 18.re acm 25 si vd k dk a intrat in ei s-au my calmat.tzine de serviciul acela de 9 mil,si mai cauta si altul my banos decat acela.yo_duulcyk yo zik s vb cu mama ta at. cnd e my bine dispusa,prinde curaj si spune-i k ai un pr.poate o s-ti zik k esti prea mik...deh..nu se stie u macar incearca,eventual s-l cunoasca si dansa k s nu stea cu griji.incercarea moarte n-are,stiu k ai un sentiment d frik s-i zik asa am si yo s-i zik mamei mele k am fct-o,eu d 1 an si 7 luni nu am zs nik(d cnd sunt cu uby meu cu care am si fct-o si a fost primul si vice versa)practik nu-i pot zice...mie k o s fca crize si s nu fca cva cu inima..Doamne freste..ink my stau s nu scot o vb..cnd e situatie delikt iti e greu s-i zici.asa k prinde curaj si vb cu ea.si oricum l urma urmei tot odata si odata vei avea un pr.

Sim y 

#47 2006-09-15 09:55:59

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

vedeti ca ati ajuns la vorba mea? hahaha, ce ma bucur! big_smile bafta la deslusit mesaje!

#48 2006-09-15 10:50:51

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mama nu a avut nik ku mine pana a gasit antibebe-urile.si m-a intrebat dac ma culc cu pr meu...i-am zis k da..incepuse si ea ca daca ma lasa el eu cu cine ma mai marit k nu se mai uita nimeni la mine si kestii de astea big_smile da am vb cu ea..am reusit sa o fac sa inteleaga.i-am zis sa stea linishtita k am eu grija si nu fac nici o prostie.si park ne intelegem mai bine.stiu k a deranjat-o atunci kand a aflat asa dar...e bine k nu a exagerat si am vb cu ea i-am zis de nu stiu cate ori sa stea linishtita.eu fiind si la facultate..trebuia sa aiba incredere in mine k acolo puteam sa fac ce vreau si sa vin la ce ora vreau.ma bucur k nu au fost probleme.am stat kiar si cu prietenul meu in camera la facult, a mai facut ea nazuri la inceput...da n-a mai avut ce zice..eu oricum stateam cu el kiar dac nu era de acord.si acum cred eu k are mare inkredere in mine.si mama prietenului ne-a zis atunci sa avem grija,prietenul sa aiba grija de mine big_smile a fost ok. in cazul tau adela maria..hm..e cam aiurea da eu una m-as fi mutat deja la prieten.inteleg k isi mai fac parintii griji da nici in halul asta.cred k asta e cea mai buna solutie.dac stii k va intelegeti stati aman2.o sa te descurci tu cumva si cu masterul o sa te ajute si prietenul,poate kiar si parintii lui si  sa treci peste asta.dac mai stai mult la tine acasa..o sa ajungi vai de tine..

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#49 2006-09-15 13:45:33

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

Sincer, si eu cred ca e supra-protectie in cazul Adelei...insa supra-protectia unui parinte care nu a facut copilul pentru ca l-a vrut, nu stie sa ii fie aproape si nu se gindeste la copil si la binele lui ci la sine insusi. De fapt mama Adelei nu o protejeaza pe Adela ci se protejaza pe sine insasi de eventualele batai de cap pe care le-ar putea avea din cauza faptului ca e mama acestei fete.
Adela are 24 ani, e om in toata firea, are o viata a ei de trait
Adela, nu stiu ce sa zic...solutia e sa te muti, sa mentii relatia cu tatal, sa discuti cu el, si sa pleci. Te inteleg in privinta reticentei pe care o ai fata de mutatul la prietenul tau, stiu si ca chiriile sunt mai mult decit scumpe in Bucuresti, insa daca stati in aceeasi casa nu vad cum vei putea evita ciocnirile cu mama ta....
Asteptam sa vedem ce idee are blue_elf....poate, cine stie...
A, si ca veni vorba de blue_elf, si eu am spus cindva ca citesc foarte greu mesajele postate de ea...e valabil pentru mesajele tuturor celor care scriu asa
In ceea ce o priveste pe Yo_dulcyk...nu e neaparat prea mica pentru a avea un prieten, doar ca depinde ce intelege prin prieten...
Sunt mama, si din pozitia asta, pot sa spun ca daca fata mea ar avea un prieten, as vrea sa stiu, sa-l vad....la o adica sa stiu cui iau gitul.
Sa interzici nu e cazul, daca vrea sa umble cu el, tot va umbla....poti sa o convingi sa amine facutul de sex(si daca il cunosti pe individ ai situatia nitel mai sub control)....si, evident, daca se dovedeste a avea mult peste virsta ei, poti supraveghea indeaproape fiecare intilnire(nu e cazul, iar, sa interzici pentru ca risti sa se intilneasca pe furis...si nu e cazul)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#50 2006-09-15 14:22:39

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

doctoressa a scris:

Sunt mama, si din pozitia asta, pot sa spun ca daca fata mea ar avea un prieten, as vrea sa stiu, sa-l vad....la o adica sa stiu cui iau gitul.

