homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul menstrual-5

#77 2008-12-05 13:42:09

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Re: avortul menstrual

am uitat sa va spun ca simtomele de sarcina inca persista...somnolenta, dureri de ovare si spate dar nu ca la manstra, balonare, sani mariti si areolele inca inchise la culoare...
voi ce credeti?

Ultima oara a fost editat de maryland (2008-12-05 13:44:06)

#78 2008-12-06 08:05:28

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Am facut ieri testul de sange beta hcg, a iesit <1.2, deci negativ. De ieri au aparut si niste scurgeri maronii, mai mult de cateva picaturi si am observat pe chilot (tampon zilnic) si niste sange mai negru si foarte inchegat, aproape zgrumturos... Nu inteleg de ce nu imi mai vine odata menstruatia... cat de tare se poate sa ma fi dereglat? Aveam ciclul aproape ceas, la 28 zile si azi e ziua 34... Durerile in partea de jos spate persista....din cand in cand am si intepaturi in partea frontala (zona ovarelor). Sunt foarte trista ca nu sunt bine...nu stiu ce ar putea fi si sunt speriata... nu stiu nici incotro s-o apuc la doctor, sa nu dau iar de vreunu care se simte deranjat de prezenta inca unui pacient fraier in cabinetul lui de mare doctor... sad unde pot merge la doctor fara programare, imi poate cineva recomanda pe cineva? Va multumesc!

A mai avut cineva vreo dereglare de menstruatie dupa un avort menstrual? Dupa cat timp v-ati revenit la normal? Eu una nu mai recunosc nimic din menstruatia mea normala de pana acum 3 luni... Ma poate ajuta doctoressa cu un raspuns daca sunt normale aceste dereglari in urma unui avort menstrual?

Insarcinate ati mai ramas? Dupa cat timp de la avortul menstrual?

Va multumesc pentru ajutor. Sa fim sanatoase cu toatele!  signof10

Ultima oara a fost editat de accumaria (2008-12-06 09:32:58)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#79 2008-12-06 13:46:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

accumaria i am lasat linkul doctoressei...dar ce ai e inceputul menstrei...isi va da ea drumul...

happy with him...inlove with him...puss

#80 2008-12-06 14:33:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

accumaria a scris:

Am facut ieri testul de sange beta hcg, a iesit <1.2, deci negativ. De ieri au aparut si niste scurgeri maronii, mai mult de cateva picaturi si am observat pe chilot (tampon zilnic) si niste sange mai negru si foarte inchegat, aproape zgrumturos... Nu inteleg de ce nu imi mai vine odata menstruatia... cat de tare se poate sa ma fi dereglat? Aveam ciclul aproape ceas, la 28 zile si azi e ziua 34... Durerile in partea de jos spate persista....din cand in cand am si intepaturi in partea frontala (zona ovarelor). Sunt foarte trista ca nu sunt bine...nu stiu ce ar putea fi si sunt speriata... nu stiu nici incotro s-o apuc la doctor, sa nu dau iar de vreunu care se simte deranjat de prezenta inca unui pacient fraier in cabinetul lui de mare doctor... sad unde pot merge la doctor fara programare, imi poate cineva recomanda pe cineva? Va multumesc!

A mai avut cineva vreo dereglare de menstruatie dupa un avort menstrual? Dupa cat timp v-ati revenit la normal? Eu una nu mai recunosc nimic din menstruatia mea normala de pana acum 3 luni... Ma poate ajuta doctoressa cu un raspuns daca sunt normale aceste dereglari in urma unui avort menstrual?

Insarcinate ati mai ramas? Dupa cat timp de la avortul menstrual?

Va multumesc pentru ajutor. Sa fim sanatoase cu toatele!  signof10

nu pot decit sa o sustin pe crys, iti vine menstra...durerile de spate de care spui sunt tot in legatura cu ea, cred eu...
sunt sigura ca vei mai ramine gravida, nu e un capat de lume si daca nu ne-am investiga atit intruna multe astfel de avorturi menstruale ar trece absolut neobservate...asa cum ar si trebui normal, pentru sanatatea noastra psihica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#81 2008-12-06 16:58:10

accumaria
Sr. member

Va multumesc mult pentru raspuns! Astept sa vina atunci... sa scap odata si de durerile astea... azi cel putin m-am simtit destul de rau... Sper sa-mi reintru in normal macar de luna viitoare.

Publicitate

loading...

#82 2008-12-08 09:41:49

maryland
Sr. member

buna accumaria ce ai mai facut? ti-a venit cm? cum te mai simti? astept vesti

#83 2008-12-08 10:04:01

accumaria
Sr. member

Buna maryland! A venit, da, din fericire... nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma bucur atat de tare cand imi vine cm, mai ales ca vreau si eu bebe... dar eram deja cam speriata si nu intelegeam ce se intampla...nici nu ma simteam bine ca si cum n-as fi avut nimic... ma durea in continuu spatele de aproape 2 saptamani si de vreo 5-6 zile avem si tot felul de sangerari usoare... faptul ca a venit nu a facut decat sa ma linisteasca... ma gandesc acum doar ca o sa treaca si o sa ne putem apuca din nou de treaba...ca in ultima perioadaa fost mai mult lipsa din cauza problemelor... sad

Tu cum mai esti, mai ai simptome, ai mai facut teste, cum ies?

