homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mica (mare) problema !!!

#1 2010-02-20 17:41:01

lullly
New member
Inregistrat: 2009-01-25

mica (mare) problema !!!

buna fetelor !!! am si eu o problema si as avea nevoie de sfatul vostru !!! luna asta nu mi'a venit menstruatia si am inceput sa devin cam ingrijorata. Am luat anticonceptionale (triregol) timp de un an fara nici o pauza , iar acum 4 luni m'am oprit , m'am gandit ca e timpul sa fac o pauza mai ales ca iubitul pleca in voiaj  lol si urma perioada mea de abstinenta lol . Primele 2 luni menstruatia mi'a venit normal, putin dereglata , a treia luna a durat foarte putin (vreo zi ) iar luna aceasta deloc !!! si vroiam sa reincep anticonceptionalele !!! Am auzit ca un tratament cu orgametril ar fi util , voi ce imi sugerati, o fi vorba de vreo dereglare hormonala?
va multumesc !!!

#2 2010-02-20 18:04:39

AndreeaIS
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-01-29

Re: mica (mare) problema !!!

lullly cel mai probabil e vorba de o dereglare hormonala,cel mai bine e sa-ti faci un set de analize inainte de  a reincepe sa iei AC.Cu rezultatele te duci la ginecolog si le interpreteaza si iti da niste AC potrivite pentru corpul tau.Mult succes! wave

#3 2010-02-20 18:11:52

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

iti sugerez sa vezi un medic, initial ginecolog ca sa excluzi o situatie locala, apoi endocrinolog, care e de altfel cel mai in masura, alaturi de medicul de planning/de familie, care iti cunosc tot istoricul medical sa iti prescrie anti conceptionale. nu lua medicamente de capul tau te rog.

sanatate!

am explicat aici cam care e algoritmul in cazul unei intarzieri marcate http://forum.anticonceptionale.ro/t2951 … onale.html algoritm ce trebuie urmat de medic, nu de pacient smile dar ca sa ai o idee.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-02-20 18:14:28)

#4 2010-02-20 18:41:35

lullly
New member
Inregistrat: 2009-01-25

anticonceptionalele bineinteles ca mi'au fost prescrise de medic cu mult timp in urma !!! oricum voi merge la medic saptamana viitoare vroiam doar sa stiu cam despre ce ar putea fi vorba daca a mai trecut vreuna din voi prin asa ceva !!!
va multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.