|
Nu esti logat.
Problema cu mama-2#20 2006-09-14 19:11:02
Re: Problema cu mamaM-am inscris deja la master.... Offline #21 2006-09-14 19:13:16Re: Problema cu mamaeu pana sa plec la facultate, ca sa nu am probleme... saream geamul ajungeam pe la 10-11 acasa.. mancam... ma imbracam in pijamale... mai stateam o ora aiurea... si apoi incepea operatziunea "evadarea"...as fi putut sa nu fac asta.... dar am evitat multe comentarii si alte alea bine... acum nu stiu daca asta ar fi mers in cazul in care mama mai traia poate ca pe undeva mi-e dor sa ma certe (si sa-mi spuna ca sunt satanista pt ca ma imbrac in negru )dar pe de alta parte, eu am cam fost puiutzul ei...si mi-a placut... nu stiu.... poate ca exista o varsta cand fiecare trebuie sa isi vada de viata lui... parintii si-au facut treaba cum au stiut ei mai bine.... iar mai departe rolul lor este sa te sustina dar sa te lase sa inveti sg ce e viatza... " La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor "i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb Offline #22 2006-09-14 19:13:41
Re: Problema cu mamaAdelaMaria, nu stiu ce au mamele astea.. Si mama uneori da dovada de rautate pura. #23 2006-09-14 19:23:51
Re: Problema cu mamaDa.....Dar mama numai sustinere nu-mi ofera......Sa ma faca panarama pt ca am ajuns tarziu acasa.....sa-mi spuna sa plec.....sa-mi ceara bani ca sa mai stau acolo...etc. Offline #24 2006-09-14 19:24:29
Re: Problema cu mamaInteleg f bine problema ta,Adela...eu am 28 de ani,am terminat facultatea,masteratul...si patesc la fel.Mereu aceleasi intrebari...unde plec;cu cine;cand ma intorc;de ce asa tarziu etc. Si cu sunatul pe mobil...ce sa mai zic.Si nu pot sa il inchid pt ca iese scandal...Dar.....o sa ma mut in curand. Offline Publicitateloading...
#25 2006-09-14 19:24:57
Re: Problema cu mamaNu cred ca face asta din prea multa iubire fata de mine....As simti..... Offline #28 2006-09-14 19:38:30Re: Problema cu mamaeu nu stiu cum e... din pacate... am pierdut-o pe mama cand aveam 17 ani, si cand aveam mai mare nevoie de ea... " La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor "i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb Offline #29 2006-09-14 19:48:43
Re: Problema cu mamaImi pare rau pt tine.... Offline #30 2006-09-14 19:53:15
Re: Problema cu mamaDa,nici mama. Si nici tata. Iar cuvinte ca "am gresit" sau "iarta-ma" nu exista in vocabularul lor. AdelaMaria, te inteleg. Nici eu nu o sa o iert pe mama NICIODATA ca m-a facut curva. Si asta pentru ca am plecat cu prietenul meu si alti prieteni la munte in alt loc decat stia ea. Ori de la asta pana la a ajunge la astfel de concluzii.. e cale lunga, dar nu si pentru mama. Si doare cel mai tare sa auzi asta de la propria ta mama. Ultima oara a fost editat de persifona (2006-09-14 19:58:47) #32 2006-09-14 20:04:05
Re: Problema cu mamaSi eu tot singura sunt la parinti si cred ca asta e modul lor de a ne proteja..exagerat e adevarat. Pt ca mama imi zice mereu ca nu e nevoie sa fac eu greseli,pot f simplu sa ascult ce imi zice ea si gata. Dar eu ma intreb de unde e ea asa de sigura ca stie ce e mai bine pt mine? Adica e si ea tot om,poate gresi,nu? Si prefer sa regret greselile mele si nu sa o acuz apoi pe ea de ceva. Offline #33 2006-09-14 21:25:32
Re: Problema cu mamaAdela, mai esti? Offline #34 2006-09-14 21:47:01
Re: Problema cu mamaBuna all!Am si yo o problema....nuj dak se poate numi o problema neaparat q mama....sper sa nu radeti d mn...dar...vreau sfatul vostru....am 13 ani si am un prieten si nuj qm sa-i spun mamei de el.. nu am tupeu...nuj...mi-e frik k nu cumva sa zik k sunt prea myk....zice mereu asa...k nu t las sa pleci nuj unde k esti prea mik ...k nu t las sa faci asta k esti prea mik....mi s-a luat sa mi se spuna mereu k sunt prea myk:((.....si vreau sa ii spun d pr meu..si nuj cum s-o fac....va rog sa ma ajutati. Offline #35 2006-09-14 22:20:18
