|
Nu esti logat.
Dureri de cap :(#1 2007-12-12 11:38:10
dureri de cap :(de mai bine de o luna martea sau miercurea ma trezesc cu durere de cap.saptamana care vine ma duc la neurolog cu mama mea intrebarea este daca trebuie sa ii spun neaparat ca iau si ac. cu amma prin zona nu prea pot.si o intrebare pt. doctoressa avand in vedere ca am migrene in fiecare saptamana trebuie sa intreruo ac.? au devenit cam enervante. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-12-12 11:58:25
Re: dureri de cap :(raluca, intrerupe-le Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-12-13 07:43:25
Re: dureri de cap :(dupa ce am vb. ieri cu dumneavoastra m-am gandit sa le monitorizez mai atent si sa vad daca apar si in pauza.am deja diagnosticul pe care il cunosteti de la un neurolog si probabil mai urmeaza o vizita la unul saptamanile care urmeaza.daca remarc ca in pauza de 7 zile nu ma doare capul,mai sunt variante de ac.? asta este intrebarea mea pt. dumneavoastra.acum mi-am adus aminte in vara cand am facut pauza aia pt. amnalizele hormonale am avut si atunci defapt cam atunci au inceput sa apara mai des .si mi-am adus aminte ca in pauza de luna trecuta nu m-a durut capul Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-12-13 09:18:08) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-12-13 10:10:19Re: dureri de cap :(si eu am migrene. neurologul mi-a pus diagnosticul de: cefalee tip tensiune. Reactie anxioasa. fac tratament cu ketoprofen si xanax, insa nu mi-a spus sa intrerup ac. oare ce sa fac? Cu zambetul pe buze... Offline #5 2007-12-13 10:16:09
Re: dureri de cap :(xanax este un entidepresiv daca da,trebuie protectie suplimentara pe toata durata tratamentului plus inca 7 zile.nu ai de ce sa le intrerupi nu cred ce sunt ele vinovate de de durerile tale de cap.cat timp faci tratamentul asta? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-12-13 10:17:46) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#7 2007-12-13 10:22:15
Re: dureri de cap :(cat de des te doare pe tine capul corii? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-12-13 10:38:29Re: dureri de cap :(pai poate sa ma doara de cate 2-3 ori pe saptamana, sau odata pe saptamana dar sa ma tina durerea mai multe zile; si de obicei cand ii durere care tine mai multe zile mi se face rau si imi vine sa vomit. nu suport zgomotul, sa fiu atinsa, nu vreau sa vad nimic, am fotofobie...la tine cum e? Cu zambetul pe buze... Offline #9 2007-12-13 10:40:30
Re: dureri de cap :(la mine s-au intensificat in ultima perioada de o luna si ceva ma apuca martea sau miercurea si mie imi vine sa vomit si nu suport mirosurile puternice atunci.imi trec cu panadol destul de repede.nu am patit sa ma doara mai multe zile.totusi ce ac. iei sa nu aiba si ele o legatura Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-12-13 10:43:42) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-12-13 10:43:45Re: dureri de cap :(nici eu nu suport mirosurile...insa mie nu imi trece dupa doar un panadol. iau si cate 3 fiole de algocalmin, si saridon, si acum am descoperit caffetin-ul, e un calmant care chiar imi face bine daca iau 2 pastile...dar unde anume te doare pe tine capul? in ce regiune? si nu vrei sa vb pe mess despre asta sa nu ametim pe toata lumea?! pai am luat marvelon, harmonet si acum iau yasmin...dar stiu sigur ca nu e de la ele. am sureri de cap de dinainte sa iau ac Ultima oara a fost editat de corii (2007-12-13 10:44:53) Cu zambetul pe buze... Offline #11 2007-12-13 10:44:36
Re: dureri de cap :(ba da.vb pe mess daca imi dai id-ul tau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-12-13 11:53:57
Re: dureri de cap :(
mai sunt variante? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-12-13 12:33:38
Re: dureri de cap :(da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-12-13 12:35:14
Re: dureri de cap :(multumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-12-28 16:35:20
Re: dureri de cap :(azi noapte pe la 11 a inceput sa ma doara capul, si m-am pus in pat sa ma culc, ca m-am gandit ca pana dimineata imi va trece, dar durerea a inceput sa fie din ce in ce mai puternica si am luat o pastila de ibuprofen 600, si in aproximativ 2 ore mi-a trecut durerea, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa ma doara atat de rau capul, pur si simplu nu puteam sa ridic capul de pe perna de durere, din ce cauza credeti ca m-a durut capul atat de rau? si ce credeti ca as putea sa am? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #17 2007-12-28 16:38:46
Re: dureri de cap :(of, ar putea fi de la mai multe lucruri, eu cea mai groaznica durere de cap am avut-o de la o criza de bila... mai bine fugi la doctor Offline #18 2007-12-28 16:44:49
Re: dureri de cap :(si eu m-am gandit ca ar putea fii de la bila ca am si probleme cu fierea, daca se mai repeta, cred ca ma duc direct la spital.. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #19 2007-12-30 15:11:55
Re: dureri de cap :(daca ai probleme cu fierea se poate sa fie de la ea mama are din cauza ei niste dreri de cap foarte mari VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|