lol smile)  ce-mi place! oare asa ziceau si ai mei? sa-mi cunaosca prietenul ...ca sa stie cui ii ia gatul? big_smile lol
of...ai mei nu au stiut ca am prieten, adik poate se gandeau ei ca am sau ceva de genul, dar pana nu m-au vazut cu el nu au stiu ca am - zic eu. am avut  prieteni multi...chair multi! si nu ma laud! la tara la buinica chiar stateam cu trei deodata! asta era cam acum..4-5 ani, adica pe la 16-17 ani. chiar eram tare atunci. le placea la baieti de mine.si eu nu stiam cu care sa mai stau. dar nici gand sa am o relatie serioasa. am avut si eu prieteni pe la 13,14 ani. ce faceam atunci cu ei? jucam de-a v-ati ascunselea, flori fete sau baieti etc, dar nici macar nu ma pupam!! habar nu aveam de asta! cred ca primul sarut adevarat a fost la vreo 16 ani!a! stiu ca imi dadea unul din clasa cu mine cadouri: portofel, maimutoiae de astea mici si urate. pe vremea aia erau frumoase, eram fericita ca primeam. si primul baiat cu care am venit acasa a fost ex-ul meu, un baiat de la bunica de la tara, pe care ai mei il cunosteau de pe acolo, ii cunosteau parintii si de aia am indraznit sa vin cu el acasa.
dar zic eu e prea devreme sa vii la 13 ani acasa cu prietenul, sa il prezinti mamei. doamne! o sa mai ai o multime de prieteni, iti zic eu! si o sa-i prezinti pe toti? mai bine nu! doar daca ai tu ganduri mari..si vrei o relatie seriasa cu el...asta e alta treaba!  dar mai bine nu. parerea mea. dar mai conteaza si cum te intelegi tu cu mama ta! depinde si de asta

asta a fost pentru yo_dulcyk

referitor la ce pateste adela..greu. foarte greu. si parintii mei sunt severi. au fost si mai rau dar acum s-au trezit ca sunt in 2006 pentru ca am frati mai mari de 27,28 de ani si au avut experiente cu ei.  sa va spun ce a facut odata mama mea: cand era sora mea la facultate, a venit mama cu un baiat- care urma sa se faca preot si trebuia sa se insoare -la ea. sa il prezinte. adik sa se marite sormea cu ala! ce? era prea tanara! avea vreo 23 de ani'! ce facea mama pentru sora mea? dar vroia ea sa aiba ginere preot si fiica preoteasa. asta e! a zis sora clar: nu ma marit acum in nici un caz! si a inteles fara comentarii.  am deviat de la subiect:D
nu inteleg cum poate sa zica mam ei sa plece de acasa? e prea de tot! eu cred ca plecam! ma descurcam eu! ma mutam cu prietenul. daca ma intelegeam bine cu el poate cine stie...urmau mai multe.eu zic sa cauti sa pleci,sa te muti. vorbeste si cu tatal tau, sa vezi ce zice. spune-i ca iti zice mam ta sa pleci de acasa. vezi: e de acord cu asta?eu nu cred ca va fi! totusi esti fata lor pana te mariti si pleci la casa ta, la sotul tau.la 25 de ani ai tai nu cred ca ar mai trebui sa comenteze.ar trebui sa se gandeasca ca nu mai stai mult avreme pe acolo. incearca tu toate metodele. poate rezolvi ceva. bafta multa. eu cred ca decizia ta va fi cea buna. penru tine bineinteles.

Ultima oara a fost editat de Soricica (2006-09-15 14:33:03)

In dragoste si in razboi totul e permis!

#51 2006-09-15 14:47:13

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

simy scuze m-am obisnuit sa scriu asa.o sa scriu normal,fara prescurtari. smile}{

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#52 2006-09-15 14:47:38

cat_eyes
Full member

Adela, cu ce te ocupi? esti la master, lucrezi? ai terminat o facultate?

#53 2006-09-15 14:48:45

cat_eyes
Full member

ai putea face rost de camin.. la asta ma gandeam......

#54 2006-09-15 14:55:04

AdelaMaria
New member

Pai am terminat ASE-ul..
Acum sunt la master.....
Ar fi o o varianta si caminul

#55 2006-09-15 14:56:44

AdelaMaria
New member

Si lucrez...bineinteles

Am uitat sa va spun ca mama inca mai da in mine....cand se ia de mine treb. sa tac...pt ca dc cumva incerc sa zic ceva iese rau.
Cateodata imi vine sa dau si eu....parca mi se urca sangele in cap

#56 2006-09-15 14:59:18

AdelaMaria
New member

Tatal meu.....isi da seama ca mama e f.dificila,si ma aproba.....Problema e ca momentan nu e in tara si nu prea are cum sa ma ajute

#57 2006-09-15 15:04:35

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

e al naibi de greu de gasit camin daca esti din Bucuresti...eu cred ca pica varianta.
Of...e greu Adela...sa dea in tine...cintareste propunerea prietenului...daca va intelegeti. In fond, nu te obligi sa si ramii cu el.Desi....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.