homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul menstrual-4

#58 2008-12-04 14:50:55

Samyra
New member
Inregistrat: 2008-12-04

Re: avortul menstrual

am si eu o intrebare...am inteles de la diverse persoane ca daca iei anticonceptionale atunci cand vei vrea sa ramai insarcinata pot aparea probleme..e posibil sa ti provoace avort menstrual? am citit pe situl asta ca anticonceptionalele aodata ce incetezi sa le iei poti ramane insarcinata foarte usor dar nu zice nimik in legatura cu problemele care le poate cauza...ma puteti lamurii si pe mine?

#59 2008-12-04 14:58:29

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Dupa incetarea administrarii anticonceptionalelor, se poate foarte bine ramane insarcinata si se poate duce sarcina la final. Nu anticonceptionalele cauzeaza avortul menstrual (daca e sa apara), ci alte cauze duc la astfel de probleme.

Fericita mamica de Aida Maria!

#60 2008-12-04 17:58:40

Samyra
New member

am o prietena care a luat anticonceptionale o perioada lunga de timp..cativa ani dar nu stiu exact cati iar acuma a ramas insarcinata si are sarcina cu iminenta de avort iar medicul i a spus ca este din cauza ca a luat anticonceptionale o perioada lunga de timp..acuma eu ce sa inteleg?

#61 2008-12-04 18:01:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ca unii medici prefera sa dea vina pe anticonceptionale in loc sa caute adevarata cauza.

Eu am o colega care a luat timp de 5 ani diane (au cea mai mare concetratie de hormoni) si acum e insarcinata in 7 luni si nu are deloc probleme.

Fericita mamica de Aida Maria!

#62 2008-12-04 18:08:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Samyra a scris:

am o prietena care a luat anticonceptionale o perioada lunga de timp..cativa ani dar nu stiu exact cati iar acuma a ramas insarcinata si are sarcina cu iminenta de avort iar medicul i a spus ca este din cauza ca a luat anticonceptionale o perioada lunga de timp..acuma eu ce sa inteleg?

si ce explicatie a det medicul pt afirmatia sa?...ca sunt curioasa...asa si eu pot zica ca mi a mai crescut o mana de la ele...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#63 2008-12-04 19:24:54

Samyra
New member

medicul a zis ca din cauza perioadei prelungite de administrate a AC organizmul s a obisnuit asa si nu mai poate duce o sarcina la final chair daca reuseste sa ramana insarcinata

#64 2008-12-04 19:31:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

hmmm...ma intreb...acel medic stie care e actiunea principala a anticonceptionalelor? (pt cei care nu stiu: blocarea ovulatiei)...deci din moment ce ea a ramas insarcinata eu as zice ca organismul ei si-a "reamintit" f bine ce are de facut...oricum nu ma mir...am auzit si prostii mai mari iesind din gura "specilistilor"...

happy with him...inlove with him...puss

#65 2008-12-05 09:37:04

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

revin cu problema mea... care inca nu s-a rezolvat. Din intamplare chiar am fost la medic acum 2 zile, se eliberase un loc, altfel ar fi trebuit sa astept pana in februarie... si de tare ce m-am bucurat ca am gasit loc, doctorul m-a bagat si mai rau in ceata... era atat de expeditiv ca aproape nu ma lasa nici sa vorbesc... in mod normal cred ca orice doctor daca i-as fi spus ca am dureri in spate de 10 zile mi-ar fi facut o ecografie... dar surpriza, nu s-a intamplat... m-a consultat putin cu mana si a zis ca pare ca e totul ok, ca sunt in partea a doua a ciclului menstrual si ca sa mai am rabdare 2 zile si sa mai fac un test, ca semne de sangerare inca nu sunt, i-am zis ca am avut sangerare usoara de dimineata si a zis sa mai astept poate e totusi sangerarea de nidare... am indraznit sa-l mai intreb o data de la ce pot fi durerile totusi si mi-a bajbait ceva cu coborarea/desprinderea corpului galben, dar ca e mai complicat daca e asa si nu mi-a explicat nimic mai mult... evident ca nu am inteles nimic asa ca am plecat de acolo mai nedumerita decat ajunsesem... asadar am zis sa mai astept, daca doctorul asa zice... si am asteptat... ieri am facut test de dimineata, negativ, azi din nou test negativ initial, pozitivat usor dupa vreo 15 minute. Dar dat fiind ca era Barza, stiu ca nu trebuie sa-l iau in considerare, ca asa face el o a doua liniuta de uscare, care nu trebuie interpretata ca si test pozitiv...

crys_ty_na, tu in ce ipoteza ziceai sa merg urgent la ecografie... in caz ca se vede sarcina sau sa se vada daca sunt alte probleme? Ce ar mai putea fi, aveti idee?

