homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AAAAu auuu auuu !!!:((-2

#20 2010-03-01 11:09:08

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: AAAAu auuu auuu !!!:((

sper sa fie asa cum ai zis tu supa  eu nu vreau sa am asa ceva si sa ma operez,nu suport spitalele,numai cat ma gandesc k tre' sa'mi faca si clisma grater  doamne fereste,sper din toata inima sa nu am!! supa
ms d raspuns heim puss

#21 2010-03-01 12:47:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu-ti face nicio clisma....
cel putin mie nu mi-a facut
si am stat in spital de luni seara pana miercuri dimineata... intr-adevar a fost nasol pt ca m-au operat la urgente-adulti... dar avand in vedere ca faceam cate o criza pe luna de vreo 2-3 ani... abia am asteptat sa scap

#22 2010-03-01 12:51:01

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Nici mie nu mi-a facut clisma inainte de operatie.
Si inainte de operatie, nu ma mai durea nimic, eram mai fresh decat sunt acum. lol
Nu e mare bai operatia.
Eu am stat 7 zile in spital pt ca era sa fac peritonita, dar in mod normal in 2 - 3 zile iti dau drumul acasa.

Ultima oara a fost editat de Jessie (2010-03-01 12:51:34)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#23 2010-03-01 13:50:02

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

off,bn macar k nu e obligatorie clisma lol
oricum,sper sa nu fie apendicita sad nu mi'e frica de operatia in sine,dar am o spaima cand aud de spitale.asta detest cel mai mult!!

#24 2010-03-05 16:44:31

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

take.me4granted a scris:

off,bn macar k nu e obligatorie clisma lol
oricum,sper sa nu fie apendicita sad nu mi'e frica de operatia in sine,dar am o spaima cand aud de spitale.asta detest cel mai mult!!

dragutza ... eu am facut operatia asta la nici 11 ani , acu' juma de mileniu (prin '89) cand se facea taietura si se puneau copci .... acum se face laparoscopic  de fapt de cativa ani zdraveni - iti raman semne 2 puncte ...

a ... si eram numai copii , ne luau pe banda, parintii nu aveau voie ... deci ... nu e asa spectaculos big_smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.