homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de cap :(-5

#77 2009-05-15 23:31:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: dureri de cap :(

las link doctoressei

#78 2009-05-16 02:16:58

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

lady in black a scris:

las link doctoressei

ms mult

#79 2009-05-19 09:11:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

justme22 a scris:

justme22 a scris:

am si eu nevoie de un sfat ceva...mama mea are 46 de ani...de la 20 de ani are migrene...de mica stiu cat se chinuie cu durerile de cap...in ultima vreme insa sunt din ce in ce mai mari durerile...a fost la neurolog iar diagnosticul a fost "nevralgie de trigemen", diagnostic dat numai din discutiile avute...la maxilar undeva de multe ori se umfla o portiune...si e dureroasa zona...i-a recomandat un RMN doar ca sa se lamureasca ea ca nu e tumora sau altceva...
I-a dat ceva tratament nu stiu exact ce pastilutze...dar degeaba...durerea nu a trecut...sapt trecuta a fost groaznic...a slabit fff mult...ca si cum nu era destul...si tensiunea e f mare...170 cu 110, 150 cu 110, mereu cea mica peste 100...ia si tratament de o sapt jumate pentru hipertensiune...dar cea mica nu a scazut deloc sub 100...
Va dati seama ca imi fac griji ptr sanatatea mamei mele...acum sunt in vacanta acasa...nu am mai fost de mult...va inchipuiti cum ma simt cand o vad atat de slabita...si ca nu stiu unde sa mergem ...ce analize sa facem...sa mai diminuam un pic durerile astea...
Intrebarea e...eu fara sa stiu exact ca i-a recomandat RMN...am facut o programare la Timisoara la tomograf...sa o duc acolo sa ne lamurim exact ce este...dar oare e prea mult tomograful?e mai ok RMN? am inteles ca tomograful scade imunitatea si ea si asa este foarte slabita....
Ce ma sfatuiti sa fac??

nu a mai intalnit nimeni cazuri din astea?nu poate sa imi dea nimeni nici un sfat?scuze ca insist...doctoressa puteti sa ma ajutati cumva?va rog!!!ar putea avea legatura si cu premenopauza??chiar nu stiu ce e de facut....

RMN e o analiza mai putin invaziva(fara radiatii) decit tomograful...pe de alta parte e mai greu de suportat...asadar, poti foarte bine sa o duci si la tomograf....
e insa extrem de posibil sa fie vorba de nevralgia de trigemen...
in ceea ce priveste tensiunea, sa mearga inapoi la medic si sa ii ajusteze tratamentul daca nu se simte ok(asa se procedeaza!)....
fireste ca poate avea legatura si cu premenopauza...doar atit ca diagnosticul se pune in cabinet, avind toate datele prioblemei....si eu nu vad nici un motiv pentru care sa ne indoim de diagnosticul neurologului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#80 2009-05-21 16:00:26

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

doctoressa a scris:

justme22 a scris:

justme22 a scris:

am si eu nevoie de un sfat ceva...mama mea are 46 de ani...de la 20 de ani are migrene...de mica stiu cat se chinuie cu durerile de cap...in ultima vreme insa sunt din ce in ce mai mari durerile...a fost la neurolog iar diagnosticul a fost "nevralgie de trigemen", diagnostic dat numai din discutiile avute...la maxilar undeva de multe ori se umfla o portiune...si e dureroasa zona...i-a recomandat un RMN doar ca sa se lamureasca ea ca nu e tumora sau altceva...
I-a dat ceva tratament nu stiu exact ce pastilutze...dar degeaba...durerea nu a trecut...sapt trecuta a fost groaznic...a slabit fff mult...ca si cum nu era destul...si tensiunea e f mare...170 cu 110, 150 cu 110, mereu cea mica peste 100...ia si tratament de o sapt jumate pentru hipertensiune...dar cea mica nu a scazut deloc sub 100...
Va dati seama ca imi fac griji ptr sanatatea mamei mele...acum sunt in vacanta acasa...nu am mai fost de mult...va inchipuiti cum ma simt cand o vad atat de slabita...si ca nu stiu unde sa mergem ...ce analize sa facem...sa mai diminuam un pic durerile astea...
Intrebarea e...eu fara sa stiu exact ca i-a recomandat RMN...am facut o programare la Timisoara la tomograf...sa o duc acolo sa ne lamurim exact ce este...dar oare e prea mult tomograful?e mai ok RMN? am inteles ca tomograful scade imunitatea si ea si asa este foarte slabita....
Ce ma sfatuiti sa fac??