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#66 2008-12-05 09:42:55

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

buna fetelor, am si eu o problema...se pare ca am suferit un avort menstrual si ma intereseaza sa stiu daca as mai putea ramane insarcinata luna aceasta (urmatoare avortului). menstra mi-a intarziat 7 zile (ciclu normal de 24 de zile, ultimul de 31)...in acest caz, cumn calculez ovulatia?

#67 2008-12-05 09:49:18

accumaria
Sr. member

maryland, mie dupa avortul menstrual toti doctorii mi-au recomandat sa stau cuminte o luna, sa nu mai incerc, sa las organismul sa se refaca. Chiar daca e greu sa lasi o luna sa treaca fara sa mai incerci, poate ca e mai bine... Iti urez multa sanatate!

#68 2008-12-05 09:58:31

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

maryland stai cuminitica luna asta , eu asa as face sincer.... lasa organismul sa isi revina....

accuamaria eu zic sa mergi neaparat la alt medic.... trebuie sa vezi cauza simptomelor tale, si cere-i sa iti faca o ecografie ... si niste investigatii .....

bafta multa

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#69 2008-12-05 10:10:35

maryland
Sr. member

va multumesc mult pentru raspunsuri. miercuri ma duc la ecograf si pe 14 la control...sper sa fie totul bine. ne dorim mult un bebelus si cateodata am senzatia ca nu mai vine odata...
am citit ce ati scris voi si cum s-a manifestat la voi avortul menstrual si hemoragia...la mine a fost o menstra cat se poate de normala poate cu un flux mai redus...dar am avut 4 teste pozitive, desi a doua liniuta se vedea mai slab decat prima...sa mai sper ca poate a fost menstra peste sarcina?

#70 2008-12-05 10:11:43

accumaria
Sr. member

Nu stiu cum sa procedez cu medicii astia... probabil ca trebuie sa merg direct la spital, la camera de garda si sa zic ca am o urgenta, sau cum sa fac? La orice medic bun, daca vrei sa mergi la policlinica, nu gasesti loc cel putin o luna de acum incolo... unde as putea merge, sau cum sa procedez, voi ce faceti cand aveti neaparata nevoie sa mergeti urgent la medic? Multumesc!

#71 2008-12-05 10:14:18

accumaria
Sr. member

maryland, daca a fost avort menstrual hormonul hcg va scadea progresiv in urmatoarele zile dupa avort si testele de sarcina vor iesi negative.

#72 2008-12-05 10:18:56

maryland
Sr. member

accumaria, la mine testele se pozitiveaza inca...slab de tot dar se pozitiveaza...sunt in a 6-a zi...

#73 2008-12-05 10:23:37

accumaria
Sr. member

Din moment ce se pozitiveaza slab, e posibil ca nivelul hcg sa scada. sad Daca totul ar fi in regula cu sarcina ar trebui sa creasca si a doua liniuta sa fie din ce in ce mai vizibila... mai astepta 3-4 zile si mai fa-ti din nou un test si vezi cum se comporta in functie de cel facut azi. Iti tin pumnii!

#74 2008-12-05 10:27:10

maryland
Sr. member

multumesc mult...nu mai am rabdare...eram asa de fericita ca o sa am si eu un bb...si acum...imi vine sa plang intruna...doctorita mea a zis ca nu ar fi probleme daca incer iar luna asta...dansa spune ca fiind avort menstrual si nu spontan uterul nu a fost traumatizat...
ceea ce nu stiu eu exact este daca ovulatia se va produce ca la un cm de 24 de zile sau ca la un cm dereglat...

#75 2008-12-05 10:41:13

accumaria
Sr. member

maryland, crede-ma ca inteleg cu tot sufletul ce simti, din moment ce am trecut prin aceeasi situatie. Iti doresc sa depasesti cat mai repede momentul de tristete si ramai cat mai usor. Pentru asta sa nu uitam ca trebuie sa si prestam, macar la doua zile... ca niciodata nu stim cand ne ia ovulatia prin surprindere smile in fond nu e atat de rau sa prestezi, nu? wink

#76 2008-12-05 10:45:01

maryland
Sr. member

big_smile nu e rau deloc...
multumesc ca ma incurajezi...sper sa fie si la mine cat mia curand...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.