homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de cap :(-2

#20 2007-12-30 17:25:45

skumpi
Vizitator

Re: dureri de cap :(

saracutele d voi sad
Multumesc la Dumnezeu nu m`a mai durut capul d la bac ...

#21 2007-12-30 17:29:06

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si atunci de la stres te durea.eu banuiesc ca tot din cauza unor probleme de genul asta am problme dar cum in curand am sa elimin factorii de stres  sper sa nu mai am probleme

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2007-12-30 19:06:04

skumpi
Vizitator

da sa sti ...
las k o sa te faci si u bine puss

#23 2007-12-31 13:16:49

evilpink
Banat

am fost la neurolog mi-a facut si o electroencefalograma,totul este ok ,nu mi-a gasit nimic neurologic diagnostic sindrom migrenos.eu stiu ca doar in cazul migrenelor cu aura nu prea ai voie ac.de intrerupt nu le-am intrerupt ,chiar am nevoie de contraceptie si cum au aparut si in pauza aia de 7 zile nu prea pot sa dau vina pe ele.singurul lucrul pe care mi la gasit este o spondiloza pe partea stanga cand ma apasat acolo imi venea sa il bat deci pe ea ar trebui sa dau vina pt. durerile de cap smile.oare fac rau ca nu le intrerup

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#24 2008-01-03 09:53:29

evilpink
Banat

ralucaelena a scris:

am fost la neurolog mi-a facut si o electroencefalograma,totul este ok ,nu mi-a gasit nimic neurologic diagnostic sindrom migrenos.eu stiu ca doar in cazul migrenelor cu aura nu prea ai voie ac.de intrerupt nu le-am intrerupt ,chiar am nevoie de contraceptie si cum au aparut si in pauza aia de 7 zile nu prea pot sa dau vina pe ele.singurul lucrul pe care mi la gasit este o spondiloza pe partea stanga cand ma apasat acolo imi venea sa il bat deci pe ea ar trebui sa dau vina pt. durerile de cap smile.oare fac rau ca nu le intrerup

iubitele mele moderatoare voi ce parere aveti.?

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2008-01-04 10:29:52

evilpink
Banat

intreb si eu ca blonda de la spondiloza se poate sa radieze durerea pe toata partea adica pe mine ma doare intr-o parte la ceafa si de acolo simt cum urca si spre tample se paoet asa ceva?

puss puss puss

#26 2008-01-04 10:42:48

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mami de minuni hjarta

#27 2008-01-04 10:56:27

evilpink
Banat

ms.eu_vreau pe mine cand aplec gatul cateodata ma termina.daca mai iau din cand in cand un antiinflamator are ceva? am luat unul luni si azi am luat iar,imi e frica sa nu imi faca rau sau ceva de genul asta? apropo cu ac. crezi ca sunt probleme?

puss puss puss

#28 2008-01-04 10:57:54

o'hara
Platinum member

nu vad de ce nu ai putea lua un antiinflamator din cand in cand. AC n-au nici ele de ce sa aiba treaba.

mami de minuni hjarta

#29 2008-01-04 10:58:54

evilpink
Banat

multumesc frumos puss

puss puss puss

#30 2008-01-04 11:00:33

o'hara
Platinum member

cresti mare puss

mami de minuni hjarta

#31 2008-01-26 12:00:28

evilpink
Banat

hai ca postez aici desi abia luni puti sa imi raspundeti.deci sangerarile din pauza care tin mai multe zile nu sunt un motiv pt.schimbarea ac.dar migrenele mele? astazi ma durut ceva mai tare si saptamana trecuta dar usor si a trecut cu un somn..am mai rezolvat dain prob.personale si din ce ma framanta si nu am mai avut pana azi de dimineata si saptamana trecuta.e un progrez zic eu ca ma durea si de 2 ori pe saptamana.

Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-01-27 10:43:11)

puss puss puss

#32 2008-01-26 13:19:50

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

si yo ma confrunt cu migrenele.. am facut tot felul de tratamente si tomagraf si de toate si pana la urma cu asta am fost diagnosticata  si am inteles ca nu se poate trata complet sad mie mi-a prescris doctorita codamin si vad ca are efect.. + o cana mare de cafea si somn,comprese reci si mai trece pana a doua zi 8-}

algocalminul nu face rau la inima? parca citisem undeva ca e interzis in multe tari nustiu

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#33 2008-01-26 14:05:22

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

copilu a scris:

si yo ma confrunt cu migrenele.. am facut tot felul de tratamente si tomagraf si de toate si pana la urma cu asta am fost diagnosticata  si am inteles ca nu se poate trata complet sad mie mi-a prescris doctorita codamin si vad ca are efect.. + o cana mare de cafea si somn,comprese reci si mai trece pana a doua zi 8-}

algocalminul nu face rau la inima? parca citisem undeva ca e interzis in multe tari nustiu

ba da, algolcaminul ataca inima dar pe termen lung se vad efectele..adica nu se vad "rezultatele" imediat cum ai luat.

#34 2008-01-26 18:49:54

evilpink
Banat

se pare ca eu am gasit un tartament miraculos pt.migrene rotfl o masa copioasa rotfl am luat panadol si nu a trecut a cedat in mod ciudat dupa ce am papat ceva consistent big_smile

puss puss puss

#35 2008-01-26 21:59:50

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si eu am dureri de cap destul de des de cand iau ac.cam de 2-3 ori pe saptamanaa dar imi trec de la o tableta de algocalmin.

#36 2008-01-27 10:46:25

evilpink
Banat

evilpink a scris:

hai ca postez aici desi abia luni puti sa imi raspundeti.deci sangerarile din pauza care tin mai multe zile nu sunt un motiv pt.schimbarea ac.dar migrenele mele? astazi ma durut ceva mai tare si saptamana trecuta dar usor si a trecut cu un somn..am mai rezolvat dain prob.personale si din ce ma framanta si nu am mai avut pana azi de dimineata si saptamana trecuta.e un progrez zic eu ca ma durea si de 2 ori pe saptamana.

are cineva o parere ceva,o trebui sa le intrerup?

claudia eu zic sa vb. cu doctorul tau

puss puss puss

#37 2008-01-27 11:41:58

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

evilpink a scris:

se pare ca eu am gasit un tartament miraculos pt.migrene rotfl o masa copioasa rotfl am luat panadol si nu a trecut a cedat in mod ciudat dupa ce am papat ceva consistent big_smile

Parca spuneai ca mai si lesini...Incredibil, dar cand nu mananci sanatos (ti-am mai spus!!!:f?rbannad:) te doare capul, ametesti, organismul este slabit, asa ca sistemul tau imunitar devine din ce in ce mai fragil si alte afectiuni se prind ca scaiul de tine. EAT! punish

#38 2008-01-27 11:44:51

evilpink
Banat

pai nemancata nu mai stau ultima data am lesinat de la aburi.si ieri cand ma durut capul am mancat de dimineata 2 sandvisuri si la paranz fripturica si ciorba si atunci a trecut si nici cu o zi in urma nu am stat nemancata puss.da esti foarte dulce ca iti faci griji cgiar si cu biciul in mana puss

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.