#84 2008-12-08 10:23:45

maryland
Sr. member

pai nu mi-am mai facut teste ca nu cred ca mai are rost...miercuri ma duc la ecograf si duminica la doctor...si noi ne apucam de treaba mai ales ca am scapat de urati  big_smile ...sper sa fie bebe luna asta...mai ales ca vine Mosu'...poate imi aduce un cadou frumos...
iti doresc si tie un bebe mic luna asta rugaciune

#85 2008-12-08 10:47:59

accumaria
Sr. member

Mai intreaba totusi inca o data pe doctorita ta daca e ok sa va apucati de luna asta, imediat dupa avortul menstrual... sa nu apara vreo problema

rugaciune Doamne ajuta sa auzim de bebici sanatosi la amandoua cat mai repede

te pup

#86 2008-12-08 11:12:24

maryland
Sr. member

am intrebat-o si a zis ca e ok...acum sa vad ce se intampla la eco...eu inca sper sa fie inca acolo... desi nu prea am sanse...simtomele inca sunt...si a trecut mult timp de la prima zi de manstra...iti doresc din tot sufletul sa fie un bb mic, sanatos si bine fixat luna asta...tare frumos ar fi...
puss

#87 2008-12-08 11:20:02

accumaria
Sr. member

Sa ma tii la curent dupa eco. Eu iti tin pumnii, cine stie...  goodluck

#88 2008-12-08 11:23:51

maryland
Sr. member

Merci mult.
Da iti scriu dupa eco, si eu sper...cine stie...poate o minune... big_smile
pupici si sa auzim cat mai curand de  gravida  bebic

#89 2008-12-11 07:58:27

accumaria
Sr. member

Maryland, ce ai facut la ecograf? Pup!

#90 2008-12-12 10:03:30

maryland
Sr. member

am facut si totul e in regula...nu mai e nici urma de bebe, dar macar sunt sanatoasa...
nu am nimerit eu chiar cel mai stralucit doctor...ca nu prea avea chef de dat prea multe detalii dar a fost ok.
cica as avea ovare polichistice dar nu stiu daca sunt chisturi foliculare sau nu...mai ales ca eu nu am avut niciodata chisturi si e primul care imi spune asa ceva...duminica ma duc la doctorita mea si o sa imi dea mai multe detalii...
inainte sa ma apuc serios de treaba in ceea ce priveste copiii, aveam senzatia ca e floare la ureche...se pare ca m-am inselat. e multa munca si nu intotdeauna da roadele dorite  sad

voi ce mai faceti? aveti ceva vesti de bb?
puss

#91 2008-12-12 15:24:46

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Buna, fetelor  kram

Am citit discutia voastra si vroiam sa va spun ca si eu am avut avort menstrual, nu as fi stiut ca e vorba de asa ceva daca nu faceam teste de sarcina, a fost relativ o menstra normala, poate ceva mai abundenta... In a doua luna exact acelasi lucru, deci eu sunt mai patita. big_smile   Am avut 2 avorturi menstruale consecutiv !! iar acum e a 3-a luna si am facut dragoste neprotejat, deoarece dr. mi-a spus ca sunt frecvente astfel de avorturi si nu ridica probleme. Am inceput sa iau acid folic, pana acum nu luasem.

Mary, poate chisturile tale sunt foliculi, mie un dr. mi-a spus ca am chisturi si sa ma apuc de AC, dar la alt ecograf s-a vazut ca sunt chisturi functionale, foliculi, si nu am inceput sa iau anticonceptionale.

Fetele, puteti posta mesajele voastre la "Intrebari despre fertilitate" ( este ultima categorie de pe pagina ) / Pentru aspirantele la titlul de mamica  ( primul topic ). Acolo suntem mai multe, ne sustinem una pe alta, povestim si ne incurajam.

Va pup!

#92 2008-12-12 17:21:59

maryland
Sr. member

buna passenger. pai si eu cred ca sunt pt inca nu am ovulat, desi in mod normal ar fi trebuit sa ovulez acum 2 zile. doctorul asta la care am fost era pe picior de plecare si nu prea avea chef de vb. eu sper sa nu mai am nici un avort menstrual ca deja sunt cam speriata...si f nerabdatoare sa am un bebic
smile

#93 2008-12-15 18:06:32

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

smile iti urez multa bafta si, daca poti ( eu nu reusesc ), incearca sa faci testul abia la o saptamana intarziere.. in cazul in care e vorba de un nou avort, macar sa nu stii pt. ca e dureros si te demoralizezi inutil

#94 2008-12-16 13:23:27

maryland
Sr. member

pai desi am facut tot posibilul luna asta sa raman iar, nu am de gand sa ma agit...daca e sa fie o sa fie...stiu ca strsul nu face bine si chiar am de gand sa stau linistita...mai ales ca vin si sarbatorile si o sa treaca repede luna asta...nu am de asteptat prea mult....plus ca nu cred ca am ramas asa de repede... puss

#95 2008-12-16 15:28:47

Chip
New member
Inregistrat: 2008-12-16

wow cate aflii cu internetu asta! nici eu u am auzit de avort menstrual pana acum.. google it!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.