Re: Problema cu mamacitesc si ma gandesc k sunt alte cazuri mai rele k al meu.adela u simti k mami tau nu t uby?nu-ti arata afectioune? cand erai mai mika tot asa facea?gasea motive d cearta?si ai mey sunt exagerati cateodata dar nici in halul asta..si my ales k u ai 25 d ani in puii mei.tzin minte k si lu sormea mai ii facea asa,chiar dk avea 23 d ani sau oricum trecuta d 18.re acm 25 si vd k dk a intrat in ei s-au my calmat.tzine de serviciul acela de 9 mil,si mai cauta si altul my banos decat acela.yo_duulcyk yo zik s vb cu mama ta at. cnd e my bine dispusa,prinde curaj si spune-i k ai un pr.poate o s-ti zik k esti prea mik...deh..nu se stie u macar incearca,eventual s-l cunoasca si dansa k s nu stea cu griji.incercarea moarte n-are,stiu k ai un sentiment d frik s-i zik asa am si yo s-i zik mamei mele k am fct-o,eu d 1 an si 7 luni nu am zs nik(d cnd sunt cu uby meu cu care am si fct-o si a fost primul si vice versa)practik nu-i pot zice...mie k o s fca crize si s nu fca cva cu inima..Doamne freste..ink my stau s nu scot o vb..cnd e situatie delikt iti e greu s-i zici.asa k prinde curaj si vb cu ea.si oricum l urma urmei tot odata si odata vei avea un pr. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-14 22:21:07) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #36 2006-09-14 22:48:21Re: Problema cu mamawow .. adela esti intr-o situatie foarte aiurea se pare .. maica-mea e super tare nu mi-a zis niciodata te iubesc nu mi-a interzis niciodata nimic , cand m-a vazut trista sau mahnita a sarit imediat sa ma intrebe ce am si cum ma poate ajuta si m-a ajutat si m-a inteles in niste situatii foarte naspa ( am avut probleme la scoala , m avut probleme cu drogurile ) le-a inteles pe toate si nu mi-a scos niciodata ochii , taica-miu habar n-are de chestiile prin care am trecut , fiindca a fost un fel de scret intre mine si mama , taica-miu habar n-are unde am terminat liceul si faze d-astea pe el il interesa doar sa ma duc la scoala , sa iau note bune , sa vin devreme acasa sa nu-l fac de rusine. chestia la mine e ca eu i-am educat intr-un fel pe ai mei .. am aproape 19 ani si ies si lipsesc de acasa cat vreau cu conditia sa le spun dinainte unde sunt , ma rog de multe ori se intampla sa nu le spun , dar ma suna si le spun si se linistesc . probabil tu ai fost si copil cuminte si i-ai ascultat mereu , eh eu am fost oaia neagra pana acum 2 ani faceam tot ce ma taia capul si asta doar fiindca imi spuneau ei ca nu e bine .. dar m-au lasat sa invat din greseli . plus ca chiar mama mi-a spus dupa ce i-am marturisit prostiile pe care le-am facut ca .. pana nu le faci pe toate-n viata nu esti om si taica-miu m-a facut pe mine bagaboanta si chiar mi-a spus ca daca tot umnblu noptile asa sa aduc si un ban in casa si asta pe cand aveam 16 ani , am plans si m-a durut , l-a certat mama .. si i-am spus chiar vrei sa fac asta ? mi-e foarte usor .. si a plecat capul . trebuie sa te impui si sa le arati ca ai totusi personalitate nu sa te smiorcaiesti de cate ori te cearta sau iti vorbesc urat , raspunde-le cu acceasi moneda , intoarce-le vorba . ah si stii am citit o carte mai demult .. de filosofie .. si stii parintii sunt conceputi ca sa te creasca si sa aibe grija de tine sa te protejeze si intr-un sfarsit sa te dezamageasca incat sa-ti iei zborul din cuibul lor si sa-ti faci o viata a ta . Offline #37 2006-09-14 22:51:55Re: Problema cu mama
dulcica .. nu mi-o lua in nume de rau .. eu cred ca intai ar trebuii sa-ti vezi de scoala si sa inveti sa scrii corect fara sa mai pui "k" "y" .. incat sa stau sa citesc 20 de min un mesaj pana-l deslusesc .. ai 13 ani ? pentru ce iti trebuie un iubit la varsta asta ? .. cand poti sa ai prieteni ( amici ) ? ce vrei defapt de la acest prieten al tau ? iubire ? sex? sa inveti sa te saruti ? ai timp sa le faci pe toate toata viata , o sa te saturi de sex iubire si sarutat . Offline #38 2006-09-14 23:06:27
Re: Problema cu mamaam uitat si yo sa specific de sc.roxy are dreptate,vezi-ti si de sc.dar yo stiu poate ai putea impaca si capra si varza.si cum zice si ea d kissuit si d sex si iubire o sa ai parte toata viata.oricum take care. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|