|
Nu esti logat.
Adeverinta de claustrofobie?-2#20 2010-02-28 13:27:08
Re: adeverinta de claustrofobie?soare, nu toate se pot trata. si claustrofobia nu e atac de panica sau anxietate... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #21 2010-02-28 13:29:02
Re: adeverinta de claustrofobie?ce descrie el este atac de panica ... sa mearga la doctor. Offline #22 2010-02-28 13:44:17
Re: adeverinta de claustrofobie?ce descrie el este claustrofobie sentimentul ca te strang peretii, centuri, haine, etc, nu e atac de panica. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #23 2010-02-28 13:59:11
Re: adeverinta de claustrofobie?Claustrofobia se poate trata. Asta e ca si frica de inaltime, agorafobia etc si avand in vedere ca sunt niste chestii invatate se poate scapa de ele prin urmarea unei terapii cognitiv-ciomportamentale in cadrul careia de cele mai multe ori se folosesc in principal tehniciile de desensibilizare + restructurarea gandirii. Offline #24 2010-02-28 14:19:03
Re: adeverinta de claustrofobie?
nu stiam ca esti asa ciudat (kiddin) Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-02-28 14:19:22) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-28 14:26:03
Re: adeverinta de claustrofobie?Nu e ciudat. Sunt mii de persoane care se confrunta cu asa ceva Offline #26 2010-02-28 16:11:21
Re: adeverinta de claustrofobie?somebody, cred ca in mare cam asta e ideea. sa te puna in preajma 'temerilor' si sa vezi ca totusi nu ti se intampla nimic. plus altele pe langa... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #27 2010-02-28 16:15:50
Re: adeverinta de claustrofobie?Normal ca se poate trata. E chiar foarte comuna fobia. In primul rand trebuie sa te gandesti de unde a aparut fobia asta. Sunt mai multe posibilitati : ori ai un parinte caruia ii e frica si astfel ti-ai indus si tu frica asta, ori ai avut vreo experienta neplacuta cu paianjenii, ori cineva ti-a povestit ceva legat de asta si ti-ai insusit intamplarea etc. Offline #28 2010-02-28 16:16:33
Re: adeverinta de claustrofobie?sunt ciudat din punctul asta de vedere recunosc. dar nu e atac de panica,e claustrofobie.o sa merg la medicul de familie cand ajung in brasov.acum sunt in iasi din nou si amenzile..le-am luat in bacau ca am fost saptamana trecuta la niste prieteni. 3 zile,3 amenzi Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|