homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa aflu si eu...-4

#58 2007-08-29 12:38:07

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Vreau sa aflu si eu...

ovulatia nu se produce imediat.

Nobody home

#59 2007-08-29 12:50:14

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

nu se produce imediat dar se poate produce cind esi expus riscului si spermatozoizii inca traiesc?sunt enervanta......

iubind dincolo de moarte

#60 2007-08-30 17:18:12

Arw
New member
Inregistrat: 2007-08-30

'ello, am si eu o intrebare mai mult de siguranta..deci sa'i dau drumu': luna trecuta am facut o analiaza a secretiilor vaginale pentru ca banuiam ca m'am pricopsit cu o candida, intre timp ginecologul mi'a recomandat sapalaturi vaginale si mi'a prescris ovule, am urmat tratamentul si asa'zisa infectie a trecut imediat, intre timp am avut contact sexual neprotejat chiar daca prietenul meu nu a ejaculat in mine. Ca orice fata care nu se protejeaza, la un moment dat am devenit paranoica din cauza unor greturi si stari de voma care ar fi putut fi foarte bine rezultatul unui ficat suprasolicitat. Menstruatia mi'a venit la termen, insa a fost mai abundenta in primele 3 zile, iar in a 4a si a 5a zi s'au scurs doar cateva picaturi, in a 4a mai mult air in a 5a mai deloc. In mod normal aveam o menstruatie destul de abundenta pana in cea de'a 4a zi inclusiv si acele cateva picaturi se scurgeau in cea de'a 5a si a 6a zi. Oricum, nu ar fi prima oara cand menstruatia imi e mai putin abundenta spre final. Dupa menstruatie am fost sa'mi iau rezultatul analizeid e secretie care a iesit bine. Intrebarea mea este: Presupunand prin absurd ca as fi insarcinata s'ar fi vazut si in analizele de secretie? Analizele au fost facute acum o luna si ar fi trebuit sa le iau rezultatul la doua saptamani dupa, dar nu am fost in oras asa ca l'am luat abia astazi. Nu vreau sa fiu paranoica pentru ca sunt aproape sigura ca nu e vorba de nicio sarcina, dar ca o precautie in plus am decis sa intreb. Merci anticipat big_smile

"May we all have our hopes, our will to try, if we don't we might as well lay down and die...you and I"

#61 2007-08-30 18:18:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Nu se vede sarcina la examenul de secretie. Si oricum ai dreptate, nu esti gravida

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#62 2007-08-30 18:25:36

Arw
New member
Inregistrat: 2007-08-30

merci de raspuns.. ma framanta gandul ca ar fi putut fi vorba de o sarcina ascunsa la un moment dat datorita culorii mai inchise a menstrei desi fragmente de membrana erau prezente in ea, si din cauza ca sunt nascuta dintr'o sarcina ascunsa (mama avut menstruatie in primele 2 luni de sarcina), dar daca mama a avut parte de menstruatie in timpul sarcinii asta nu inseamna ca mi se poate intampla si mie, sau da? Nu vreau sa par paranoica..merci din nou big_smile

"May we all have our hopes, our will to try, if we don't we might as well lay down and die...you and I"

Publicitate

loading...

#63 2007-08-31 16:23:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu inseamna ca e musai sa ti se intimple si tie...oricum, sarcinile ascunse nu se pot ascunde si de testul de sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#64 2007-08-31 19:54:49

justanothersadheart
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-08-27

Pe mine m`a intrebat cand am fost la planning sa imi prescrie anticonceptionalele potrivite daca am avut probleme de sanatate eu dar si membrii familiei mele ... in special mama ... plus daca am avut cazuri de cancer in familie. Bafta si o sa vezi k inceputul e putzintic mai ciudat...dar dupa aceea e de vis. Pupici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.