|
Nu esti logat.
Avortul menstrual-5#77 2008-12-05 13:42:09
Re: avortul menstrualam uitat sa va spun ca simtomele de sarcina inca persista...somnolenta, dureri de ovare si spate dar nu ca la manstra, balonare, sani mariti si areolele inca inchise la culoare... Ultima oara a fost editat de maryland (2008-12-05 13:44:06) Offline #78 2008-12-06 08:05:28
Re: avortul menstrualAm facut ieri testul de sange beta hcg, a iesit <1.2, deci negativ. De ieri au aparut si niste scurgeri maronii, mai mult de cateva picaturi si am observat pe chilot (tampon zilnic) si niste sange mai negru si foarte inchegat, aproape zgrumturos... Nu inteleg de ce nu imi mai vine odata menstruatia... cat de tare se poate sa ma fi dereglat? Aveam ciclul aproape ceas, la 28 zile si azi e ziua 34... Durerile in partea de jos spate persista....din cand in cand am si intepaturi in partea frontala (zona ovarelor). Sunt foarte trista ca nu sunt bine...nu stiu ce ar putea fi si sunt speriata... nu stiu nici incotro s-o apuc la doctor, sa nu dau iar de vreunu care se simte deranjat de prezenta inca unui pacient fraier in cabinetul lui de mare doctor... unde pot merge la doctor fara programare, imi poate cineva recomanda pe cineva? Va multumesc! Ultima oara a fost editat de accumaria (2008-12-06 09:32:58) Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #79 2008-12-06 13:46:14
Re: avortul menstrualaccumaria i am lasat linkul doctoressei...dar ce ai e inceputul menstrei...isi va da ea drumul... happy with him...inlove with him... Offline #80 2008-12-06 14:33:27
Re: avortul menstrual
nu pot decit sa o sustin pe crys, iti vine menstra...durerile de spate de care spui sunt tot in legatura cu ea, cred eu... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2008-12-06 16:58:10
Re: avortul menstrualVa multumesc mult pentru raspuns! Astept sa vina atunci... sa scap odata si de durerile astea... azi cel putin m-am simtit destul de rau... Sper sa-mi reintru in normal macar de luna viitoare. Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline Publicitateloading...
#82 2008-12-08 09:41:49
Re: avortul menstrualbuna accumaria ce ai mai facut? ti-a venit cm? cum te mai simti? astept vesti Offline #83 2008-12-08 10:04:01
Re: avortul menstrualBuna maryland! A venit, da, din fericire... nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur atat de tare cand imi vine cm, mai ales ca vreau si eu bebe... dar eram deja cam speriata si nu intelegeam ce se intampla...nici nu ma simteam bine ca si cum n-as fi avut nimic... ma durea in continuu spatele de aproape 2 saptamani si de vreo 5-6 zile avem si tot felul de sangerari usoare... faptul ca a venit nu a facut decat sa ma linisteasca... ma gandesc acum doar ca o sa treaca si o sa ne putem apuca din nou de treaba...ca in ultima perioadaa fost mai mult lipsa din cauza problemelor... Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #84 2008-12-08 10:23:45
Re: avortul menstrualpai nu mi-am mai facut teste ca nu cred ca mai are rost...miercuri ma duc la ecograf si duminica la doctor...si noi ne apucam de treaba mai ales ca am scapat de urati ...sper sa fie bebe luna asta...mai ales ca vine Mosu'...poate imi aduce un cadou frumos... Offline #85 2008-12-08 10:47:59
Re: avortul menstrualMai intreaba totusi inca o data pe doctorita ta daca e ok sa va apucati de luna asta, imediat dupa avortul menstrual... sa nu apara vreo problema Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #86 2008-12-08 11:12:24
Re: avortul menstrualam intrebat-o si a zis ca e ok...acum sa vad ce se intampla la eco...eu inca sper sa fie inca acolo... desi nu prea am sanse...simtomele inca sunt...si a trecut mult timp de la prima zi de manstra...iti doresc din tot sufletul sa fie un bb mic, sanatos si bine fixat luna asta...tare frumos ar fi... Offline #87 2008-12-08 11:20:02
Re: avortul menstrualSa ma tii la curent dupa eco. Eu iti tin pumnii, cine stie... Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #88 2008-12-08 11:23:51
Re: avortul menstrualMerci mult. Offline #89 2008-12-11 07:58:27
Re: avortul menstrualMaryland, ce ai facut la ecograf? Pup! Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #90 2008-12-12 10:03:30
Re: avortul menstrualam facut si totul e in regula...nu mai e nici urma de bebe, dar macar sunt sanatoasa... Offline #91 2008-12-12 15:24:46
Re: avortul menstrualBuna, fetelor Offline #92 2008-12-12 17:21:59
Re: avortul menstrualbuna passenger. pai si eu cred ca sunt pt inca nu am ovulat, desi in mod normal ar fi trebuit sa ovulez acum 2 zile. doctorul asta la care am fost era pe picior de plecare si nu prea avea chef de vb. eu sper sa nu mai am nici un avort menstrual ca deja sunt cam speriata...si f nerabdatoare sa am un bebic Offline #93 2008-12-15 18:06:32
Re: avortul menstrualiti urez multa bafta si, daca poti ( eu nu reusesc ), incearca sa faci testul abia la o saptamana intarziere.. in cazul in care e vorba de un nou avort, macar sa nu stii pt. ca e dureros si te demoralizezi inutil Offline #94 2008-12-16 13:23:27
Re: avortul menstrualpai desi am facut tot posibilul luna asta sa raman iar, nu am de gand sa ma agit...daca e sa fie o sa fie...stiu ca strsul nu face bine si chiar am de gand sa stau linistita...mai ales ca vin si sarbatorile si o sa treaca repede luna asta...nu am de asteptat prea mult....plus ca nu cred ca am ramas asa de repede... Offline #95 2008-12-16 15:28:47
Re: avortul menstrualwow cate aflii cu internetu asta! nici eu u am auzit de avort menstrual pana acum.. google it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|