nu a mai intalnit nimeni cazuri din astea?nu poate sa imi dea nimeni nici un sfat?scuze ca insist...doctoressa puteti sa ma ajutati cumva?va rog!!!ar putea avea legatura si cu premenopauza??chiar nu stiu ce e de facut....

RMN e o analiza mai putin invaziva(fara radiatii) decit tomograful...pe de alta parte e mai greu de suportat...asadar, poti foarte bine sa o duci si la tomograf....
e insa extrem de posibil sa fie vorba de nevralgia de trigemen...
in ceea ce priveste tensiunea, sa mearga inapoi la medic si sa ii ajusteze tratamentul daca nu se simte ok(asa se procedeaza!)....
fireste ca poate avea legatura si cu premenopauza...doar atit ca diagnosticul se pune in cabinet, avind toate datele prioblemei....si eu nu vad nici un motiv pentru care sa ne indoim de diagnosticul neurologului

am reusit sa o conving sa faca tomograf...macar sa stea linistita ca totul e in regula,...singura problema ce a iesit...nu mai tin minte fix diagnostic...dar ceva mici probleme cu spondiloza...si probabil si de aici cu durerile de cap...
in schimb cu tensiunea cea mica tot nu scade...o sa mearga luni la  doctor...sa ii spuna sa schimbe tratamentul...si din cate stiu eu...ptr tensiune trebuie tinut si un regim destul de strict nu??adica sare, cafea, clar nu...ma gandesc ca si carnea de porc...in schimb doctorul nu i-a spus nimic de regim cand i-a dat tratamentul ptr tensiune...gresesc eu cumva?
Multumesc din suflet de raspuns...sper sa fie mai bine de acum...stiind ca nu sunt probleme grave....
O zi buna va doresc...si multa sanatate

#81 2010-03-17 19:09:50

aly2109
New member
Inregistrat: 2006-12-22

buna, am reusit de curand sa aflu care e cazua durerilor mele de cap...si anume migrena cu aura. iau anticonceptionale de 3 ani, durerile astea periodice de cap eu le aveam de acum 6 ani de pe la 18 ani (initial am crezut k este de la anemie) am facut si un CT acum 2 ani..e curat, doar ca mi-a fost citit de un medic orl-ist asa ca un diagnostic cert nu mi-a dat (trimiterea mi-a dat-o un neorolog, dar nu am mai ajuns cu rezultatul la  medicul neurolog...greseala mea:( ... din mom ce orl-istul mi-a zis k e ok si a pus totul pe seama lipsei de fier, avand in vedere ca si pe partea de ORL sunt ok) acu 2 sapt mi-a fost foarte rau si am mers la medicul de familie, care in urma simptomelor pe care eu i le-am povestit mi-a pus diagnosticul de migrena ( acasa m-am documentat eu pe net si am mai exact migrena cu aura..pt ca prezint toate simptomele specifice ei) mi-a recomandat atunci cand apar simtpomele migrenoase sa iau imigran si mi-a dat si un set de analize care mi-au iesit ok, si mentionez ca si in toamna mai iesit tot ok( inclusiv fier si calciu)...si de asemenea mi-a zis sa urmaresc cand apar, daca apar inain de menstra...eu am observat ca apar mai frecvent primavara si toamna, cand sunt f obosita, stresata nervoasa..nu neaparat cand sunt la menstra....acu problema majora pt mine o reprezinta urmatoarea dilema daca sa intrerup sau nu anticonceptionalale...medicul de familie mi-a recomandat sa le intrerup...dar avand in vedere ca eu sufeream de migrena dinainte sa iau AC si mai sunt si genul de persoana care se streseaza si se consuma pt orice nimic:(

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.