|
Nu esti logat.
Problema cu mama-3#39 2006-09-14 23:39:50
Re: Problema cu mamaRoxi.. asa ma gandeam si eu.. dar nu m-am exprimat ca sa nu o jignesc. nici nu am ajuns la sf mesajului .. din cauza 'dialectului'. Offline #40 2006-09-15 00:11:38
Re: Problema cu mamamoama greu mai e de urmat un mesaj cu y q sh si etc . a innebunit lumea cu messengerul asta . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #41 2006-09-15 00:31:06
Re: Problema cu mamaroxi sunt de acord cu tine,cam greu de deslusit.ma rog am citit o data in bravo girl parca o scrisoare de la o copila de 13 ani care isi incepuse viata sexaula si bla-bla-bla intrebari de copila de 13 ani care de fapt habar nu avea pe ce lume este,ma rog probabil ca asta nu este cazul tau yo_dulcyk.nu vrem sa fim rautacioase dar esti putin cam mica.ar fi bine sa il aduci acasa sa vad si ai tai cu cine iesi in oras si cine este el.daca le spui ca le vei face cunostiinta cu el poate ca o sa fie mai indulgenti.incercarea moare n-are:) Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #42 2006-09-15 01:26:47Re: Problema cu mamanereida serios acum tu sa fii mama .. sa vina copilu acasa cu unu de vreo 20 - 21 de ani ca fetele de 13 . 14 15 ani numai iubiti d-astia au .. ce i-ai zice ? du-te mama cu el ? si stim toate fetepe peste 18 ani ce vor baietii de 20 de ani de la fetite fara experienta .. e bucata aia de carne .. nenorocita .. careia i se spune himen Offline #43 2006-09-15 01:29:22
Re: Problema cu mamacred ca as face stop cardiac sa o vad pe fetita mea cu unul de 20 de ani.diferenta de varsta nu este mare(si intre mine si iubi sunt 8 ani) dar cand ea are 13 si este un copil el are 20 sie ste un om in toata firea responsabil si cu griji.dar asa cand esti mai mare nu prea se vede o astfel de diferenta Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline Publicitateloading...
#44 2006-09-15 01:32:56Re: Problema cu mamaexact asta e si problema nu diferenta de varsta dintre cei doi , ci varsta ei mai ales . hai la 16-17-18 ani poti sa-ti dai si tu seama de intentiile iubitului chiar daca are 24-25 .. dar la 13 ani .. daca-ti zice ca te iubeste si ca esti frumoasa .. gata ai lesinat .. te-ai indragostit si faci tampenii Offline #45 2006-09-15 09:16:24
Re: Problema cu mamaCat_eyes....sunt din Bucuresti Offline #46 2006-09-15 09:54:54
Re: Problema cu mamamei blue_elf..scuze ,dar poti sa scrii si tu fara k,y,sh,tz,my si alte prescurtari? nu de alta dar sta lumea minute intregi sa-ti descifreze mesajele!!!!fa si tu un efort,ce naiba...nu avem timp de hieroglife!!
Sim y Offline #47 2006-09-15 09:55:59
Re: Problema cu mamavedeti ca ati ajuns la vorba mea? hahaha, ce ma bucur! bafta la deslusit mesaje! Offline #48 2006-09-15 10:50:51
Re: Problema cu mamamama nu a avut nik ku mine pana a gasit antibebe-urile.si m-a intrebat dac ma culc cu pr meu...i-am zis k da..incepuse si ea ca daca ma lasa el eu cu cine ma mai marit k nu se mai uita nimeni la mine si kestii de astea da am vb cu ea..am reusit sa o fac sa inteleaga.i-am zis sa stea linishtita k am eu grija si nu fac nici o prostie.si park ne intelegem mai bine.stiu k a deranjat-o atunci kand a aflat asa dar...e bine k nu a exagerat si am vb cu ea i-am zis de nu stiu cate ori sa stea linishtita.eu fiind si la facultate..trebuia sa aiba incredere in mine k acolo puteam sa fac ce vreau si sa vin la ce ora vreau.ma bucur k nu au fost probleme.am stat kiar si cu prietenul meu in camera la facult, a mai facut ea nazuri la inceput...da n-a mai avut ce zice..eu oricum stateam cu el kiar dac nu era de acord.si acum cred eu k are mare inkredere in mine.si mama prietenului ne-a zis atunci sa avem grija,prietenul sa aiba grija de mine a fost ok. in cazul tau adela maria..hm..e cam aiurea da eu una m-as fi mutat deja la prieten.inteleg k isi mai fac parintii griji da nici in halul asta.cred k asta e cea mai buna solutie.dac stii k va intelegeti stati aman2.o sa te descurci tu cumva si cu masterul o sa te ajute si prietenul,poate kiar si parintii lui si sa treci peste asta.dac mai stai mult la tine acasa..o sa ajungi vai de tine.. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #49 2006-09-15 13:45:33
Re: Problema cu mamaSincer, si eu cred ca e supra-protectie in cazul Adelei...insa supra-protectia unui parinte care nu a facut copilul pentru ca l-a vrut, nu stie sa ii fie aproape si nu se gindeste la copil si la binele lui ci la sine insusi. De fapt mama Adelei nu o protejeaza pe Adela ci se protejaza pe sine insasi de eventualele batai de cap pe care le-ar putea avea din cauza faptului ca e mama acestei fete. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2006-09-15 14:22:39
Re: Problema cu mama
) ce-mi place! oare asa ziceau si ai mei? sa-mi cunaosca prietenul ...ca sa stie cui ii ia gatul? Ultima oara a fost editat de Soricica (2006-09-15 14:33:03) In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #51 2006-09-15 14:47:13
Re: Problema cu mamasimy scuze m-am obisnuit sa scriu asa.o sa scriu normal,fara prescurtari. }{ Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #52 2006-09-15 14:47:38
Re: Problema cu mamaAdela, cu ce te ocupi? esti la master, lucrezi? ai terminat o facultate? Offline #53 2006-09-15 14:48:45
Re: Problema cu mamaai putea face rost de camin.. la asta ma gandeam...... Offline #54 2006-09-15 14:55:04
Re: Problema cu mamaPai am terminat ASE-ul.. Offline #55 2006-09-15 14:56:44
Re: Problema cu mamaSi lucrez...bineinteles Offline #56 2006-09-15 14:59:18
Re: Problema cu mamaTatal meu.....isi da seama ca mama e f.dificila,si ma aproba.....Problema e ca momentan nu e in tara si nu prea are cum sa ma ajute Offline #57 2006-09-15 15:04:35
Re: Problema cu mamae al naibi de greu de gasit camin daca esti din Bucuresti...eu cred ca pica varianta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|