homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul menstrual-7

#115 2009-04-09 09:14:08

tusferi
New member
Inregistrat: 2009-03-11

Re: avortul menstrual

Inca nu am aflat pentru ca doctorul a spus sa rezolvam mai intai problema cu sangerarea si dupa aceea o sa imi dea lista de investigatii pe care trebuie sa le fac. E primul lucru pe care il voi face dupa ce rezolv problema asta. Deocamdata trebuie sa mai astept o luna pana la urmatoarea menstruatie pentru ca abia atunci se pare ca ne vom da seama daca au aparut complicatii din cauza fragmentelor ne-eliminate care au stat cam mult acolo inauntru...

#116 2009-04-09 09:56:32

lizuk
New member
Inregistrat: 2009-04-05

chiar exista sarcini cu menstruatzie ar fii aiurea...k eu mereu ma linistesc cand imi vine...am auzit k exista insa nu imi vine sa cred...neutralcesafacs

#117 2009-04-09 15:38:58

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

asa zisa "menstra peste sarcina" nu e menstra propriu zisa
de aceea si cand apare(destul de rar) ea este diferita cantitativ si calitativ fata de o menstra normala

#118 2009-04-10 17:41:03

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

dar nu e mai simplu sa te protejezi? mai era aici pe forum o fata care s-a tot jucat cu focul ( sex neprotejat din cand in cand, cu gandul  "e, n-oi ramane eu gravida.." ) si pana la urma a ramas. a trebuit sa faca avort, ceea ce e mai mult decat dureros, fizic si psihic.
aveti grija, fetelor!  bang

tusferi, iti tin pumnii! multa sanatate, poate ne anunti si pe noi cand afli ce si cum..   puss

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-10 17:41:49)

#119 2009-04-10 21:22:18

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

passenger a scris:

dar nu e mai simplu sa te protejezi? mai era aici pe forum o fata care s-a tot jucat cu focul ( sex neprotejat din cand in cand, cu gandul  "e, n-oi ramane eu gravida.." ) si pana la urma a ramas. a trebuit sa faca avort, ceea ce e mai mult decat dureros, fizic si psihic.
aveti grija, fetelor!  bang

tusferi, iti tin pumnii! multa sanatate, poate ne anunti si pe noi cand afli ce si cum..   puss

da asa e ... foarte dureros psihic...fizic prea putin sad

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

Publicitate

loading...

#120 2009-07-11 16:35:57

make
New member
Inregistrat: 2009-07-07

dak pana la varsta de 28 ani nu a ramas niciodata insarcinata ...are uter retrovers si din cate am inteles si mic..( cand a fost la dr i-a zis sa nu mai ia AC pt k risca sa nu ai poata face copii) ....a luat pana in urma cu un an AC si acum a ramas insarcinata cat  de mare e pericolul in cazul in care face avort sa nu mai poata face copii...? HELP...HELP...

#121 2009-07-11 17:07:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

make ti-am raspuns aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 8#p1150148
nu mai posta peste tot. ai warn.

#122 2010-03-25 07:54:15

Andrechi
New member
Inregistrat: 2006-10-09

buna dimi:) fetelor am o nelamurire..am tot citit ce scrie aici dar mai vreau sa intreb si eu odata..acu o sapt mi am facut 2 teste de sarcina si mi au iesit pozitive..insa de ieri mi au aparut sangerari exact k la CM poate putin mai abundente..ar fi trebuit sa am cel mult 3 sapt de sarcina dak nu mi ar fi aparut sangerarile..si ieri am mai facut un test si mi a iesit negativ..cum este posibil asa ceva? poate fi vb de avort menstrual? si la ce riscuri ma expun? ar trebui sa incep un tratament cu antibiotice? exista tratament pt curatare sau este nevoie de chiuretaj???

#123 2010-03-25 09:29:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da, pare a fi avort menstrual. avortul menstrual exclude ideea de chiuretare, se va elimina tot odata cu fluxul menstrual. daca ti-a iesit testul negativ este clar.
n-ar trebui sa ai nevoie de antibiotic.
dupa menstra mergi la o echo si vorbeste cu un doctor ca sa te asiguri ca e totul ok.
nu te expui la nici un risc, se intampla adesea, daca nu faceai testele ai fi zis ca a fost doar o dereglare, nici n-ai fi stiut...
daca era o sarcina dorita, imi pare rau...

#124 2010-03-25 12:34:31

Andrechi
New member
Inregistrat: 2006-10-09

am inteles..multumesc pe pt raspuns! ar fi fost o sarcina dorita..luni primisem tratament specific pt sarcina,dar n a fost sa fie... sad  sper pe viitor sa am mai mult succes! exista vreun tratament kre luat inainte de conceptie, ar ajuta la mentinerea ei fara a mai fi expusa riscului de a pierde? auzim de duphaston..luat inainte de a ramane insarcinata poate ajuta?

#125 2010-03-25 12:47:55

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

risc exista orice am face noi, din pacate.
duphaston ajuta daca ai o deficienta de progesteron sau o faza luteala ( perioada de la ovulatie pana la menstra) prea scurta.  fa progesteronul la 7 zile de la ovulatie si vorbeste cu un medic. nu are rost sa iei duphaston fara sa stii sigur ca ai nevoie de el.
data viitoare o sa fie bine  goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.